10.01.11 – Side seat driving, superko, Tron 1, navnepoliti, kanel, bodymod, Happy Slapping gone wrong


Side seat driving

Havde et sammenstød med Dragen den anden dag, da hun for 317’de gang følte et presserende behov for at hjælpe mig med at styre bilen.

Det fik mig til at tænke på noget jeg læste sidste uge – nemlig, at kvindelige bilister generelt bliver nervøse når de har mandlige passagerer.

Efter at have tænkt mig lidt om, kan jeg godt komme med en helt naturlig og oplagt forklaring på denne nervøsitet.

Det er min erfaring (ikke pba. noget enormt statistisk materiale; men flere buddies siger det samme), at kvinder generelt har meget svært ved at holde kæft tie stille når ikke de selv styrer bilen. Og når kvinder, helt generelt, godt ved, at de evig og altid pukker, kritiserer og kommenterer når de sidder på passagersædet – så ved de også godt, sådan helt generelt i gennemsnit, at når så de selv sidder ved rattet, så må de *grftedme* hellere køre fuldstændigt f…… fantastisk perfekt!

Ellers kunne det hænde at den mandlige passager kommenterede på kørslen – deraf nervøsiteten – QED!

Og jo, for at stive mit image som en kontrær, bitter gammel mand af – så synes jeg faktisk, at de fleste kvinder kører elendigt. Dèt, der pba. statistikken bliver opfattet som sikker kørsel, bliver af de fleste mænd opfattet som overforsigtig, nervøs, langsom og blod-ud-af-ørerne-irriterende kørsel.

(Som en sidebemærkning hertil: JP havde søndag en artikel ‘Forsigtige bilister presses‘, og den handler gudhjælpemig om en kvindelig bilist der er træt af, når hun har oparbejdet en lang kø på landevejen, at folk så dytter og bruger det lange lys for at fortælle hende at hun er en nar-røv der kører *for langsomt*! Men hun kan vitterligt ikke se problemet – det understreger blot min pointe om kvindelige bilister in general…).

http://www.alive.dk/Nyheder/Parforhold/2011-01-kvindelige-bilister.aspx


Superko

Super cow
Vi fik den her i julegave. Som giveren fortæller, er den røde farve til Overkommandoen og Supermanlogoet til mit ego 🙂


Navnepolitiet slår til igen

‘Spinning’ må man nu ikke længere kalde det efter at Mad Dogg Athletics er begyndt at retsforfølge alle der anvender ‘deres’ koncept uden at betale royalties.

Jeg tror jeg vil se om ikke man kan få eneret på ‘leverpostej’ – det må der være penge i…

Juraen er i orden – det var Mad Dogg Athletics der opfandt spinning, altså turbocykling på hold til tårnhøj musik; men det gjorde de i 90’erne og først nu er de kommet i tanke om at det da vist er en cash cow at beskatte alle andres brug af det ord for ‘cykling på hold til musik’, som spinning er blevet til.

Jeg ville umiddelbart mene, at der burde være en ‘hævd-tid’, efter hvilken et opfundet ord/begreb blev allemandseje og ikke kunne udnyttes kommercielt mere.

http://www.information.dk/telegram/254663


Tron I

Overkommandoen (jo, vi er på talefod igen) skal i biffen i aften og se Tron (altså den nye). Derfor var vi så ualmindeligt åndsvage at sætte Tron (1’eren fra 1982) på i aftes.

Vi klarede lige 10 eller 11 minutter – så var vi nød til at slukke. Helt usædvanligt ringe, ufatteligt dårlige effekter og dilletant-skuespil. Når man tænker på at en af alle tiders bedste scifi-film, Alien, blev lavet 3 år før – så er Tron helt uantageligt ringe.

Det bliver spændende at se hvad hun kommer hjem og siger i aften…


Danmarks mest populære krydderi
Kanel
…er kanel!

Artiklen interview’er en kok som mener, at kanels succes selvfølgelig skyldes at det bruges i mange orientalske retter med karry, og så selvfølgelig også i kager.

Jamen, for sgu’ da også. Er det kun her ude på landet i Nordjylland, at det er en hævdvundet tradition at hælde 1-3 kg kanel ned af ryggen på den 25-årige fødselar???

http://fpn.dk/mad/kost_ernaering/article2288065.ece


Fik du alle nuancerne i sidste uges edder, forgift og galde med?

Mandag 03.01.2011

Tirsdag 04.01.2011

Onsdag 05.01.2011

Torsdag 06.01.2011

Fredag 07.01.2011


Body mod - Etienne Dumont

W&M: Naturens lov


Happy slappin’ gone wrong

Selvtægt er ikke altid en dårlig ting…

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s