30.11.10 – Så hold dog kæft Publikum, Mythbusters hos Obama, ferie uden børn, just before the pain


Så hold dog KÆFT, publikum

Har du styr på mobilen, popcornene og slikposen når du går i biffen, til koncert eller i teatret?

Folk der snakker, skoleklasser der larmer, børn der støjer, telefoner der ringer, folk der kommer for sent – muligheder for at ticke dem på scenen ganske forfærdeligt af (og i øvrigt også en del af os andre nede i salen) er mangfoldige…

Ti stille, eller skrid

http://kpn.dk/article2235114.ece


Mythbusters hos Obama

Skoledreng - friserede og i det fineste søndagstøj...
Mythbusters er på en mission for den amerikanske præsident – de skal gøre skoleungerne mere interesserede i teknik og videnskab 🙂

Prøv at se billedet – de ser faktisk en smule benovede ud.

Men hvor cool er det ikke lige – ‘…er blevet kontaktet af præsident Barack Obama…’ – ikke mange kan sige dèt!

http://politiken.dk/kultur/tvogradio/ECE1123100/benovede-mytejaegere-moeder-obama/


Ferie uden børn

Der bliver solgt flere og flere ferier med ‘børn forbudt’ på. Kun ca. 1/3-del af StarTours kunder er børnefamilier, så udbuddet af no-kids-tilbud stiger og stiger.

Huske du i øvrigt historien om opskriften på lykke (1. partner, 2. job og 3. ingen unger).

Ferier uden børn er lykken


Profession: Opgaveskriver

Hans arbejde: At skrive opgaver for studerende på alle niveauer helt op til PhD. Engang hed det ‘Flid, Fedt og Snyd’ – nu hedder det åbenbart mest SNYD.

Det er free enterprise at it’s finest – hvis der er en efterspørgsel, er der også nogen der vil levere hvis prisen er rigtig.

Men, sådan helt alvorligt – så er det et problem hvis denne slags svindel breder sig for meget. I forvejen lyder det som om der er et negativt pres på universiteterne generelt for at lukke flere ud (læs, at sænke kravene) – og hvis så også flere og flere snyder med hvad de kan – hvad er så følgerne på langt sigt for samfundene?

Men; som det også fremgår af artiklen, er det et rustningskapløb. De studerende snyder og læreanstalterne opruster på søgemaskiner og AI for at kunne spotte de opgaver som lille Peter i hvert fald ikke har kunnet skrive selv.

http://www.information.dk/251484


Ikke ubetinget ros

Det var ikke nogen stor success på det personlige barometer at indvie den undrende offentlighed i min gangræne højrefod i går.

Medfølelse, ynk eller bare en venlig tanke – NÆH! Men skæld ud og hovedrysten – *det* var der overskud til at vælte ud over yours truly…

Og her troede jeg at kunsten var at dele ens hverdag med jer; men der er åbenbart en grænse 🙂


W&M: Mozart


Bedstemor med slaw i


Just before the pain begins
En række pressefotos taget lige akkurat inden smerten indfinder sig…

Advertisements

En kommentar til “30.11.10 – Så hold dog kæft Publikum, Mythbusters hos Obama, ferie uden børn, just before the pain

  1. Jeg er helt enig omkring det med forstyrrende publikummer. Man oplever det konstant. Teenagedrenge der går amok i en skube-rus til en rockkoncert, folk der kaster ølkrus, snakker, går frem og tilbage i biografen, giver sig til at ryge (for det er åbenbart ok i deres små hoveder, hvis salen i halvtom), mennesker der taler i telefon eller bare ikke fatter, at når 4 andre telefoner allerede har ringet, så skulle de måske lige tjekke om deres egen telefon er på lydløs… medmindre de har et stort behov om at vise os andre at de har venner, så de ikke kan sidde 1,5 time uden at blive ringet op. Biografidioterne kan man delvist komme over med en god hjemmebiograf og en sofa. Så ved man at hvis nogen snakker, så er det i det mindste nogen man kender, så det er enten interessant eller man ved de lytter, når man beder dem holde deres mund. Irriterende mennesker må altså have en betydning for indtjeningen i biograferne i dag.

    Mvh. det med såret så er jeg personligt glad for at du viste os det. Hvis det virkelig, som jeg håber, er starten på en zombieinfestation, så er jeg glad for at være med fra starten, så jeg kan få skaffet våben inden det hele går galt. Du skal ikke være ked af det, for det er en ære at være den første og hvis menneskeheden oplever, så vil du gå over i historiebøgerne som en meget vigtig mand. Så løb du bare en tur og se om du kan få det til at sprede sig lidt mere. 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s