22.11.10 – en heldig buddy, insignificado part II, appearances deceive, ‘køb mine biler, ellers…’


En heldig buddy

En af mine kammerater var ude for en ulykke for nylig. På en jagt blev han ramt af et vådeskud på ca. 20 meters afstand.

En heldig buddy
Billedet herover viser skaderne – han blev ramt i siden fra ca. knæet og op til skulderen. Grunden til, at han ikke har (alvorlige) skader på overkroppen, er en blanding af svineheld, tyk oilskinsjakke, og en tyk læderrem (noget jægere åbenbart bruger til at slæbe vildtet hjem med?), som tog af for ladningen.

Men – på benene havde han selvføgelig kun alm. bukser, og de beskytter ikke en disse. Nogle af haglene ligger helt inde v. lårbensknoglen, og lægerne besluttede ikke at forsøge at fjerne dem – der sker nemlig det, at haglet brænder sig fast i kødet når det rammer, det er nemlig glohedt fra skuddet – så det sidder særdeles godt fast derinde. En operation for at få det ud, vil efterlade et krater som vurderes at være værre end at lade haglet sidde.

Well – all is well that ends well – ingen døde og de værste skader kan I se på billedet – og så selvfølgelig en monster forskrækkelse plus afgrundsdyb skam og flovhed hos skyderen.

Som sagt – ingen døde; men det kunne der sagtens have været – phew!


Insignificado, part II

Det observerbare univers anslås at indeholde ca. (kan man overhovedet tale om ‘cirka’ med den slags tal?) 70 trilliarder stjerner. Om det lige er trilliarder eller sextillioner eller hvad nu for en faktor – så er det fuck’me mange 🙂

Denne ånssvagt store mængde stjerner er fordelt på (cirka 🙂 ) mellem 100 og 1.000 milliarder galakser (igen – det ‘præcise’ tal er ikke så vigtigt).

http://www.newgrounds.com/portal/view/525347

Hvor mange galakser: link

Hvor mange stjerner: link


Don’t judge a book by it’s cover…

Var på genbrugspladsen i går og skulle lige løfte noget haveaffald ud af bagagerummet. Kom til at snitte bukserne og blev møget til. Og så sagde jeg et eller andet i retning af FUCK, eller noget i den dur.

Nuvel – jeg skulle kun af med en enkelt pose, så jeg havde smidt bilen foran et par andre biler – ingen problemer; men Overkommandoen kombinerede åbenbart de to input: 1) jeg havde smidt bilen foran et par andre biler og 2) jeg havde lige sagt F-ordet – så da jeg satte mig ind i øsen igen, så spurgte hun gudhjælpemig om jeg havde været ved at komme op og slås (med en af de andre bilister forstås)????

Jeg er grftedme så venlig og hensyntagende, at det er helt vildt – men alligevel tror dragen, på den svagest tænkelige baggrund, at jeg har været ved at ryge i et korporligt klammeri – Hvor får hun det fra?

Jeg holder døren, trækker stolen ud, holder tilbage, viger ved fletteregel og alt muligt; men: “Var du ved at komme op og slås???” ?????

Og da så vi ankom til svigermekanikken bagefter, så nævnede de kære mennesker ikke med et ord, at deres svigersøn ankom kronraget og med mohawk – et skævt blik kunne det da blive til; men en bemærkning, eller måske et venligt spørgsmål – ikke det mindste!

Altså – en gang til for prins Knud – jeg er hverken voldelig, autonom eller nynazist bare fordi jeg ikke lige har et fuld hoved hår – jeg er helt vildt flink – så hvorfor sgu’ tror folk så absolut, jeg er sådan en rod?


Køb mine biler – ellers får jeg ikke noget nuggi

Utraditionel PR-teknik har gjort Brad Benson til den bedste sælgende Hyundaiforhandler i US.

'Køb mine biler, ellers...'
Blandt andet har han lovet ikke at have sex med sin kone før han var blevet den bedst sælgende Hyundaiforhandler, og han har lovet Saddam Hussein en ny bil hvert år, hvis blot han ville stoppe som diktator.

Han har 10-doblet sit salg ved at være utraditionel i sin PR – imponerende…

http://fpn.dk/motor/bil/article2243803.ece


Fik du alle nuancerne i sidste uges edder, forgift og galde med?

Mandag 15-11-2010

Tirsdag 16-11-2010

Onsdag 17-11-2010

Torsdag 18-11-2010

Fredag 19-11-2010


Facepaint


W&M: Optikere og det alternative


Rytteriet

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s