14.01.11 – One chick – many faces, Rosling on universal progress, 80 gigapixel, Tro, kirkeskat og signalværdi, Izzard on Greek Heroes


Same chic – different looks

Tag et kig på billedserien – alle billederne er af Victoria Beckham (jo, hende der fodboldkonen); men variationen er enorm.

02-1998

02-2000

06-2001

10-2005

06-2007

12-2008

09-2010

Nu er hun ikke helt ucharmerende, sådan helt uden polyfilla, grunder og fernis, fra start af; men hun er et udmærket eksempel på at man skal se sig for, når man chatter en honey op på den nærmeste cocktail-bar. Der kan være meget langt fra det polerede resultat til ‘the morning after’ 🙂

Næh – what any guy wants, er hende herunder – Mystique fra X-Men. Så kan man altid få det lige som man vil ha’ det (forudsat hun er i godt humør, forstås) 🙂

Kamæleon


Hans Rosling – 200 Countries, 200 Years, 4 Minutes

Gør dig selv en tjeneste og se den her video – det er svært at bevare pessimismen 🙂


Hockeykongen blev bitchslapped

Møg-kamp.

Jeg klarede helt alene at smide en ellers udemærket holdindsats overbord ved at sætte en ny bundrekord i målmandspræstationer. Rent skydetelt – alt regnede ind om ørerne på mig.

P..


80 giga-pixel

Klik på billedet og prøv så først at zoom’e helt ud – hele London – og zoom så ind (og ind og ind og ind og ind) på et eller andet 🙂

80 gigapixel

http://politiken.dk/kultur/nyheder/ECE1113418/fotograf-kreerer-det-stoerste-fotografi-i-verden—af-london/


Tro, kirkeskat og symboler

Talte med en kammerat den anden dag og vi kom ind på tro, kirke og kirkeskat.

Jeg er selv diehard ateist – så med mindre en Deitet stiger ned og svitser mig med et lyn, eller åbenbarer sig og præsenterer et fysisk, verificerbart og håndgribeligt bevis på sin eksistens, ja så fastholder jeg, at der ingen guder findes overhovedet. Pånær altså FSM!

Jeg meldte mig ud af folkekirken for 15-18 år siden og har følgelig ikke betalt kirkeskat siden. Det er over årene blevet til en betragtelig sum penge jeg har kunnet bruge på tant og fjas i stedet for.

Min kammerat er, som så mange andre, medlem af Folkekirken uden helt at tro for alvor – så jeg udfordrede ham lidt på, om så ikke det var en ide også at melde sig ud af klubben og spare pengene.

Han svarer så, at han betaler kirkeskat for at vise tilflyttere og indvandrere, at her i landet er fundamentet for samfundsordnen de kristne værdier – og at dèt er betingelserne, hvis man vil være her. I disse tider med problemer med alt for troende muslimer, er det ekstra vigtigt, at vise hvem man er og hvad man står for – også nationalt.

Så kirkeskatten er ikke en støtte til Gud, Sønnen og Helligånden – den er snarere en bevidst støtte til vestlige (krisent funderede) værdier og en demonstration af, at vi i vores samfund tager disse værdier alvorligt.

Jeg forstår sådan set godt argumentet. Det er ikke en generel protest mod islam som sådan. Det er en markering af at værdigrundlaget her til lands er af en beskaffenhed, så hvis man er ortodoks muslim bør man tænke sig om en gang mere, før man vælger at flytte hertil – for ens værdier og holdninger er ikke acceptable.

Har du selv gjort op om du tror – og har du gjort din stilling til Folkekirken og skatten op?


Body mod - Kala Kaiwi

W&M: Skattejagt


Eddie Izzard – Greek Heroes

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s