15.07.10 – Poincaré, Nem-ID, nyt mandeideal…

Poincaré-formodningen er løst…

…men han vil ikke have sin million USD i belønning.

Tesen: ”Enhver enkeltsammenhængende, lukket tremangfoldighed er homøomorf med tresfæren”

Svaret: …jeg forstår ikke engang spørgsmålet…

Poincaré-formodningen er løst…


…et f….. u. menneskesyn

“…at en voksen mand kan betragtes som en kvindes søn, hvis hun ammer ham…”.

, og fortsat: “…Idéen stammer fra en gammel islamisk tekst og er et forsøg på at omgå en saudisk tradition, der forbyder socialt samvær mellem mænd og kvinder, som ikke er i familie med hinanden. …”

Altså – for at forsøge at omgå det dybt formørkede middelaldersynspunkt, at mænd og kvinder ikke må bedrive omgang (andet end hvis de er i familie med hinanden), så forsøger man nu at tilpasse almindelig adfærd sådan, at hvis blot kvinden vil lægge bryster til, kan alle mænd i lokalet få ‘en tur’, og så er de jo ‘sønner’, og så er det jo så følgelig også i orden – uden risiko for drakonisk og formørket straf – at være i lokale sammen.

(Jeg *må* simpelt hen have misforstået noget…)

Jeezuz christ! What the g…… f… er det, de tænker på – religiøse fantaster… – deres samfundsmodel og menneskesyn fortjener i min bog ikke ‘respekt og gensidig dialog’; men allerhøjst accept…

Mænd og kvinder i Saudiarabien


IT mønsternation og så et pap-kort

Jeg ved godt det er lidt uretfærdigt…… men det er altså let at forfalde til undren når det meget berømmede nye NemID, hvis fremmeste komponent er et papkort, bukker under på åbningsdagene pga. overbelastning.

Nu er jeg jo test-fanatiker og regelrytter, så hvorfor i søren da osse havde de ikke lavet nogle kapacitetsberegninger og -forholdsregler?

(Jeg er iøvrigt enig med de kritikere der simpelt hen ikke forstår rationalet i, at en af verdens mest fremme-i-IT-skoene-nationer vælger en løsning baseret på papkort til sit universal-id-problem. Jeg synes i al beskedenhed at den løsning som Nykredit var blandt de allerførste med, altså kombinationen af brugerautentificering vha. sms-besked og personligt kodeord er bedre. Ingen papkort, stor sikkerhed og kæmpe udbredelse (hvem har ikke en mobilos)…

IT-ekspertise og papkort


Det nye mande-ideal?????

WTF????? Skal mænd nu også ligne anorektiske tændstikpersoner, med fuglebryst og albueled tykkere end overarmen??? Og 25% af alle spiseforstyrrelser står mændende nu for!

Fra artiklen: “… (hans) yndlingsmodel blev Davo, der med 73 centimeter om livet og 88 centimeter om brystet…”, og videre hvordan Karl Lagerfeld tabte sig 40kg for at kunne smyge sig i et par Heidi Slimane-bukser – det er jo sygt.

Well, you can count me out…

‘Den nye mand’: hulbrystet og tyndarmet…Sharia i Danmark? pt. I

En ‘civilist’ (dvs. en almindelig dansk borger der ikke har haft noget mellemværende med ordensmagten eller øvrigheden i øvrigt) er idømt et års fængsel – altså 12 måneders indespærring – for et ulovligt våben.

Først – det er helt fint med mig, at ikke-godkendte våben er forbudt, og at det har konsekvenser hvis man overtræder loven; *MEN* jeg synes altså, at straffen i nogen tilfælde er alt for hård. Der er pt. våbenloven der har sat nogen absolutte minimumsstraffe, der mest af alt minder mig om en slags sharia, hvor man vedtager nogen aldeles drakoniske minimumssanktioner uden hensyntagen til evt. formildende omstændigheder (lige undtaget en konservativ ministerchaufførs ulovlige omgang med jagtrifler).

Når nu man finder ud af, at man *Ikke* kan fjerne problemet med ulovlige våben ved disse (synes jeg) ekstreme minimumsstraffe – hvorfor så ikke gå linen ud og dekretere ‘hånden af’ ved overtrædelser af våbenloven? Man kan ikke klage – man kendte jo godt konsekvensen ved overtrædelser…

Jeg er både borgerlig og liberal; men jeg bryder mig ikke om den variant af ‘lov-og-orden på den ekstreme måde’ som vores regering synes at foretrække.

Sharia i Danmark pt. I


Vuvuzela Concerto in B Flat

Lidt kulturberigelse i anledning af det nys overståede fodbold-VM.

(‘insistendo quasi le vespe’ betyder vist noget i retning af ‘insisterende som hvepse’, og ‘:’ til sidst betyder ‘repetere ad nauseam’).

Vuvuzela-concerto in b Flat

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s