21.10.10 – ‘topfolk’ i Fokus?, fedt på maven? – lær at sige ‘nej’, med far i svømmehallen, ballet


‘Topfolk’

Flere af de ledende medlemmer af Fokus (det her nye enkeltsags-dyreværnsparti-DF/S-spinoff-parti) har meldt sig ud af partiet efter at det har besluttet at stemme rødt hvis det kommer i folketinget til næste folketingsvalg.

Meeeen, et parti med 550 medlemmer, uden de 20.000 underskrifter for at kunne stille op (i hvert fald har de dem ikke endnu) – kan man godt tale om ‘topfolk’???

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2210197.ece


Derfor sidder dit fedt på maven

Artiklen forklarer at man har fundet en række gener der disponerer for en bestemt fedtfordeling (æble- eller pæreform), og andre gener der påvirker reguleringen af appetit og sult-følelsen.

Fedt på maven (eller andre steder)?

Lær at sige 'nej, tak - ikke mere til mig'

Forhåbningen er, at man kan udvikle behandlinger der påvirker disse gener.

Det må være last resort for de nødlidende – først bør man lære dem at sige ‘Nej, tak – jeg skal ikke have mere’ – eller hvad?

http://www.berlingske.dk/viden-tech/derfor-sidder-dit-fedt-paa-maven


Metusalem på jobmesse

I torsdags deltog jeg på en job-messe for nyuddannede (ingeniører og andre tekniske retninger) i Aalborg (DSE-messe LINK). (Altså – jeg stod på en stand for min arbejdsgiver og fortalte unge håbefulde om lyksalighederne ved at arbejde lige præcis hos os).

Jeg har været med til de her arrangementer nogle år; men efterhånden som årene hober sig op, nærmer jeg mig hurtigt dobbelt så mange år på fødselsattesten som dem, vi gerne vil gøre interesserede i at søge job indenfor IT i finansen.

Det går sådan set udmærket; men jeg har det selv så’n, at jeg begynder at tænke over det her med, at de ligner store børn alle sammen, og hvis jeg synes det – hvad synes de så jeg ligner? …og hvor godt ‘sælger’ gammelfar her så varen?

Lidt ligesom hende i billetsalget i svømmehallen: Jeg var derovre m. en buddy på 27-28 år, og så spurgte hun om han havde sin far med… Well – Michael var ved at kaste op af grin, så en af os fik da lidt spas ud af det.

Nå; men – jeg bli’r nok ikke ved til pensionsalderen med at pushe IT-job til de unge; men lad os nu se…


Han fik 20 to life

Kan du huske historien sidste uge om den saudiske sado-prins der myrdede sin tjener i et homoseksuelt sadistisk forhold?

Prinsen har nu fået sin dom i UK: 20 år til livstid, og artiklen siger godt nok at der ikke er nogen overdragelsesaftale mellem Storbritannien og Saudiarabien; men jeg vil nu nok fastholde – mon ikke man finder ‘ud af noget’ så kongens bros barnebarn kan komme hjem og ‘afsone’?

http://jp.dk/udland/europa/article2220273.ece


W&M: Judas i Paradise Hotel


Ballet er altså noget underligt noget


Little Britain – Daffyd – the only gay

Reklamer

2 kommentarer til “21.10.10 – ‘topfolk’ i Fokus?, fedt på maven? – lær at sige ‘nej’, med far i svømmehallen, ballet

 1. Mht de. tykke mennesker, så kan det vel være svært at holde sig tynd, hvis man har et højere sultfølelse og en lavere forbrænding end det optimale og ikke selv kan gøre for det. Så er det jo ikke helt fair at være efter dem… Jeg kan dog sagtens følge dig, når det handler om folk som sidder dagen lang og hælder spandevis af sukkercola ned sammen med en lind strøm af friturestegt ost og spæk.

  Mvh. Jacob – som selv er super fit, og bygget som en 80’er actionhelt.

  1. Wooot, så følsom, blød og forskrækket plejer du ikke at være?

   Vi er alle sammen forskellige, så selvfølgelig har vi alle forskellige niveauer af forbrænding og sultfølelse; men derfra og så til at give alle ‘store’ carte blanche – for ‘de kan jo ikke gøre for det’ – *der* er der godt nok langt.

   Kuren er, for dem *alle sammen*, og helt uanset sultfølelse og forbrænding den samme:

   – – – – Lær at holde munden lukket og få noget motion! – – – –

   Det er ikke raketfysik, og den der ‘undskyldnings-kultur’, hvor det aldrig er din egen skyld du har bragt dig i uføret; men en ulykkelig barndom, en stor sultfølelse, en dårlig regneevne osv – den du’r altså ikke.

   Undskyldninger – my ass…

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s