30.09.10 – sexpille til forvirrede høns, sprogligt raffineret???, Infernal, krudt i motionscentrene


‘Sprogligt raffineret’ – nix!

Amalie fra Paradise Hotel er blevet analyseret efter at hun har fået sit eget realityprogram. Truntens foreløbige mål er nået – hun deltog i Paradise for at blive kendt og få sit eget program, og nu er hun stjerne i sit eget program – nøj, hvor må hendes mor være stolt…

Amalie fra Paradise: 'Sprogligt raffineret'? Så er jeg også 'medfølende, tolerant og tålmodig' - NAH!
Amalie er blandt andet kendt for udødelige klassikere som ‘du ligner russisk roulette’, og ‘Min mor og jeg er meget tætte – vi er nærmest kop og kande’ og mere i samme dur – det bliver i artiklen til ‘sprogligt raffineret’. Det er sgu’ da ikke ‘sprogligt raffineret’ – det er rigtigt godt eksempel på en ren no-brainer bimbo der har gjort sit yderste til at blive et forbillede for hvad det danske skolesystem kan præstere.

Nedenfor kan du se en ‘fanvideo’ med ‘Best of Amalie’, jeeeez

http://politiken.dk/kultur/tvogradio/ECE1068413/amalie-jeg-tester-mit-eget-liv-af/


Verdens mindst religiøse land

Danmark er, sammen med Estland, det mindst religiøse land i verden. 84% af befolkningen mener ikke religion spiller nogen rolle i deres hverdag.

Kun for 16% af danskerne betyder religion noget i hverdagen

Udmærket Danmark – der er håb endnu…

http://jp.dk/indland/article2194246.ece


Tinnitus og at bløde ud af ørerne

Jeg skal til koncert med Infernal – det bliver stort (først i marts).

http://www.infernal.dk/


Motionister doper sig i stor stil

Stoor nyhed: der er udbredt doping i motionistmiljøet.

Doping meget udbredt - øj, for en kæmpenyhed
Jeg har skrevet om det her et par gange tidligere – jeg forstår simpelt hen ikke, at det skulle være en nyhed. Mit indtryk har alle årene (goddam’n 25+ år!!!!!) at det *altid* har været meget udbredt, og at den der vil ha’ noget ‘krudt’ altid kan få fat i det.

http://spn.dk/article2192474.ece


Det er TVs skyld

En amerikansk teenager har kvalt sin 10-årige lillebror.

Hans forsvar: Det var TV-serien Dexter’s skyld – ‘jeg ville være ligesom ham’…

Ja, jeg myrdede min lillebror; men det var Dexters skyld...
Kan ske morderen var syg i roen i forvejen?

Dilemma: Hvis en forbrydelse er så afskyelig og ond, at den ligger helt udenfor ‘normale menneskers’ forståelsesevne, kan man så sige, at gerningsmanden nødvendigvis må være syg i hovedet, og derfor ikke kan komme i fængsel; men derimod i behandling?

http://jp.dk/udland/usa/article2186216.ece


Livsløgnen

Jeg ved godt at det kan være svær (og tør) kost; men prøv at tage et kig på JPs leder fra fredag 24/9.

I korthed er budskabet, at vi i 10 år med den borgerlige regering har oplevet både:

  • At den offentlige sektor hvert eneste år er vokset ukontrolleret. (F.eks. er der ansat +33.000 nye i den offentlige sektor alene første halvår 2010)
  • *og* vi har hele tiden hørt om de uendelige sparerunder, ‘der er skåret ind til benet’, den nødlidende offentlige sektor, grønthøstermetoder, serviceforringelser og skolelukninger

Med en offentlig sektor der bare vokser og vokser, samtidigt med at de offentlige udgifter også bare vokser og vokser, kan det simpelt hen ikke passe at vores ‘det offentlige’ er så meget på spanden som der påstås.

Jeg er enig m. JP i, at dem inde på Christiansborg er blevet nogle magelige, angste, gennemsnitssocialdemokrater – uden hverken viljen eller modet til at få gjort op med den alt for store offentlige sektor og så den offermentalitet der gør, at man ikke kan regulere/reformere noget som helst her i landet.

Man kan jo ikke stemme til venstre for midten, de vil jo bare gør det *endnu* værre, og jeg vil skulle gøre vold mod mig selv for at stemme på de radikale (så selvfed, overlegen og bedrevidende er jeg ikke helt endnu); men hvad så?

Vi har de politikere vi fortjener – har du en holdning til statsfinanserne, den offentlige sektor og offer- og krævementaliteten? Hvis ikke du har, så overvej hvad du egentlig selv mener, og så sørg for at tage det med, når du stemmer næste gang.

http://jp.dk/opinion/leder/article2193426.ece


Placebo giver kvinder bedre sex

‘Ikke i aften skat, jeg har hovedpine/jeg er træt/jeg har ikke lyst/du tog ikke skraldet ud/jeg skal tidligt op/du skal tidligt op/det er for sent/det er for tidligt/jeg føler ikke du lissom er helt på bølgelængde med mine behov/tænker du ikke på andet?/jeg har lige lagt rent på/…/…/…’

Placebo giver kvinder bedre sex
Man har givet tøsebørn med ondt i sexlivet en kalkpille (altså ingenting), og så fik de et bedre sexliv. Pånær oven i hovedet var der altså faktisk ikke noget galt.

Sex er et forhindringsløb med bind for øjnene; en konkurrence hvor dommen er helt subjektiv og uden appelmuligheder. Opvarmningen er aldrig god nok og der er ingen regler; men det du gør, er sandsynligvis forkert. Du taler *aldrig* længe nok bagefter.

http://www.fri.dk/kaerlighed/narretablet-giver-kvinder-et-bedre-sexliv


W&M: Frit løb


Little Britain – Carol in Spain


Reklamer

En kommentar til “30.09.10 – sexpille til forvirrede høns, sprogligt raffineret???, Infernal, krudt i motionscentrene

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s