18.11.10 – ISS har fået nye vinduer, kemoskader behandles ikke, vegetar-tosser, downtown Detroit


ISS har fået nye vinduer

Den internationale rumstation (ISS) har fået tilføjet et nyt modul med en ‘udsigtsplatform’ hvorfra billedet herunder er taget.

Når ‘vi’ vil, kan menneskeheden altså drive det vidt 🙂

Udsigt
Flere billeder: http://photojournal.jpl.nasa.gov/catalog/PIA02991

http://ing.dk/artikel/113709-se-rumstationens-nye-pragtudsigt-til-jorden#4


Vegetar-tosser

Jeg var en tur i hovedkvarteret i går; men havde lidt travlt, så jeg fik ikke foretaget min life-saver rutine: nemlig at tjekke menuen i kantinen.

Resultat? Jeg kunne vælge vegetar-lasagne eller vegetar-wok – GRFTEDME! Der *var* kød på menuen: man kunne tage skiveskåret kold roastbeef (altså det du putter på din rugbrødsmad). Så jeg endte med en skål kyllingesuppe (eet stykke kylling) og 3 skiver kødpålæg.

Dertil et stykke friskbagt brød der havde fået alt for meget varme, og ingen salt – så frokosten i vores helse-forskrækkede, økologi-evangiliserende, tøsemad-promoverende, kødforskrækkede kantine var en FU….. KATASTROFE!

Havde jeg tænkt mig om, havde jeg tjekket menuen og så bestilt pizza ind udefra. Den skulle have været spist midt i kantinen, mens jeg med kølle holdt alle de andre mænd stangen fra at stjæle min føde – og når jeg var færdig, skulle pizzabakken have været krøllet sammen og sat i klemme i affaldsbeholderen så personalet havde måtte gratte sig ind i pizzaolie, baconfedt og kødsmuler helt op til albuerne for at få ryddet op.

En dag husker jeg at tjekke, og så er jeg helt klar til at diskutere mad, smag og selv-fedme med køkkenchefen hvis han stikker snuden frem…


Kemoskader – det er din egen hovedpine

I sundhedssystemet har man hidtil ikke været opmærksom på hvordan kemobehandlede kræftpatienter har haft det bagefter – specielt de patienter der har haft kræft i ansigtet.

Nogle af dem kan have fået slemme hudskader, andre har fået bortopereret knogler – og de har det simpelt hen forfærdeligt bagefter. Jovist, har de overlevet; men de ser så skrækkeligt ud, at der blandt erfaringerne er en der oplever, at folk går over på den anden side af gaden og en anden hvis børnebørn ikke turde give ham et knus.

Og de har svært ved at finde nogen at tale med det om. Pårørende og venner siger ‘…Du overlevede – kom nu videre…’; men i hverdagen føler de sig som pariaer og freaks.

Det er sgu’ synd – kan håbe at sundhedssystemet efter at historien nu er kommet frem i stor skala, vil ændre på hjemsendelsesprocedurerne og opfølgning efter kræftbehandlinger i ansigtet.

http://jp.dk/nyviden/article2239039.ece


Downtown Detroit forladt

Økonomisk krise og kriminalitet har affolket downton Detroit – kig på billedet herunder, det er ikke fup eller science fiction – det er lige nu og her. Skræmmende at en by kan sygne hen så hurtigt. Det ligner mest noget fra ‘I am legend’, eller, som artiklen siger, Mad Max.

Downtown Detroit - deserted
Spooky…

http://ibyen.dk/fokus/dox/ECE1106835/det-var-lige-som-at-vaere-med-i-en-mad-max-film


W&M: Slankekure


Hendes ene ben?????


Little britain – Linda and steven

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s