22.06.10 – straf-rabat, kondomer, HD, censur i NL…

Hvor stor ‘rabat’ har han egentlig fået, til gengæld for en garanteret dødsdom når han kommer ud? (Altså – enten nakker HA ham for at være en stikker, eller også gør Blågaardsbanden fordi de nu ved hvem han er):
http://www.berlingske.dk/bander/rockervidne-idoemt-12-aars-faengsel


‘Et kondom som en rævesaks’ – det er en af de her sager hvor man skal afbalancere mål og midler mod risiko. Hvis ikke den nye opfindelse er meget meget effektiv, risikerer kvinden måske en endnu værre skæbne hvis overfaldsmanden ikke bliver *helt* uskadeliggjort.
http://fpn.dk/liv/krop_valvare/article2104284.ece


Man må ikke længere se på en vare (f.eks. campingvogn eller speedbåd) i en butik i DK, bestille den, og så køre over grænsen til Tyskland og hente og betale…
http://epn.dk/samfund/article2104848.ece


Findes der noget som kunne kaldes ‘ren ondskab’?
http://jp.dk/udland/article2105019.ece

Det er en meget filosofisk diskussion, som let kan blive gjort til noget religiøst. Men religion ufortalt, hvordan håndterer man mennesker der har mentale karakteristika som ham her?


HD-kvalitet er en meget svingende størrelse. Udbyderne følger selvfølgelig den overordnede standard (720p, 1080i og 1080p); men de vold-komprimerer signalerne i meget forskellig udstrækning.
http://politiken.dk/tjek/digitalt/billede/article1001043.ece


‘1/3 tør ikke komme, 1/3 har ikke råd og den sidste 1/3 kommer – men kun for at se hvem disse skingrende tossede danskere er’.
Nøj, hvor kan de ikke finde fodslag i regeringen lige nu… (De kan finde ud af det så lidt, at Morten Messerschmidt fra DF er nød til at mane til besindelse).
http://politiken.dk/politik/article1001101.ece


‘…bevare den fri, åbne og venlige atmosfære på Parkpop…’. ‘fri’? ‘FRI’? WTF???
http://politiken.dk/kultur/musik/article1000751.ece

Man kan synes om Snoop Dogg hvad man vil; men når arrangørerne i en og samme arbejdsgang smider en kunstner på porten fordi hans ‘værker’ er ubekvemme for myndighederne, og anvender ordet ‘fri’ om resultatet – så er der altså tale om newspeak i allerværste grad. Så er det forløjet, plasticidyllisk bonderoseidyl; men på en platform af intolerance og censur. (Nogen der lagde mærke til den elegante reference til ‘1984’ ?)


‘…pengene, der var overført til fars konto, pist væk…’ – ‘pist væk’, som i ‘forsvundet udenfor enhver mulighed for at finde ud af hvem der hævede dem og gøre en eller anden erstatningspligtig – nej, det tror jeg ikke…
http://politiken.dk/indland/article1001097.ece


Nyt portræt af Margrethe er indiskret – jeg er nød til at erklære mig enig. Hvis det var mit billede, så havde jeg fået maleren skudt…
http://ibyen.dk/kunst/anmeldelser/article1000663.ece

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s