03.01.11 – nytårsforsæt, Hockeykongen døde, hængt nisse, hell, body mods, punching lesson


Nytårsforsæt

Med min meget fremskredne alder er det ved at være sidste udkald hvis jeg skal prøve at være ok slank.

Derfor skal Chubby Old Bastard blive til Lean Mean Old Bastard senest til når restferien skal brændes af til april.

Grftedme!


Hockeykongen x2

Sidste kamp før jul gav det helt rimelige og forventelige resultat – en glorværdig sejr for Hockeykongen og hans undersåtter. 3 mod 4; men sejr alligevel.

Sidste kamp før nytår gav et noget anderledes resultat. Hockeykongen blev kørt over med 4-16, da Burt i et anfald af overmod satte 3-mandsholdet med ham selv, Mikkel (som lige havde rejst sig fra sygesengen) og så altså desværre også Hockeykongen som ikke kunne yde fuldt pga. den gamle skade fra ‘Nam (en fiber i den ene piberensertynde læg).

Can’t win’em all…


Hængt nisse – hvor blev ytringsfriheden af?

En frikirke i Løkken havde op til jul hængt en nissefigur op i en galge som en markering af, at julen ikke handler om nisser (i det kristne udgangspunkt i hvert fald); men om Jesus og alt det der.

Dagen efter blev nissen, som hang inde på privat grund, stjålet af en borger som åbenbart fandt nissehængningen anstødelig.

Skåret helt ind til benet har en person demonstreret sin holdning til et kontroversielt spørgsmål i Danmark, på en måde som mange ikke bryder sig om. Personen har ikke gjort noget ulovligt, ingen mennesker er kommet noget til og ingens ejendom har lidt overlast.

Som svar på denne demonstration har en anden person så begået selvtægt og har stjålet demonstrationens omdrejningspunkt.

Hver gang jeg har hørt denne historie omtalt i medierne, er der brugt en lidt morsom vinkling – der tales f.eks. om ‘nissebortførelsen’; *MEN* er der ikke stadig tale om at der er begået selvtægt overfor en ytring/handling som man ikke brød sig om?

Hvis islamisterne hører om denne historie og måske synes vi opfører os dobbeltmoralsk ift. retten til at ytre sig frit uden risiko for repressalier, forstår jeg dem godt.

Hvis man gerne må stjæle en nisse, hvorfor må man så ikke stjæle f.eks. JPs trykkeri eller deres computerudstyr? Hvis man faktisk gerne må begå selvtægt hvis man ikke bryder sig om hvad nogen har sagt eller gjort, hvorfor så ikke give los og f.eks. tillade at man lige klapser chefredaktøren lidt af?

  • Enten må man begå selvtægt, eller også må man ikke.
  • Enten mener man Ytringsfrihed alvorligt, eller også gør man ikke

Hvis du hører til dem der trækker på smilebåndet af nisse-historien uden også at anerkende problemet, så mener jeg ganske alvorligt, at du har misforstået noget…

http://www.dr.dk/Nyheder/Ligetil/Dagens_fokus/Indland/2010/12/06140956.htm


Hell

Jim Carrey

  • Maybe there is no actual place called hell. Maybe hell is just having to listen to our grandparents breathe through their noses when they’re eating sandwiches.


Fik du alle nuancerne i sidste uges edder, forgift og galde med?

Mandag 20.12.10

Tirsdag 21.12.10

Onsdag 22.12.10

Torsdag 23.12.10


Body mod - Elaine Davidson

W&M: Dolph does TeleTubbies


Punching lesson

Lynhurtige jabs

http://www.break.com/index/kimbo-slice-gets-punching-lesson.html

Advertisements

2 kommentarer til “03.01.11 – nytårsforsæt, Hockeykongen døde, hængt nisse, hell, body mods, punching lesson

  1. …går ud fra jeg skal sige tak for det allersidste; men resten?

    Nå; men – det gik jo noget bedre med din hold-formering i aftes!

  2. Kære gamle onkel grumpy… Du er da en helt fantastisk slank, lean machine, og behøver da ikke et nytårsforsæt…. NOOOOOTTTT… :-). Nææj nej, vi så jo alle hvor kraftig overvægtig du er, ved sidste hockey kamp, hvor du løb som en gammel kone, der er ude at handle med stok og rolator…!! At du prøver og give en skade skylden, er ynkeligt….!!! Der er hverken muskelmasse eller fiber i de ultra tynde ben, men til gengæld masser af fylde i overkroppen… Det er bare desværre ikke muskelmasse..!! Men indrømmet, vi var totalt overmatchet i torsdags, synes egentlig ikke jeg var overmodig, men havde da godt nok forventet ikke så lidt mere, af mine to medspillere…. YNKELIGT…. Godt nytår, og held og lykke med forsættet.. 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s