14.09.10 – ‘mindre sammenbrud’ = syg i hatten, ældrefængsel i DK, en grådig tøsedreng


Ikke helt vel forvaret…

Et mindre nervesammenbrud - skiftevis sang og græd

Lou Reed ville ikke lade Susan Boyle synge ‘Perfect Day’. Det blev hun så nedtrykt over, at hun fik det skidt og helt mistede fatningen i flyet på vej hjem fra US: “…Under flyvningen tilbage til England fra Los Angeles fik hun et mindre sammenbrud. Hun skiftevis græd og sang…”

Arhhh – det er ikke et ‘mindre sammenbrud’ skiftevis at græde højlydt og synge på natflyveren fra US til UK – det er et fuldskala udslag på kookoo-meteret.

(Der er forresten ikke fuld klarhed over om Lou Reed faktisk forbød Susans version fordi han ikke bryder sig om hende. En talsmand for Reed har forklaret at det var noget med rettigheder til sangen, der ikke var på plads).

http://jp.dk/blitz/article2180041.ece

(OK version af ‘Perfect Day‘, Lou Reed w. friends)


Ældre i kommunalt fængsel

Flere danske kommuner er begyndt at udstede besøgsrestriktioner for pårørende på ældre på kommunens plejehjem. De pårørende får enten meddelt bestemte besøgstider, eller de får direkte rationeret hvor meget de må besøge deres gamle mor eller far.

Plejehjemmet bestemmer om og hvornår du må besøge din gamle far/mor

HVAD?

Hvis kommunen med loven i hånden må have lov til at sige, at ‘du må ikke få besøg fra din datter/søn før på fredag, og da kun i en time’, eller indføre andre slags begrænsninger i hvor meget man må se sin familie, så er den gamle ikke på plejehjem – så er den ældre i forvaring og under formynderskab af det offentlige. Den slags kalder man normalt ‘fængsel’.

Jeg kan forstå det til en vis grad, hvis plejehjemsbeboeren er dement og ikke længere hjemme mentalt – men hvis den ældre er mentalt i orden, så hører det ingen steder hjemme at forsøge at bestemme hvor tit og hvor meget man må se sin familie.

Mine forældre er begge skarpe som rageknive, og ville selv forstå at gøre plejehjemspersonalets arbejde træls, hvis de skulle komme ud for noget lignende – hvis altså nogensinde de skal opleve, at komme på plejehjem.

Men hvis nu – så ville jeg gerne se hvilke magtmidler en eller anden kommunal skrankepave ville forsøge at tage i anvendelse for at holde mig fra at besøge mine kære på plejehjem. Jeg tror jeg i situationen ville være parat til at bruge præcis alle de midler der skal til…

…og hvis vejen til det går hen over en række lemlæstede plejehjemsfacister og fangevogere, so be it… Jeg har meget svært ved at se mig blive dømt for noget – og selv hvis jeg *blev* dømt – ville det være det værd. (Og hvis nu alligevel man var ‘i gang’, så skulle turen da bestemt også lige gå en tur forbi plejehjemslederens kontor…).

Hvad i alverden er det for et formynder-samfund vi er ved at hylle os ind i?

http://www.berlingske.dk/danmark/plejehjem-lukker-familier


‘Følelsesmæssig smerte’?

Britney’s bodygard har anlagt erstatningssag mod hende for ‘sexchicane og følelsesmæssig smerte’.

Britney Spears anklaget for sexchicane

Bla. skulle hun, ifølge den grådige tøsedreng, have klædt sig udfordrende på, udført seksuelle handlinger (med sig selv) mens han så på og andet.

Er det ikke snarere en slags frynsegoder?

http://www.berlingske.dk/underholdning/britney-anklaget-sexchikane


Reklamens magt er åbenbart stor

For hvordan i alverden kan Book of Eli ellers ligge nr. 1 på udlejningslisten. Filmen er piv-ringe!

Nr. 1 på udlejningslisterne - det *må* være en fejl


Smålighed står bag store opfindelser


League of Gentlemen – Herr Lipp’s choir boys


Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s