04.02.11 – Et flot ‘fuck you’, børneopdragelse, Microsoft snyder, den røde løgn om Kapitalen


Flot formuleret ‘Fxxx you!’

En morgensur kommentar der nok blev fortrudt bagefter...

Svaret er ondskabsfuldt velformuleret 🙂

http://www.airliners.net/aviation-forums/military/read.main/44932/


Opdragelse

I min omgangskreds er der en lille familie med mor, far og en lille dreng. Drengen er det, man med en eufemisme kalder, ‘frit opdraget’ altså stort set ingen grænser eller regler. Resultatet er en lille Kammerat Napoleon-tyran som slår, sparker, vrisser og i det hele taget er helt ustyrlig.

I den forbindelse har jeg a) en bemærkning og b) en lille anekdote.

a) Kammerat Napoleon deler rundhåndet ud af spark, slag, råben og skrigen – alle er i farezonen: mor, far, venner, omgangskreds og bedsteforældre; men ikke mig. Napoleon har aldrig nogensinde, i forhold til mig, bare været i nærheden af at slå, bide, sparke eller noget som helst! Go figure…

b) Vores børn er relativt ‘stramt’ opdraget. Vi (min ex, mig, bonusfar Kim og bonusmor Dorte) har ikke et mylder af regler; men vi *har* regler som skal efterleves. F.eks. bander man ikke, man sidder pænt ved bordet, skoene stilles i forgangen, man rydder op efter sig og så videre. Ikke en koncentrationslejr; men der *er* regler. Reglerne gælder, og de gælder overalt – også når vi er byen. Derfor har gæster til diverse familiekomsammen kunnet observere at vores unger blev korrekset/rettet til hvis de skejede for meget ud.

(Dorte og jeg er nok de ‘værste’ mht. regler – min ex og bonusfar Kim kører deres hjem lidt anderledes; men også dèr lærer ungerne gode værdier, respekt og manerer. Det siger sig selv, at når ungerne nu er mest hos ex og Kim, så har de selvfølgelig en meget stor del af æren for vores fælles unger 🙂 ).

Dèt med, at turde korrekse ‘in public’ var der en tante på Dortes side der havde observeret et par gange. Hun er dagplejemor gennem mange år og har set mange små Napoleon’er – og hun syntes *godt nok* at vi kørte ungerne stramt; men hun sagde aldrig noget…

Så – en dag til en familekomsammen, bad Tante om hun måtte få lov at tale med mig et øjeblik. Hun ville gerne sige undskyld for de tanker hun havde haft (koncentrationslejr, hjerneløse automater, strækmarch osv. osv. osv.), for hun kunne jo se at vores unger var faldet rigtigt fint ud!

Alt dette blot for at sige, at det er nødvendigt, såvel hjemme i privaten, som i skolen, som i fritiden, at give ungerne nogle klare rammer at være indenfor. En grænseløs barndom giver bare nogle små møgunger som vokser op og bliver meget mindre gode mennesker end de kunne være blevet…

Well – that’s my 10 cents…


SKAT må til lommerne

Den gik ikke… SKAT kan ikke lade sine topchefer tage på leverandørbetalt safari og så ikke svare skat af gaven. De slog sig slemt i tøjret; men nu har det pludselig hele tiden været meningen, at der skulle betales – yeah, right…

Hehe…

http://epn.dk/samfund/politik/article2327078.ece


Microsoft snyder

På et tidspunkt sidste år lagde Google mærke til, at søgeresultaterne på Bing (Microsofts søgetjeneste) begyndte at ligne Google’s rigtigt meget – også på ‘fejlsøgninger’ som ikke burde kunne være ens.

For at teste hardkodede Google et antal umulige ord som søgekriterier og linkede eksisterende; men helt uvedkommende sites til søgeordene som søge-svar. Hvis man for eksempel søgte på ordet ‘hiybbprqag’ ville man få præsenteret en side for stoleopstillingen hos et koncerthus. Pointen var, at ingen brugere i verden ville kunne drømme om at søge på ‘hiybbprqag’, og selv om de gjorde, var der ingen som helst forbindelse mellem det mærkelige ord, og så det søgeresultat som Google ville vise.

Efter at have søgt gentagne gange via Google på ovennævnte ‘hiybbprqag’ på Windows-maskiner med Bing installeret, begyndte Bingsøgemaskinen efter en tid at kunne finde et søgeresultat på ‘hiybbprqag’ – nemlig lige præcis den samme side som Google havde hardkodet ind i sin søgemaskine.

Altså – Bing kan finde en sammenhæng mellem et ord som Google har opfundet, som ingen andre bruger, og som Google har hardkodet til at pege på en helt uvedkommende side ude på www – en sammenhæng fra det umulige ord til den ikke-relaterede side. Og så siger Microsoft alligevel at de ikke kopierer Google’s søgeresultater?

Microsoft må jo tro folk er idioter. De er blevet fanget med fingrene, ja faktisk begge arme, nede i kagedåsen – og så har de den enorme frækhed at benægte alt. Det er jo en regulær løgn.

Kan tænke mig, at de sidder og klukker hos Google…

http://googleblog.blogspot.com/2011/02/microsofts-bing-uses-google-search.html100 mio. kr. brugt på at vælte Løkke

Fagforeningerne, som jo har en politisk bredspektret; men tvangsindlagt, medlemsskare har i 2010 brugt næsten 100 mio (100.000.000) kr. på at agitere mod regeringen.

Fagforbundet 3F alene har 2010 brugt mere end 37 mio kr. (37.000.000 kr). Men læg så mærke til hvad 3F’s Kommunikationschef siger:

…Vi har da brugt nogle millioner – og det er da ingen hemmelighed, at vi har besluttet at bruge fem millioner kroner mod regeringen op til den kommende valgkamp. Vi indrykker gerne politiske annoncer…

Manden, som hedder Palle Smed, formulerer sig så må man formode at 5 mio er en masse penge; men prøv at sammenligne med sidste år – som jo ikke var et valg-år… Da brugte 3F 37mio.

Beløbet og hr. Smeds formulering kan kun tolkes sådan, at det normalt er en hemmelighed hvad 3F bruger på politiske partsindlæg – og det helt uanset hvilken politisk observans (der er jo faktisk en hel del DF’ere i fagbevægelserne) deres medlemmer har.

Og en ussel ussel SF’er, Thor Møger Pedersen, sagde 27. marts til Information:

…Højrefløjen kommer altid til at slå os på budgetter. De får penge af tobaksindustrien og bankerne osv. Vi har evnen til at begejstre og mobilisere…

WTF???

Magthaveriske, socialisme-dagdrømmende, virkeligheds-fremmede eller direkte løgnagtige, diktatoriske, vi-alene-vide fagforenings*pampere* – jeg ækles…

PS. Den borgerlige fløj brugte i 2010 ca. 22.5 mio kr. på politisk agitation/pr.

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2325794.ece


Caruso sucks bigtime

W&M: Nyset


Eddie Izzard – Learning French

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s