11.10.10 – Xtreme mandehørm YEAH!, pirateri, voldtægt af mænd, politiet i Vollsmose


Xtreme Mandehørm

Iført bayonne-trøjen (en gammel netundertrøje der ligner nettet til en 2kg bayonneskinke spændt uden om en velvoksen orne) var undertegnede og Knud-Erik de eneste fra min 200+ store arbejdsplads der i går viste flaget til Xtreme Mandehørmløbet i Aalborg.

Gammel og træt

12 km op og ned og ind og ud – muligvis det hårdeste løb jeg har prøvet – ever…

Tiden var hæderlig: 1:14 (vinderen, en lille spirrevip på 27kg, tror jeg – vandt på 58min – jeg blev nr. 33), og jeg var i første gruppe, så jeg havde tid til at komme i bad og sauna (i svømmehallen Nørresundby), før de andre 890 rigtige MÆND også gik i vandet og fortalte krigshistorier fra dagen.

Vi fik jo også en pose med ting; men til forskel fra varerne til et kvindeløb (eller bare et løb for almindelige mænd), hvor indholdet er noget om slankemad, lækker stil og produkter – så fik vi et pornoblad, et motionsblad for seriøse Mænd og så en fugtighedscreme og en deo – god stil 🙂

Om aftenen var der spis-til-du-segner i frikadeller, steg, kartoffelsalat, brød og med kun antydningen af lidt revne gulerødder som salat. Dertil underholdning i form af danske øl-piger i udringning og tyroleroutfit, rockmusik og stand-up – alt sammen meget meget fint!

Beer girls

Selve løbet (hvis man kan kalde +12,5 km på lige under 6min/km for et ‘løb’) indeholdt bla.:

 • muddervadning x 5 (10-50m løb/snublen gennem 20-50cm ildelugtende brakvand over en mudderbund)
 • bjergbestigning x 2 (op ad skrænter så stejle at det foregik på alle fire)
 • krybetråd x 4 (ned på alle 4 i 30-50cm muddervand, 10-15m)
 • klatreforhindringer x 6 (over pansrede mandskabsvogne, klatrevægge af sammenbundne dæk, rebstiger, betonrør, container, over/under løbeforhindringer)
 • balancebom x 1
 • sæbevandsdyp x 1 (lige før målstregen skulle man igennem en åben container fyldt m. sæbevand 🙂 )

(Jeg missede faktisk en forhindring 😦 Ude i øvelsesterrænnet havde jeg for længst fået tunnelsyn da jeg kom til en underlig lille forhindring med en slags snublebræt man skulle træde over mellem 2 stolper, så jeg jørmede bare på – først et stykke længere henne, kunne jeg godt se, at det godt nok var en fesen forhindring, og da jeg vendte mig om var der også greb at gå armgang i – nå; men… til gengæld løb vi for langt i starten da vi missede en sving-markering).

Læg så dertil at ca. 2/3-dele af løbet foregik i Hvorup Øvelsesterræn op og ned i bakker med uendelige rækker af opkørte sand- og mudderspor. De sidste 2-3 km hjem foregik på ben hvor lår, baglår og lægge truede med at gå i strejke og krampe op – jeg har ikke været så træt efter et enkelt løb i mit liv!

Men – det var sjovt, og bestemt noget jeg skal prøve en anden gang – hvis jeg kommer i ordentlig løbeform, kunne det måske oven i købet blive til en hæderlig tid.

http://www.mandehorm.dk


Pirateri eller lovlydig med forhindringer???

Man skal faktisk være meget principfast for altid at orke kopibeskyttede, advarselsudstyrede, overprissatte og regionskodede medier…

En pirat-film eller en med forhindringer?


Fem mænd hævder at være blevet voldtaget

I Zimbabwe har 5 mænd anmeldt til myndighederne, at de er blevet voldtaget af en kvindebande som bedøver dem og bagefter voldtager dem.

Jeg ved ikke – er det nødvendigvis noget man skal klage over?

http://jp.dk/udland/article2207513.ece


Politiet i Vollsmose: Vi ved ikke hvad der sker
Vollsmose - et område hvor politiet ikke gerne kommer

Hvis ikke det var så ualmindeligt patetisk, burde overskriften sådan set have lov at stå alene for at vise ordensmagtens totale falliterklæring i ghettoområderne.

Men nej, panserne kan faktisk gøre det værre endnu – nede i artiklen står, citat:

“… Og nærpolitistationens 16 mand er ved at have fået nok af angrebene på patruljevogne og betjente, blandt andet med molotovcocktails.

»Den sidste måneds tid har der været lidt for meget gang i den med stenkast og lignende, og nu synes vi også, situationen er kommet ud over, hvad vi kan acceptere«, siger Preben Skytte. …”

WTF???? ‘ved at have fået nok’????? Er de da blevet skingrene, bimlende, kulturomfavnende radikale? Kan man ‘være ved’ at få nok af at få kastet molotovcocktails efter sig? Kan man ‘være ved’ at blive træt af at blive ramt af stenkast?

En molotovcocktail er et mordvåben, stenkast ligeså – hvis man er udstyret med skydevåben for at håndhæve loven, og man bliver overfaldet med molotovcocktails og stenkast – og så bare ‘er ved at blive træt af’ – så har man seriøst misforstået noget. Strømerne burde tage ladegreb og så vise hvem det er der bestemmer.

I øvrigt: Hvad skal der til for at et område faktisk ikke er en del af Danmark? Hvis nu området har

 • sit eget sprog
 • sit eget lov- og ordenssystem
 • sin egen religion
 • ingen ‘dansk’ ordenshåndhævelse
 • sin egen (sorte) økonomi

– er området så en del af det omgivende samfund (ja, jo – jeg ved godt at vi er tæt forbundne med alle de bistandskroner vi pumper derind, lidt ligesom Grønland); men alligevel?

http://politiken.dk/indland/ECE1076524/naerpolitiet-i-vollsmose-vi-ved-ikke-hvad-der-sker/


Fik du alle nuancerne i sidste uges edder, forgift og galde med?

Mandag 04-10-2010

Tirsdag 05-10-2010

Onsdag 06-10-2010

Torsdag 07-10-2010

Fredag 08-10-2010


Weird


W&M: Folmer


Little Britain – Bubbles DeVere

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s