14.12.10 – Cantona’s raid på bankerne, gi’ mig 10 stærke, betaling til lægerne, vild med dans – Argentina style!,

Jeg vil fremover sætte denne lydsnut ind øverst, hvis dagens post indeholder bryster, baller, nudity, meningsløs vold, profanitet eller andre stødende elementer. Enjoy 🙂


Cantona’s stunt virkede ikke

Læste du historien sidste uge om Eric Cantona’s raid på de franske banker?

Well – det virkede ikke rigtigt – der var ikke nok tilslutning til planerne om at gå til bankerne i samlet flok og forlange indeståendet udbetalt.

Så bankerne fik ikke rigtigt den huskekage Eric synes de havde fortjent…

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/8184410/Eric-Cantonas-Bank-Protest-looks-set-to-flop.html


Kommer du for sent? Gi’ mig 10 stærke!

Pushups - det billede der fulgte med artiklen
En virksomhed forsøger sig med armstrækninger som straf for at komme for sent til møder. Artiklen er ledsaget af ovenstående billede.

Hvis artiklen var blevet skrevet med udgangspunkt i den arbejdsplads jeg er på, skulle billedet snarere have været som nedenfor 🙂

Og det billede der passer til der hvor jeg arbejder...

http://www.business.dk/business-break/armboejninger-som-straf-komme-sent


Betaling til lægerne
Vidste du, at de praktiserende læger i Danmark faktisk er selvstændigt erhvervsdrivende der tilfældigvis har indgået kontrakt med staten (regionerne) om deres serviceydelser?

Overenskomstforhandlingerne mellem staten (regionerne) og de praktiserende læger er brudt sammen – staten vil have flere timer for færre penge ud af lægerne og forhandlingerne er følgelig brudt sammen. Hvis ikke parterne selv kommer til et resultat, går sagen til indenrigsministeren som så dikterer hvordan overenskomsten skal se ud.

Men; som sagt – lægerne er selvstændigt erhvervsdrivende som ikke nødvendigvis vil finde sig i at staten uden videre dikterer hvordan de skal aflønnes – og derudover også vil bestemme hvordan de skal lægge deres arbejdstid, hvor mange vagter de skal køre, hvor og hvordan.

Hvis nu lægerne (efter mange mange års ensidig kritik og forsøg på diktat-styring fra statens side) siger, at nu er det grftedme nok, bliver effekten, at du, næste gang du skal til lægen, selv skal lægge ud for konsultationen. Så kan du efterfølgende få refunderet den del af lægens arbejde som staten synes den vil betale for.

…men din refusion behøver altså slet ikke at svare til regningen.

Nuvel – vi har et fantastisk sundhedssystem (jo, det har vi) herhjemme – specielt i primærsektoren (det er de praktiserende læger); men hvis staten hele tiden vil betale mindre for mere, brister ballonen på et tidspunkt.

Så får vi 2 hovedeffekter: For det første er der selvfølgelig mange der vil tænke sig om en ekstra gang før de vælger at gå læge-vejen – og for det andet vil vi begynde at bevæge os mod ‘amerikanske tilstande’ hvor det koster penge op af lommen at få behandling.

Er det det, staten vil?

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2269164.ece


Vild med dans – a la Argentina

Vild med dans - the latino way
Vild med Dans i Danmark er meget langt fra Vild med Dans i Argentina. I hvert fald kan du se en helt anden slags ‘danseoplevelse’ hvis du følger linket og ser videoen 🙂

Hold da op, hvor bliver studieværten sur…

Silvana Escudero Stripdance 25-10-2010


W&M: Engel


Dylan Moran om Arnold

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s