28.10.10 – når du dør, socialdemokratisk vendekåbe, piranha 2010, three strikes i UK


Når du dør

Har du overvejet hvad der skal ske med de sørgelige rester når du tager billetten?

Du kunne gøre en stor ting for andre hvis du donerede resterne til videnskaben. Kirurger og medicinstuderende har uvurderlig gavn af at kunne se, lære om og træne med ‘rigtige’ mennesker, i stedet for kun at læse om det.

Weekendavisen havde en artikel for nylig om neurokirurger der deltog på et kursus på Panuminstituttet for at lære hvordan man kommer ind til hjernen ‘nedefra’ uden at ødelægge f.eks. syns-, ansigts- eller hørenerverne. En træning de ellers kun ville få ved at operere levende patienter, med de fejltagelser og skader der så uværgerligt ville følge.

Men de her kirurger, 24 stk fra hele verden, kunne se og træne de korrekte procedurer på afdøde danskere, fordi mange danskere hvert år donerer deres døde kroppe til videnskaben – det er da stort!

Det kan være du slet ikke bryder dig om tanken om at donere din krop; men du bør under alle omstændigheder tænke over hvad der skal ske når du stiller træskoene!

Du kan læse mere om at donere sit legeme til videnskaben på http://icmm.ku.dk/donation


Nicolai Wammen 2009: “Jeg bliver i Århus”

…og samme Nicolai Wammen 2010: “Situationen er en anden nu” – var der nogen der sagde ‘utroværdig’ om den socialdemokratiske vendekåbe?

Socialdemokratisk vendekåbe

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article1434609.ece


Piranha 2010

Havde 3 kammerater over til Mad&Film i aftes. Jeg havde bla. 22 Bullets og Snabba Cash på shortlisten over film vi kunne se; men nææh nej – vi skulle da se Piranha 2010, *det* skulle vi i hvert fald…

Piranha - blood'n'guts - check

Piranha 2010 - babes and horror: check

Piranha 2010 - babes'n'skin: check
Nå; men – den var faktisk rigtigt underholdende – helt helt forudsigelig og en ørkenvandring i filmclicheer set utallige mange gange før; men cliche-raten blev nydeligt opvejet af nudity-raten som var væsentligt over middel 🙂

Alt i alt var det en 2-for-3 aften: god mad (vellykket gør-det-selv pizza) og god film; men lidt for tør kage… Hmmm, en gang skal det nok lykkes at få alle 3 i hus (sidste gang var jo lidt udenfor min kontrol, fordi tosserne valgte Book of Eli – der jo som bekendt *SUCKS*”!!!).


Klassisk – it’s luvly!

Franz Liszt, Hungarian Rhapsody No. 2


‘Three strikes’ in UK

I England vil de til at anvende ‘3 strikes and you’re out!’ – ikke ifm. grov kriminalitet men på socialområdet. Hvis du bliver knaldet for svindel med sociale ydelser 3 gange, mister du alle sociale ydelser i 3 år.

Det er hårdt for den usle svindler der mister pengene i 3 år – man bliver måske endda nød til at tage et job – the HORROR; men det lyder jo ikke helt urimeligt. Hvis man er så ualmindeligt åndsvag at man fortsætter sin svindel efter at være blevet knaldet 2 gange tidligere, så har man ærlig talt fortjent alt hvad der kommer…

http://www.berlingske.dk/verden/velfaerdssyndere-faar-tre-chancer


W&M: Black Satanic Rage groupies


Little Britain USA – Bing Gordyn

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s