Morgenobservationer 18.06.10

”Jeg vil skydes” – interview med den dødsdømtes voksne datter her til morgen (han bliver henrettet nu kl. 8 danske tid): ”Pas på børnene, lev et godt liv. Vid, at jeg elsker jer”. Jeg anerkender, at forbrydelser kan være så grove, at man ønsker gerningsmanden aflivet; men den følgestraf som en dødsdom giver for mandens familie (kan være både forældre, søskende, ægtefælle og børn) – er det ikke værd. De efterladte kan godt lære at leve med en livtidsdom i fængsel – for forbrydelsen fortjener straf – men de lærer aldrig at leve med at staten puttede far/bror/søn i et bur, ventede 20+ år, og derefter aflivede ham som et skadedyr. De får for meget straf – synes jeg.
http://politiken.dk/udland/article997955.ece


”Naturisme på fremmarch” – ja, det kan godt være; men de naturister jeg har observeret, ser *aldrig* ud som på artiklens ledsagende foto. Dem jeg ser, får som regel snarere tvært om mig til at efterlyse mere beklædning, meget mere beklædning… (I P1 i morges kom de faktisk til at sige Buddhisme i stedet for Naturisme – det gjorde at det efterfølgende indslag fik et lidt underligt præg).
http://fpn.dk/liv/article2101462.ece


Talegaver – Præs. Obama er vidt berømmet for sin oratoriske begavelse; men den anden dag gik det for vidt og analytikere siger at han ’brugte for lange sætninger i forhold til hans målgruppe’. Jeg anerkender at de fleste synes han er en fantastisk taler; men jeg har ikke selv endnu orket at høre en af hans alenlange taler til ende – ’godt’ i min bog indebærer også ’præcist’ og ’enkelt’. Det er mere som om han får de gode anmeldelser fordi han kan tale til følelserne, tror jeg.
http://jp.dk/udland/usa/article2101078.ece


’Denne mand skal stoppes’ – om en af de 11 spillere fra Cameroun (åbenbart DKs næste modstander til VM). Frem for at fokusere på enkeltmodstandere, sku’ de så ikke prøve at se om de evt. selv kunne score lidt. De har tabt 3 for 3; men alligevel bræger kommentatorer løs om mulighederne for en 1/8-finaleplads, og *nu* kører det. Jeezuz christ – det er jo en national fornægtelse af fakta – de kan ikke spille (godt nok).
http://politiken.dk/sport/fodbold/vmfodbold/vmgruppee/vmdanmark/article997983.ece


Det er et stort stort dyr, man ikke engang kan aflive med dynamit.
http://jp.dk/indland/article2101163.ece


Amerikansk militær skal spare 6.000 mia. kroner (det samlede danske forsvarsbudget ligger på ~20mia). Udover at det er en helt ubegribelig sum, betyder det også en stor risiko for JSF-programmet og dermed en af kandidaterne til DKs næste kampfly:
http://jp.dk/indland/article2101015.ece


Det levende kadaver, Ozzy Osbourne, har lovet at skrive en klumme om sundhed til The Sunday Times?
http://jp.dk/blitz/article2100733.ece


WTF??? Find fejlen: ”Manden blev i 2005 idømt 13 års fængsel i en stor narkosag… … er i øjeblikket under udslusning”
http://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article2100705.ece

(Som vanligt m. rockere – de er nærmest himmelråbende inkompetente til det der ’krig’-noget)

…og, fra en af jer, en underholdende historie og en ’sang’:


Death wish ? – måske; men så længe det varer, er der gang i gaden…
http://www.reuters.com/article/idUSTRE65E39Q20100615


Du skal ikke tro på astrallegemer, irislæsning, homøopati og alternativ medicin osv., hvis du vil se den her; men nøj, hvor er det sjovt og skarpt!

(Ville ønske jeg selv var lige så velformuleret – jeg plejer selv at rubricere den type mennesker som udenfor pædagogisk rækkevidde, og så ikke tale med dem igen – ever; men jeg kan godt se, at den her vej ville være så meget mere tilfredsstillende…)

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s