17.11.10 – dobbeltmoralsk islamist, Universets 5 aldre, kvinderne vil ha’ mænd i rødt


Latterlig islamist ville ikke give hånd, not

…og til Indonesien hvor informationsministeren, en meget troende muslim, ikke ville give hånd eller i det hele taget røre ved kvinder, andre end nærmeste familie.

Men da fru Obama kom frem mod ham, kunne han næsten ikke styre sig, og med fremstrakte hænder hilste han ærbødigt på førstedamen.

Men-men-men – det går jo virkelig ikke. ‘Episoden’ blev filmet og pludselig har idioten et forklaringsproblem. Nu siger fjolset så, at Michelle Obama nærmest påtvang ham sin berøring – han kunne faktisk slet ikke gøre for det!

Jamen, hun tvang mig!
Religiøse og selvhøjtidelige tosser, uanset trosretning, er nogle ynkværdige narr…

http://jp.dk/udland/usa/article2240733.ece


Universets 5 aldre

På den helt store skala – den hvor man ser på hele universet og hvad man kan måle og udregne – arbejder man med 5 tidsaldre for universets udvikling. (det er i hvert fald en af teorierne; men læs bare videre alligevel…)

Sådan en slags ‘fra fødsel til død’.

I den skala er vi, lige nu, blot i universets pubertet – der er lang lang tid tilbage endnu; men der *er* en ende på alting – også på det uendelige univers. Måske man kan komme til at tænke at universet er uendeligt, med uendelige muligheder og uendelig alder? Det er det ikke!

På et tidspunkt slutter alting – alt stof er forbrugt, al energi er væk, temperaturen er nul (absolut nul) og kun spredte enkeltpartikler og stråling er tilbage. På et tidspunkt er alt borte og der er intet som helst levende eller håb tilbage…

Den primordiale æra
Periode: 10^-50 til 10^5 år (0 til 100.000 år)
Det var her alting blev til i The Big Bang. I denne første periode var universet et stor suppe af elementarpartikler og helt uigennemsigtigt. Mod slutningen af perioden begyndte elektroner at binde sig til kerner og danne atomer og gradvist blev stof dannet.

Den stelliferouse æra
Periode: 10^6 til 10^14 år (100.000 til 100.000.000.000.000 år)
(Vores tid lige nu: 1.5×10^9, ca. 15 mia. år)
Dette er den æra vi aktuelt befinder os i. I denne æra samles stof i stjerner, galakser og galaksehobe. Den største del af energien skabes i stjerner. Stjerner brænder hurtigt op (altså ‘hurtigt’ i den kosmiske målestok), fra nogle på få millioner til milliarder af år.

Til sidst i denne æra er kun små røde dværgstjerner tilbage – klare stjerner er væk efter at have brugt al deres fusionsmateriale og kun hvide og brune dværge og sorte huller er tilbage.

Hvis menneskeracen i øvrigt har kunnet undgå at selvdestruere pga. krig eller forurening, vil den alligevel forlængst være borte inden denne æra løber ud…

Den degenerative æra
Periode 10^15 til 10^39 år (100.000.000.000.000 til 1.000.000 og 33 nuller mere år)
Dette er æraen for brune og hvide dværge og sorte huller. Protoner vil begynde at henfalde og til sidst er kun sorte huller tilbage.

Sort hul-æraen
Periode 10^40 til 10^100 år (10-og-fyrre-nuller til 10-og-100-nuller år)
Stof findes nu kun i sorte huller som langsomt fordamper (Hawkings-stråling). Til sidst i denne æra er kun lav-energifotoner, elektroner, positroner og neutrinoer tilbage.

Den mørke æra
Periode 10^101 -> (10-og-101-nuller og frem)
En gang imellem, uendeligt sjældent, vil enkelte elektroner støde sammen med positroner og skabe positroniumatomer. Disse er imidlertid ustabile og vil hurtigt henfalde. Der er intet tilbage…

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Five_Ages_of_the_Universe


Kvinderne kan (bedre) li’ mænd i rødt

Tøsebørnene kan tilsyneladende bedre lide mænd i rødt. Hmmm, den har jeg misforstået helt.

Overkommandoen siger godt nok hele tiden at ‘kun en rigtig mand kan bære en rød skjorte’, eller noget i den retning; men jeg mener rødt bedst klæ’r et kadaver eller måske en mand af alternativ seksuel orientering…

Til gengæld kan kvinderne også godt lide mænd med skægstubbe – og det har jeg jo i hele krydderen 🙂 ‘Kvinderne’ inkluderer så blot ikke Overkommandoen som i utvetydige vendinger har informeret mig om hvordan hun synes om min ‘frisure’.

Kan man monstro lægge statistikkerne sammen og tage en skrigpink rædsel på, mens man har ladet stubbene stå – og så kan man ikke sparke sig vej for bare honeys???

Gå i rødt og få flere kvinder: http://fpn.dk/liv/article2145427.ece

Lad stubbene stå og få flere kvinder: http://fpn.dk/liv/krop_valvare/article1383536.ece

Du ku’ også prøve bare at være dig selv: Nahhh…


W&M: The Punisher


Jobs & Gates


Little Britain USA – Harvey Pinche

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s