11.01.11 – The Andromeda Strain, bankerne siger ‘nej’, Natalie Portman i g-streng eller bikini?, The Lord Giveth…, Eddie Izzard on Christopher Walken


The Andromeda Strain

Så denne i juleferien. En miniserie i 2 1:30h-afsnit. Første afsnit og første halve time af 2. afsnit er ret gode. Sidste time er noget gylle.

De har taget et genialt oplæg fra Michael Chrichton og startet med et godt plot – så er de enten løbet tør for penge eller ideer, eller også har de besluttet at filmen guddødemig skulle være ‘nutidig’, hvorefter de har fyldt en miljøterrororganisation, skjulte magtcentre i den amerikanske administration, fjendtligtsindede aliens som i virkeligheden er menneskeheden ude fra fremtiden og en sandhedssøgende journalist oveni Chricthtons gode oplæg.

Resultatet er en rodebutik som man sidder og føler sig ret snydt over at have brugt 3 timer på.

Øv…

http://www.imdb.com/title/tt0424600/


The Lord giveth, and The Lord taketh away

Jeg tror kun på FSM – ikke nogen af de andre spøgelser; men overskriften var simpelt hen for fristende. Tag et kig på videoklippet herunder, og prøv så at få *den stemme* til at passe med *det ansigt*. Han stod forrest i køen til stemmer; men resten…


Fra 6% nej til 31% nej

Der er en grund til, at de mindre og mellemstore virksomheder har følt sig klemt under finanskrisen (og stadig gør det). Antallet af afslag fra bankerne til de små- og mellemstore virksomheders låneansøgninger er steget fra 6% i 2006 til 31% nu.

Så det er ikke hentet helt ude i hampen når virksomhederne giver bankerne en del af skylden for at de har svært ved at få hjulene til at løbe rundt igen.

(Pengeinstitutterne har jo, isoleret set, gjort det fint. De scorer igen monsterstore overskud; men de kan ikke ses isoleret. Deres samfundsmæssige betydning er for stor til at de bare kan få lov at ‘styre selv’. Det skal ikke være Socialdemokratisk (eller Venstre/Konservative) overstyring og spændetrøje; men en eller anden type regulering skal der til.

Hvordan man parrer mit ønske om mere regulering uden at vi taler om nationalisering eller rendyrket socialisme skal jeg nok lige tænke lidt over; men de kan så ganske åbenlyst ikke køre løbet selv…


To behind or not to behind

Very nice...
Det ene billede er fra rå-filmen, det andet fra den censurerede version (for at få filmen forbi de amerikanske censurmyndigheder forstås).

Den europæiske version af filmen kommer ud i april 2011 med stringbikini 🙂

http://www.popcrunch.com/natalie-portmans-butt-edited-in-your-highness-trailer/

(Kan du huske kontroversen med Jessica Alba’s popo i dykkerfilmen Into the Blue. Samme historie og samme løsning 🙂 )


3 inches

W&M: Andejagt


Eddie Izzard – Christopher Walken

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s