19.01.11 – Piratlaser???, skimode, Izzard: favourite bits


Off the grid

Ingen udgydelser tirsdag, sorry – det trådløse net hernede i ski-land døde, og vi var en 5-7 personer der gik rundt som zombier uden adgang til det nødvendige fix.


Pirat-laser???

Britiske ingeniører arbejder på en grøn laser der skal bruges til at forhindre skibskapringer. Meningen er, at denne laserkanon (som godt nok ikke kan brænde øjnene ud på nogen) skal bruges til at desorientere pirater på op til en kilometers afstand.

Til citat siger superwanker’ne, at: …sender det et klar signal til piraterne om at holde sig væk…”.

Jamen, for fuck’s sake… For det første: Hvilket signal sender en grøn lysstråle til pirater? Jo, den siger: ‘…vi er nogle vatarme som ikke har andet end en stor lommelygte at lyse på jer med – kom bare ombord, vi gør ikke noget…’.

For det andet – hvor svært vil det være at omgå ærtehjernernes ‘…Vi bruger laserstrålen som et slags sollys, som vi kan gemme skibet bag…’? Det kræver blot 2 (toooooo) piratbåde som koordinerer indbyrdes når de bliver ‘blændet’, at regne ud hvor skibet befinder sig.

Aaarhh men; hvad i sgu er der galt med det internationale samfund? Hvis de vil løse ‘pirat-problemet’ kan det gøres relativt enkelt. Midlerne er lidt skrappe; men efter en meget kort indlæringstid vil piraterne forstå budskabet:

Nato sætter en tæt overvågning op af de berørte kystområder, og så bliver der indført en 20km free-zone. Udenfor den zone bliver alle skibe uden en godkendt transponder sænket. Ingen spørgsmål, ingen undersøgelser, ingen menneskeretsgruppe-demonstrationer nogen gider høre på – sænket…

http://jp.dk/udland/article2303309.ece


Det nye look?

En hurtig brugertilfredshedsundersøgelse i vores chalet viser, at jeg stort set fuldstændigt er ene om at synes mine nye skisolbriller er cool…

Cool motha'fucka'? Næh - ikke ifølge folk flest...


Hyper-realistisk kunst

Kig på billedet herunder:

Hyper-realisme. Klik på billedet og prøv så at zoom'e ind!

http://www.bertmonroy.com/damen/damen.html


Body mod - Lucky Diamond Rich

W&M: Cirkus


Eddie Izzard – Favourite bits

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s