Det er regeringens skyld

Direkte link

Det er regeringens skyld
Af Jesper Schultz, civilingeniør, Svenstruphøj 26, Svenstrup J

Offentliggjort 09.04.08 kl. 03:00

I 7 OM EN SØNDAG 6/4 skriver Egon Clausen engageret og indigneret om den stigende forfladigelse af nyhedsformidlingen fra Danmarks Radio – blandt andet med eksemplet, hvor TV Avisen vælger en reportage om kupering af grisehaler som hovednyheden frem for mere samfundsmæssigt vægtige emner (så som illegale flygtninge og boykottrusler i Mellemøsten).

Det er svært ikke at være enig i, at TV Avisen ofte synes at lefle for den fælles laveste følelsesmæssige fællesnævner uden smålig hensyntagen til samfundsmæssig relevans – en slags Ekstrablads-journalistik, bare på tv.

Men når så EC bruger TV Avisen og Danmarks Radio – der i skøn overensstemmelse med EC’s generelle politiske overbevisning med stor energi forsøger at vinkle så mange historier så regeringsfjendtligt som muligt – til at beskylde ”den borgerlige blok” for at have kvalt den offentlige debat, ja, så er ikke et øje tørt.

Findes der overhovedet nogen problemstilling i Danmark, som EC ikke mener er ”blokpolitikkens” og regeringens skyld?

Lider den mand mon af tvangstanker?

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s