02.12.10 – Paven, ‘human sex’ og kondomer, Euro-deroute, Palin igen-igen, Brixtofte til Lars: wooot???


Skinhead overvejer retræte

Er som tidligere nævnt på seminar denne uge.

Sad i dag i en propfyldt sal på en række med 8 sæder, og der var èn anden på rækken – ellers havde jeg det hele for mig selv. Jeg overvejer at lade ‘frisuren’ ryge…

Jeg er grftedme så flink; men ‘profiling’ og fordomme er godt nok sejlivede…

(Da vi kom hjem fra Thailand i sommer røg Dorte og lillebror Martin også lige igennem tolden og den specielt udsendte socialt bedrageri-taskforce; men jeg blev trukket til side og 3degradsforhørt – og der er kun håret til forskel på os…


Paven, sex og kondomer

Den katolske kirke er faktisk i gang med at revidere sin middelalderlige holdning til kondomer, kønssygdomme og AIDS.

Old, old, old
Paven siger i en ny bog:

I visse tilfælde, hvor hensigten er at mindske risikoen for infektion, kan det ikke desto mindre være et første skridt på vejen til en anden og mere human seksualitet.

Lad det nu være hvad den oldgamle og forvirrede mand mener med ‘mere human’; men hvem skulle have troet at vores helt egen udgave af ortodoks, virkelighedsfornægtende og menneskefjendsk overtro skulle kunne bevæge sig i den retning?

🙂

(Og fordi historien er så positiv, så vil jeg helt lade være med at spinde en ende på den forventeligt lavere forekomst af STVDs hos kordrenge, som kursændringen må formodes at føre med sig).

http://jp.dk/udland/article2252668.ece


…og nu på vej mod 50

Bli’r 45 i dag – så det er slut med at være ‘først i fyrrerne’ – nu hedder det ‘på vej mod 50’…

Amazing how time flies when you’re having fun 🙂


Euroen – ingen tror på den

Renten på italienske statsobligationer er nu næsten dobbelt så høj som den på tyske ditto – fordi investorerne vil have en klækkelig præmie for at risikere pengene på den italienske dødssejler.

Først Grækenland og så Irland – og nu er Portugal på vippen, kraftigt forfulgt af Spanien og med Italien som det helt store og skrækkelige underskuds- og svindeldyr i horisonten.

Den pengepulje som EU (Danmark inklusive) har stiftet for at håndtere finanskrisen kunne klare Grækenland og Irland og kan også samle Portugal op med lånemidler; men allerede Spanien er en større mundfuld end der er sat midler af til, og Italiens mulige lånebehov for at holde nationen oven vande og i stand til at møde sine forpligtigelser regnes nu for så store, at det i praksis er umuligt at redde Italien med en lånepakke.

Er det monstro ikke på tide at lade falde hvad ikke kan stå?

http://epn.dk/okonomi2/global/europa/article2262997.ece


Palin igen-igen

Hendes seneste guldkorn er et af de bedre: “Naturligvis skal vi stå sammen med vores nordkoreanske allierede…”

Sarah Palin - hun kan slå alle andre GoP-kandidater; men ikke Obama
Det er mig en gåde, at hun af nogen kan tænkes som et seriøst bud paa præsidentposten næste gang. Hun er så umulig en kandidat, at Demokraternes ønskescenarie lige nu er, at Palin faktisk vinder Republikanernes opstilling – for hun har ikke en jordisk chance for at slå Obama (det er ikke noget jeg finder på, det siger de selv i partiledelsen i GoP 🙂 ).

http://jp.dk/udland/usa/article2257277.ece


Brixtofte til Lars Løkke Rasmussen: ‘Er det dit Danmark, Lars?’

For et par år siden skrev tidligere minister (og Konservativ) Palle Simonsen en meget omtalt kronik i Berlingske Tidende. Budskabet var, at den retning regeringen (dengang Fogh) havde sendt landet i, var forkert.

Kronikken, som kom fra en af dem fra inderkredsen i det borgerlige Danmark, gjorde ondt i toppen, fordi den udstillede den store forskel der efterhånden er kommet på hvad Konservative og Venstre *faktisk* står for, hvis man læser deres partiprogrammer (variationer over temaet ‘frihed under ansvar’, ‘lighed for loven’, ‘social ansvarlighed’, medbestemmelse og så videre – og så den virkelighed de samme to partier har haft de seneste 9 år til at implementere.

(Det der skiller Konservative og Venstre, sådan skåret ind til benet, er nok egentlig deres holdning (i partiprogrammerne forstås) til den offentlige sektors størrelse og indflydelse/magt).

Brixtofte skriver en borgerlig svada til Lars
Nu har Brixtofte så skrevet sin udgave af ‘er det ikke snart nok?’ i Politiken. Peter Brixtofte nyder langt fra så stor respekt i partierne (det er jo ham med rødvinsnaesen og fængselsdommen); men det *må* gøre ondt at blive undsagt af en af sine egne – også selv om det kommer fra Politiken.

Hvis du tager dig tid til at læse kronikken, tror jeg du, uanset dit politiske ståsted, vil være enig i mange af de karakteristikker der tegnes – hvis du så er rød kan du håbe på et systemskifte – og hvis du er blå, kan du bare græmmes…

En del af stemningen i den borgerlige lejr lige nu minder om den ‘nok er nok’-bølge som Khader et co kom frem på med Ny Alliance – og mon ikke også det har noget at gøre med Liberal Alliances gode meningsmålinger?

http://politiken.dk/debat/ECE1113495/er-det-dit-danmark-lars/


Facepaint

W&M: Grøn Toyota


Women drivers
Undskyld d’damer; men det *er* altså lidt sjovt 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s