26.06.10 – linselus, partiformænd, Obamahacker…

Indbrud efter tv-program – og hvis skyld er det?

En kendis viser sit hjem frem i ‘Kender du typen’ og får efterfølgende indbrud – indbruddet er sandsynligvis inspireret af tv-udsendelsen.

Men – det her er jo DK, så manden er citeret for at sige: “…Så jeg kan ikke rigtig gøre noget gældende over for DR…” – fordi det ikke kan bevises, at indbruddet skyldtes tv-udsendelsen. Med andre ord – hvis han følte sig sikker på, at tv-udsendelsen, som han selv har sagt ja til at medvirke i, havde inspireret tyvene – ja, så mener manden, at han kunne have gjort ‘noget gældende’ over for DR.

WTF???

Den der “I’ll sue your ass”-mentalitet, som ellers er en US-specialitet, stikker engang imellem sit opportunistiske, ansvarsforflygtigende grimme fjæs frem – også her i DK. Han kan da, for sgu, ikke gøre andre end sig selv ansvarlig for at have smurt sit hus og dyre indbo ud over tv-sendefladen, og den dermed forbundne større risiko for indbrud – eller hvad???

http://politiken.dk/kultur/tvogradio/article1004093.ece


Update: Han fik en betinget dom

Den franske hacker der var tiltalt for bla. at hacke sig ind på præs. Obamas Twitterprofil, og som risikerede op til 2 år i skyggen, har fået en betinget dom. Men han bør nok tænke sig om et par gange inden han, indenfor de næste par år, tager en ferie til US.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/world/us_and_canada/10409802.stm


Bytte partikort?

180grader.dk har en meget sjov vinkel på personligt image vs. partipolitik: Burde Helle Thorning Schmidt og Lars Løkke Rasmussen måske overveje at bytte partikort?

På den ene side: Guccitasker, ægtefælle i erhvervslivets top, stil og klasse, privatskoler og personlig skatteoptimering. På den anden side: Fadbamser, en ‘almindelig’ ægtefælle og en folkelig profil. Hvis man skulle gætte…

http://www.180grader.dk/Politik/skulle-helle-og-lars-ikke-bytte-partikort


D-vitamin kosttilskud virker ikke

…undtaget til gamle mennesker, og da kun for at forebygge knogleskørhed. I forhold til sclerose, astma, allergi, sukkersyge og what-not, virker det ikke.

Citat: “Alternativ medicin der virker, kalder man… ‘Medicin’…”, Tim Minchin.

http://fpn.dk/liv/krop_valvare/article2109295.ece


Fra personlig smag-overdrevet…

Jeg syn’s voldsomt om den her slags musik 🙂 Til de, der får kvalme og andet fysisk ubehag – sorry. Poster noget mere high-brow en anden dag…

Kato, Ufo og Johnson: Hey Shorty – Markus Brown Balkan Trouble bootleg remix.

http://soundcloud.com/markus-brown/kato-hey-shorty-balkan-trouble-markus-brown-bootleg-1


Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s