13.10.10 – fede svin, helt i orden musiksmag, Israel vs. Denmark, hvor finder du tiden?, Little Britain


Heelt i orden musiksmag…

“Dan Balan – Chica Boom”

Den her skal høres HØJT ( ligesom når de ringer ind til ønskeprogrammet fra artilleristillingen og ønsker et eller andet, hvad som helst, ‘JUST PLAY IT LOUD!’) – super gang i den, og en nydelig video. Jo, hun *er* nydelig at se på; men jeg kan faktisk også godt li’ hans helt overdrevne selvtillid 🙂

“Delibes: Sous le dôme épais (Flower Duet)”

Tag en pause og få tørret op hvis du kom til at bløde ud af ørerne. Lyt så til den her, og lad dig svømme hen.


Israel vs. Denmark

Israel opruster med »det mest avancerede kampfly i verden, det nye F35.

Bare for en sikkerheds skyld...
Israels luftvåben, Israeli Air Force, råder over ca. 750 luftfartøjer totalt (Danmark: 109 (jo, der står ethundredeogni)), heraf ca. 500 kampfly og -helikoptere (DK: 48, otteogfyrre).

Tænk så et øjeblik over, at Israel er et lillebitte land (ca. halv størrelse af Danmark = 20.000 km2) med ca. samme befolkning som os (hhv. 7.5 og 6mio).

Det er ikke noget Israel gør for sjov – det er en nødvendighed fordi landet stort set er omringet af fjender, som gerne ser Israel skyllet ud i havet og alle Israelere/jøder fordrevet eller dræbt.

Jeg har ikke kunnet finde noget officielt motto for IDF; men det kunne være noget i retning af: “Oppugnarent disperdam te” – respekt!

http://politiken.dk/udland/ECE1078059/israel-opruster-med-det-mest-avancerede-kampfly-i-verden/


Fede svin

Bemærk de delikate folder der hvor bagbenene må formodes at begynde...

http://blogs.reuters.com/photo/2010/10/04/the-yimin-festival-the-search-for-the-fattest-pig/


Hvor finder du tiden?

Jeg er blevet spurgt hvor jeg finder tiden til at opkaste mine uforbeholdne meninger her på striben. Ofte stilles spørgsmålet af kolleger eller buddies med de klassiske ‘jeg-har-også-børn’-mørke ringe under øjnene – evt. med let bævende underlæbe.

Nå; men – faktisk mest søndag formiddag, hvor jeg med søndagsaviserne og internettet – plus hvad jeg har samlet op hen over ugen, bruger et par timer eller 3 til at lave et oplæg til alle 5 udsendelser den næste uge. WordPress, her hvor jeg har bloggen, har et veludviklet redigeringssystem, bla. med muligheden for at planlægge automatiske udsendelser (det er derfor jeg kan poste hver morgen kl. et par minutter over 7 🙂 ).

Så søndag frokost har jeg sådan cirka orienteret mig rundt i verden, dannet en skråsikker mening om en hoben ting, og sat 5 nyhedsbreve op. Derfra og til det færdige nyhedsbrev er så kun 10-15min om aftenen, hvis jeg synes der mangler en tilsvining, en præcisering eller bare et sjofelt billede i morgendagens katarsis.

Og hvordan jeg finder tiden – well, jeg er begavet med en skøn kone med let sammenfaldende interesser, og store børn som jeg (desværre kun) ser hver anden weekend – derfor har jeg tid, og derfor har børneforældre tit ikke…

PS. Dette indlæg tog 6 min. inkl. tænketid – og her har jeg ingengang planket noget fra et andet medie 🙂


Godt timet foto

Godt timet foto

W&M: Ozzy i himlen - 'Prince of Darkness' - arh fuck!Little Britain USA – Daffyd Thomas

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s