15.10.10 – Pamela-figurer, vomit rocket, få hørelsen igen, saudisk sado-prins, finansmarkedet?


Pamela-figurer er mere frugtbare

Artiklen vil fortælle dig at det er noget genetisk, at kvinder med Pamela-agtige mål simpelt hen fra naturens hånd er bedre i stand til at undfange.

Pamela Anderson
Som inkarneret gammel gris vil jeg fremføre et supporterende argument: Man kunne let argumentere, at Pamela-typer er mere frugtbare fordi de udsættes for flere forsøg på ’besvangring’ 🙂

http://www.berlingske.dk/viden/pamela-figurer-er-mere-frugtbare


Vomit rocket

Tag et kig på filmsnutten her – skibet ligger næsten helt på siden flere gange – sikkert en lidt anden dag end den planlagte tur i dæksstolen med en kølig Mohito…


Hørelse: slut på tinnitus og slet ingen hørelse

Elektronik kan gøre fantastiske ting for folk med høreproblemer. For folk med tinnitus (jeg har f.eks. en høj hyletone i knolden all ze time)

Tinnitus kan (måske) være en saga blot?
, kan man (i nogen tilfælde) indoperere en lille dims som sender en tone ud i modfase med den tone (jeg tror) jeg hører – og voila!, absolut tyyyyystnad! Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at høre igen hvordan stilhed lyder 🙂

Og folk der har tabt hørelsen kan få den (well sort of) igen med indoperation af et ‘elektronisk øre’ der kobles direkte på hørenerven. Dét man hører lyder som en blanding af Darth Vader og en mumlende teenager; men det er jo uendeligt meget bedre end ingenting!

Mange døve kan høre igen med indopereret høreapparat
Forskere og læger regner med at folk uden hørelse og sprog stort set vil være væk om 2 generationer fordi flere og flere døve (døvfødte og døvblevne) får indopereret de her mirakel-apparater.

Det er for sgu’ da fantastisk!

Slut på tinnitus? http://fpn.dk/liv/article2197239.ece

Flere døve end nogensinde kan høre: http://politiken.dk/indland/ECE1078053/flere-doeve-end-nogensinde-kan-hoere/


Saudisk sado-prins går over stregen

Saudisk sado-prins har slået sin tjenerslave ihjel i sexleg - må man godt det?
Jeg ville have skrevet noget om Saudiarabisk misforstået overhøjhed, arrogance og feudalherrementalitet; men hele affæren taler for sig selv.

Lad os nu se om ikke pludselig man finder ud af at sado-prinsen er kræftsyg, og ubetinget må løslades af humanitære årsager, så han kan leve de allersidste få dage i sit hjemland? (jo, lissom ham der Lockerbye-bomberen fra Libyen).

http://jp.dk/udland/europa/article2205371.ece


Ikke så fede alligevel?

Vi er slet ikke så fede alligevel

“Danske mænd og kvinder er langt slankere end tyskere, spaniere, briter og ikke mindst amerikanere. Det viser en ny rapport fra OECD…”

Når man kigger rundt i det danske landskab, kan man ikke undgå at undres over hvordan der så må se ud udenlands?

http://fpn.dk/liv/krop_valvare/article2199236.ece


Finansmarkedet

Jeg har ikke tænkt det her ordenligt igennem, så du får bare lidt mentalt opkast, som du eventuelt selv kan tænke lidt over?

  • Mellem 40-50 og +75% af aktiehandlerne foregår nu automatisk på børserne (tallene for hhv. KBH og NYSE)
  • Almindelige aktiehandlere har ingen som helst chance for at slå automatsystemerne på hastighed
  • Uheldige sammentræf har allerede demonstreret at auto-handler kan drive markedet ud i (kostbare) fejltagelser og kursdyk
  • De store pengehuse, f.eks. Goldmann&Sachs, har direkte netværksadgang ‘bagom’ ind til f.eks. NYSE – de får altså finansinformationer før alle andre og kan, med deres automatiske/computerstyrede handelssystemer, handle og udnytte fordele i et marked før de overhovedet bliver synlige for ‘almindelige’ investorer – er det retfærdigt?
  • Hvilken samfundsmæssig nytteværdi er der i handel med swaps, futures, rentemarginaler osv – altså ‘papiromsætning’ uden nogen håndgribelig produktion/nytte/værditilvækst bagved?
  • Skal finansmarkedet have lov til at styre sig selv (udbud og efterspørgsel, eller rettere Den Stærkes Ret), eller skal der en eller anden grad af regulering til?
  • Aktier var oprindeligt en måde for virksomheder at få risikovillige investorer på til at hjælpe med at financiere fortsat vækst og udvikling; men ovenpå har der tilsyneladende dannet sig en helt ‘snylterindustri’ der ikke bidrager med noget selv; men blot udnytter aktiemarkedet til sin egen fordel – er det rimeligt?

Jeg ved godt det lyder lidt frelst; men jeg vil forsvare mig med at a) jeg er ikke økonomisk uddannet, så måske fatter jeg bare ikke en meter og b) kun de allermest hardcore ultraliberalister kan vel gå ind for helt uregulerede markeder og hvis vi sorterer dem fra, diskuterer vi bare hvor meget der skal reguleres – ikke om…


Ikke for længe - så får du ondt i øjnene 🙂


W&M: 'Babyvoldtægt'


Salma Hayek – From Dusk till Dawn

Super flick – og så danser Salma myu myu fint…

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s