16.09.10 – engleprinsessen, sex med dyr, skat er skat er skat, mænd over 50, job-flirt for kvinder

Karrierekvinder flirter hæmningsløst

Der er visse kvindelige ledere, mediedarlings og politikere man kunne mistænke for at have flirtet eller ligget sig til fordele; men ifølge denne artikel fra Forbes Magazine, har flere kvindelige topchefer medgivet at de har flirtet sig til topstillingerne.

En af dem med en bevidst ‘høje hæle’-taktik overfor en topchef der havde en forkærlighed for lækre sko.

Stilletter - hvem ville ikke give hende et bedre job?
Men, men men – en artikel som den her, specielt hvis den taler sandt, lægger gift ud for kvindelige topchefer.

“…At bruge flirt som karriereværktøj er kun smart…”.

Det er kun smart hvis kvinden viser sig at være en meget meget dygtig chef. Hvis hun blot er middelmådig; men har fået stillingen pga. en kavalergang, korte nederdele, sko eller andet – lægger hun gift ud for sig selv og i det hele enhver kvindelig chef.

http://epn.dk/job/karriere/article2184258.ece

En der har flirtet alt for meget med høje sko for det lækre job...


…hvis bare størrelsesforholdet er i orden…

Sex med dyr – hvad nu hvis dyret ikke tager skade; men måske oven i købet får lidt ud af det?

Forskerne spørger: Hvis nu dyret ikke tager skade - gør det så noget?
»…Det er klart, at det er svært at forestille sig, at en høne er intakt efter at være penetreret, så hvis størrelsesforholdet ikke er i orden, er det et problem…«

Sex med dyr? Arh – jeg ved ikke rigtigt… Det kræver nu nok alligevel nogen is i maven som forsker at tage dette emne op…

http://jp.dk/nyviden/article2181597.ece


Engleprinsesse dropper snak med de døde

Den norske prinsesse Märtha Louise har droppet at tage kontakt til de døde på et kursus som hun og gemalen afholder i nær fremtid.

Ikke fordi hun ikke kan, forstås – nej fordi det trossamfund de er medlem af, har bedt dem lade være.

At tale med spøgelser ???
Gemalen har tidligere åbent fortalt om sine psykiske problemer. Märtha behøver sådan set ikke tale om sine – de er såmænd tydelige nok…

http://jp.dk/blitz/kongelige/article2182261.ece


Troede han alligevel ikke på det?

Ganske få dage efter at have pumpet yderligere milllioner ind i Amagerbanken for at redde den, melder Karsten Ree ud, at han nu har sat alle sine aktier til salg.

Det indtryk jeg fik fra forløbet op til redningen var, at flere investorer, inklusive Ree, var villige til at skyde penge i Amagerbanken fordi det kunne ligne en sund forretning (for banken altså).

Men Ree’s nye melding får det unægteligt til at se ud som om han blot skød det nødvendige ind i banken for at den ikke gik konkurs, så han kunne få realiseret sine værdier hurtigst muligt. Ikke for at redde banken; men for at redde sine egne penge ud.

Det er selvfølgelig fuldt forståeligt; men hvad med de, der har investeret i banken – måske inspireret eller oven i købet beroliget – af Ree’s dispositioner?

Hvis de andre storaktionærer gør som Ree og sælger ud, dør banken jo alligevel. Så gælder det bare om at have solgt først…

http://www.business.dk/finans/nu-vil-han-ud-af-amagerbanken

(også andre har konstateret det ufikse i Ree’s skiftende udmeldinger, ikkun her til sidst; men hen over det sidste års tid, siden han blev storaktionær i banken).


Skattereformen er ikke rød

Men den er altså heller ikke blå…

Skatteministeren er interviewet om de 114 (ethundredeogfjorten) skatteforhøjelser regeringen indførte med den nylige skattereform – og om ikke det gør regeringen lige så rød som socialdemokraterne som også kunne det der med skatter?

Nej, nej – vores politik er markant anderledes end Sossernes siger ministeren og starter med at sole sig i skattestoppet for umiddelbart efter at forklare at man naturligvis er nød til at sætte skatten op hvis man… (han kalder det ‘finansiering’; men det er jo same-same).

Skat
Og han kritiserer Sosserne for at have ladet den offentlige sektor vokse ved hvert finanslovsforlig, mens den samme offentlige sektor bare er vokset hele tiden under den borgerlige regering – og nu tilsyneladende helt udenfor kontrol.

Jeg er tilbøjelig til at være enig med journalisten – det kan godt være meget svært at se forskel på hvad de to fløje laver derinde på Christiansborg.

http://epn.dk/samfund/politik/article2182357.ece


Efter 50 – mændene er det svage køn

…fordi den naturlige produktion af testosteron stopper omkring de 50.

Efter 50 stopper produktionen af testosteron - what do to?
I østen har jeg set adskillige reklamer for dope (steroider) til senior-mænd – lige præcis for at supplere kunstigt med dét naturen ikke længere leverer. Jeg har godt nok også læst, at mange af produkterne faktisk er væksthormon, og det *er* måske at overdrive lidt (lissom Sly); men mindre kan vel også gøre det?

(Da jeg var (meget) yngre, overvejede jeg alvorligt at gå på ‘kur’; men da jeg spurgte min far (som er læge) om ikke han ville holde øje med fysikken mens det stod på (blodtryk osv osv), og han sagde ‘no way, det vil jeg ikke have noget som helst med at gøre’ – ja, så mistede jeg modet og forblev ‘ren’. MEN – nu er jeg jo efterhånden blevet så piv-gammel, at jeg næsten ikke kan nå at blive syg af lidt ’tilsætningsstoffer’ – så måske….).

http://fpn.dk/liv/krop_valvare/article2176527.ece


Apps til Apple-dimser henover tid...


“Det var en gammel kat – den var mæt af dage…”


Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s