Forsker står til fyring for kritiske udtalelser

Information 11. maj 2009

jesper schultz

11. maj, 2009 #
Jeg melder mig i koret og håber at denne sag ikke løses i mindelighed, idet dette sædvanligvis også indebærer en klausul om, at parterne ikke må udtale sig – og denne sags urimelige arbejdsbetingelser dermed får lov at fortsætte som hidtil.

Det ser ud til, at det er nødvendigt, at der træffes en klar afgørelse – en afgørelse der så også kan inspirere i de andre virksomheder, offentlige som private, hvor der lejlighedsvis har været tvivl om hvordan man skal forholde sig til de ansattes ytringsfrihed.

Står artiklens indhold til troende, bør Rolf W. Bergs fagforening anlægge sag mod DTU – og gerne med et hampert erstatningskrav.

En klar dom vil kunne danne præcedens, og forhåbentligt give interesseorganisationerne mere blod på tanden til at gå efter domstolsafgørelser i stedet for forlig – hvor den lille mand jo ender med at have tabt moralsk alligevel…

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s