03.02.11 – Det gamle Ægypten, mænd og bryster, gangstere i US, Medinas bryster, film, fødder og mega-fail


Folkeuniversitetet – Nyt fra Ægypten

Jeg tager en tur på Folkeuniversitetet sidst på måneden for at høre nyt fra ægyptologien.

Nyt fra det gamle Ægypten - herrespændende!
FolkeUniversitetet er ‘almindelige’ menneskers mulighed for, med frit valg på næsten alle hylder, at høre nyt fra allehånde forskningsområder. Det koster penge at deltage, fra nogle kurser til nogle få hundrede til egentlige seminarer til et par tusinde – en del penge for noget af det synes jeg.

FolkeUniversitetet: Gratis eller brugerbetaling? Jeg mener, at hvis man virkelig ville gøre noget for den almene dannelse, så skulle man (læs ‘Folketing/Regering’) overveje at gøre adgang til FU gratis, eller evt. med en rent symbolsk betaling. Hvis jeg ikke skulle hoste op med kolde kontanter, er der en del kurser, forelæsninger og seminarer indenfor både matematik, nano-teknologi, historie, sociologi, fysik og-og-og som jeg ville komme og sidde andægtigt og lytte på 🙂 Nu bliver det så bare til det ene med nyt fra det gamle Ægypten…

FolkeUniversitetet: http://www.fuaalborg.dk/default.aspx?pagetype=5
Nyt fra det gamle Ægypten: http://www.fuaalborg.dk/default.aspx?pagetype=8&HoldNr=11139


Mænd vil have små bryster

Sådan et billede kan Berlingske altså ikke være bekendt...
Naaarj – det kunne de ikke være bekendt. Jeg så overskriften: noget med ‘mænd’ og ‘bryster’, så jeg antog selvfølgelig, at der ville være billeder af topløse honeys og så en diskussion for og imod silikone; men neeeeeejjjjjj – overskriften skulle læses meget mere bogstaveligt.

Åbenbart er brystreduktion et af de mere populære plastickirurgiske indgreb for mænd som har fået større selvbevidsthed og som ikke vil have ‘bryster’.

Hm, for min skyld kunne de godt have holdt det som en ren tekst-artikel; men nu skulle jeg altså se hubby-titties – og så skal du også…

http://www.b.dk/nationalt/maend-vil-have-smaa-bryster


Dårlig dømmekraft

James Caan siger at hans gamle ven som er tiltalt for et lejemord (og adskilligt andet mafia-relateret) er en fin fyr som skal løslades. F.j.o.l.s…

Jeg synes faktisk ikke det er helt unfair, at komme med et par negative betragtninger om et samfund hvor et partsindlæg i en retssag fra en helt udenforstående på nogen som måde kan tillægges nogen som helst relevans.

Det kan godt være (og det er nok heldigvis også sandsynligt) at retten ikke vil tillægge Caan’s henvendelse nogen betydning; men skuespilleren ville jo nok ikke gøre det hvis det var helt for ingenting???

http://jp.dk/udland/usa/article2319108.ece

(Hvis du har lidt tid til overs, så prøv at skimme denne artikel fra Wikipedia om en af de 5 familier der styrer mafiaen i USA).


Og nu – en helt anden type bryster

En lille håndfuld bornerte DR1-seere har klaget over Medinas bryster ifm. Afrikaindsamlingen den anden dag.

Nydeligt....
Jeg har meget svært ved at se problemet 🙂
http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article1497488.ece


Feeeeeet


The Experiment

Så ‘The Experiment’ i aftes – udmærket film om gruppepres og -dynamik i et lukket miljø. Endnu en variant over temaet om hvad man kan få folk til at gøre af afskyeligheder og overgreb, hvis blot de bliver præsenteret for et norm- eller regelsæt der, efter en tilsyneladende naturlig progression, udmønter sig i handlinger den enkelte aldrig ville have troet sig i stand til.

Tankevækkende…

link


W&M: Læs invitationen!


Big Mistake

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s