27.10.10 – Peter Aalbæk og pædofili, Carl Orrf, nordkoreansk ‘prestige’


“Han er en guttermand”

Peter Aalbæk udtaler, at en seriedømt pædofil mand ‘er en guttermand’ som der fortsat vil være plads til på den arbejdsplads Aalbæk sidder i bestyrelsen for. (Arbejdspladsen ligger klos op af et filmværksted for unge hvor han tidligere har fundet ofre til sit misbrug).

Peter Aalbæk
Den pædofile er dømt adskillige gange (for pædofili forstås), så jeg synes ikke det er unfair at betegne ham som en sindsyg serieforbryder der ikke kan kontrollere sin lyst til drenge.

Hvis man har en mand der beviseligt ikke kan styre sit behov for at misbruge og mishandle børn og unge, en mand som er dømt adskillige gange for det – og en mand som man må forvente vil blive dømt igen, fordi han vil overfalde og misbruge børn igen – ham kalder man ikke ‘en guttermand’, uden at man har et seriøst forskruet forhold til virkeligheden.

Jeg syntes i forvejen ikke voldsomt om Ålen; men den her sag sætter ham i den grad ud i kulden. Man kan da ikke bedrive social omgang med en mand der betegner en pædofil vaneforbryder som ‘en guttermand’.

En pædofil vaneforbryder er ikke, ligesom almindelige forbrydere der får og afsoner en straf, ‘renset’ når han kommer ud af fængsel – han er stadig et sindsygt s… som ikke kan styre en defekt han har i hjernen (i hvert fald ham her, som beviseligt ikke kan styre sine lyster). En pædofil vaneforbryder skal håndteres på en anden vis, end at blive sat ud i et miljø, hvor der er masser af unge han kan forgribe sig på.

Peter Aalbæks udtalelser giver mig myrekryb…

http://jp.dk/indland/article2203012.ece


Klassisk – it’s luvly!

All time favourite – gang-i-den
Carl Orff: Carmina Burana


Et nordkoreansk prestigeprojekt

Kig på billedet – det er Ryugyong Hotel du ser på – et nordkoreansk mareridtsprojekt, startet i 1987; men ikke færdiggjort.

Ryugyong hotel - et ekstremt eksempel på kommunismens/socialismens totale fallit
Nordkorea har brugt omkring 2% af BNP (godt nok kun ca. 4mia – de er jo socialister) på bygningen indtil videre; men estimater siger, at hvis (*hvis*) bygningen kan gøres færdig, koster det yderligere +10mia – penge som de ekstreme fantaster jo selvfølgelig ikke har.

Dette land, med verdens mest udsultede, hjernevaskede og undertrykte befolkning, ville bygge et hotel i international topklasse med 3000 værelser, 105 etager, 7 restauranter, diskoteker og kasinoer. Hvem i alverden til???

Som den linkede side fortæller, var Nordkorea nød til at indstille arbejdet i 1992 pga. ‘pengeproblemer, strømudfald og udbredt hungersnød’. Overvej hvor meget på r…. et land skal være, hvis byggeprojekter må lukkes fordi arbejdsstyrken er så udmarvet af sult, at de ikke kan arbejde…

Hvis der var et land i verden hvor man kunne gøre godt ved at udradere hele samfundstoppen med et par velplacerede Tomahawks, så var det dèr; men landet ligger langt langt væk, har ikke nogen økonomisk betydning, og nyder til dels Kinas beskyttelse (de er jo socialister), så det kommer ikke til at ske.

Man græmmes…

http://ryugyonghotel.com/index.html


W&M: Doktorgrad vs. ...


Little Britain USA – Ellie Grace

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s