20.09.10 – hvor er de store bryster?, politisk og religiøs vold i Sverige, tal som en pirat, øde ø, tosset god bog, de fik 7-10


Tal som en pirat-dag, 19. september

Årets største højtid, ‘Tal som en pirat-dag’ var i går! 19. september er er dagen hvor alle rettroende ifører sig fuldt piratudstyr og taler og fører sig som ægte, friske pirater!

Kirken for Det Flyvende SpaghettiMonster, som kan føre empirisk bevis for sin eksistensberettigelse, (tænk bare på hvordan stigningen i den globale temperatur, eller antallet af naturkatstrofer, er modsat proportionalt til antallet af pirater i verden, eller hvordan CO2-emissionerne fra Somalia er de mindste i verden, *SAMTIDIGT* med at antallet af pirater er størst hvor? Jo, i Somalia!!! QED!), fejrer på denne dag sin allerstørste og mest hellige helligdag.

19e september overgår alle andre helligdage for Kirken for Det Flyvende Spaghettimonster – selv ‘ferie’-helligdagen som ligger på et ikke nærmere defineret tidspunkt omkring jul.

Det er dagen hvor vi siger ‘harh, harh’ og ‘splitte mine bramsejl’ – Ramen…

Og Gud skabte Adam...


Afsides ø med ‘kunstigt’ økosystem

Helt tilbage i 1836 (yup – a long long time ago) kom Charles Darwin forbi øen Ascension ude midt i Atlanten. Øen var da tør og stort set øde; men Darwin startede et eksperiment: Med hjælp fra den britiske flåde indførte han store mængder ‘fremmede’ planter, og nu, et par hundrede år senere, er øen grøn og helt helt atypisk for den del af verden mht. hvad der gror der.

Ascension - 'importeret natur'
Forskere er helt oppe at ringe og taler om muligheden for at overføre erfaringerne fra Ascension til kommende Mars-ekspeditioner (altså: hvordan etablerer man et økosystem fra scratch) – spændende.

http://jp.dk/nyviden/article2171513.ece

Minder lidt om en tosset god bog ‘Fragment’ om en ø langt langt ude på havet som har ligget fuldstændigt isoleret i 200+ år, og hvor evolutionen og ‘survival of the fittest’ er gået fuldkommen amok.

Fragment - læs den!
Har du lyst til lidt Michael Chricton-agtig action-scifi; men lidt kortere og meget mere actionpræget, så tag et kig på FragmentHvor er de store bryster?

EB-journalistik i en nøddeskal…

Hvor er de store bryster? Det er den 4de statsmagt for fuld udblæsning...

http://ekstrabladet.tv/flash/article1413268.eceDe fik 7-10

Storrøverne der slap væk med ca. 60mio har fået mellem 7 og 10 år til at glæde sig til at komme ud og bruge pengene.

…eller måske ikke. Den igangværende pengebytning til nye sedler (dem med broerne på), vil gøre det meget svært at slippe afsted med at veksle 60mio i sedler om 5-6 år.

Nye sedler gør dem fattige. 7-10år i skyggenDet er jo sådan set deres egen skyld…

Den svenske statsminister har klaret i en og samme sætning at tage afstand fra vold og ekstremisme (fordi en SD-politiker blev overfaldet i sit hjem og fik ridset et hagekors i panden), og så forklare, at det jo sådan set er SDs egen skyld fordi de jo er hadske og intolerante.

WTF???

Det er ligesom Muhammedapologeterne herhjemme: Ja, det er meget galt og meget forkert hvad der er sket med trusler mod Kurt Westergaard og attentatplaner mod JyllandPosten og Flemming Rose og alt det; *men* de er jo selv lidt ude om det…

Det er flot Sverige – herhjemme er det trods alt ikke samfundslederne (al’så regering osv); men mestendels do-gooders, besserwissers, radikale, og religiøse tosser der har forsøgt at gøre det til vores egen skyld at vi insisterer på vores ytringsfrihed.

Hvis man faktisk mener, at fordi person A siger eller skriver noget i en religiøs sammenhæng (eller bare en mulig, tænkt religiøs sammenhæng), som person M virkelig ikke kan li’, og person M følgelig ikke kan styre sine voldelige impulser – så er det person A’s egen skyld – så siger man jo i virkeligheden at person M ikke kan lastes for ikke at kunne finde ud af at leve i et moderne, demokratisk samfund.

Hvis man over en kam siger at person M (M for Muhammed) ikke kan holdes til ansvar for sine trusler, overfald og vold mod dem, M ikke kan acceptere – fordi M ikke kan operere på samme civilisationsniveau som vi andre – er man så ikke racist?

http://hd.se/skane/2010/09/14/reinfeldt-vadjar-till-fornuftet/

PS. Det er i øvrigt ikke kun SverigesDemokraterne der får deres medlemmer overfaldet og mishandlet – det er også gået ud over Centerpartiet; men det er jo nok også bare deres egen skyld?????

PPS. Nu siger politiet om SD’eren og overfaldet, at det sandsynligvis var ham selv der opfandt det hele og skar hagekorset i sin egen pande. If so – er det rigtigt stygt; men uanset om det er sandt eller ej, er statsministerens udtalelse forkastelig.Verdens bedste parallelparkering

Klik på billedet for at se en parkering, uden ridser, med kun 27 centimeters plads tilbage for og bag.

Verdens tætteste parallelparkering - 27cm luft i alt, for og bag


Fik du alle nuancerne i sidste uges edder, forgift og galde med?

Mandag 13-09-2010

Tirsdag 14-09-2010

Onsdag 15-09-2010

Torsdag 16-09-2010

Fredag 17-09-2010


W&M: Manglende situationsfornemmelse


Little Britain – Rude secretary – Lesbian


Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s