07.02.11 – Ude af form, sikkerhedsfascisterne i lufthavnen pt2, grimt dyr, sidste uges snavs, vennebesøg


Ude af form – og overhovedet ikke slank

Det her projekt fra nytårsaften med at prøve at tabe sig – det er en sisyfosopgave. Jeg kan mærke, at når jeg spiser lidt mindre, så går jeg tidligt kold når jeg træner og enten træner jeg så mindre, eller også begynder jeg at brænde muskler af når jeg træner igennem alligevel.

Og vægttab når man har opnået min fremskredne alder – tilsyneladende kan man relativt let tabe sig i fjæset og få let indfaldne kinder; men at tabe sig omkring livet? NÆH! Dèt sker bare ikke – der sidder en delle hele vejen rundt – det er til at blive vanvittig af.

Nå; men – nu er der da kun 2.5 måneder tilbage – til den tid er jeg nok blev til et tyndarmet, hulkindet skvat med topmave – jubiiiiiii….

Og den generelle kondition i disse tider – don’t get me started!!!!! Da jeg desværre godt kan huske hvordan jeg burde kunne yde når jeg bruger kredsløbsmaskinerne nede i centeret – ja, så kan jeg sige med ret stor præcision, at jeg pt. kører på ca. 65% af fuld ydeevne.

P..


Skeløjet opossum

Ingen historie – bare et sjovt pic af en populær opossum…

Heidi fra Leipzig Zoo

http://politiken.dk/bagsiden/ECE1161653/skeloejet-pungdyr-fra-odense-kulthitter-paa-facebook/


Nåh jo – Hockeykongen kom, så og sejrede

Ikke meget at referere fra torsdagens kamp – ingen alvorlige skader og en helt fortjent sejr til Hockeykongen et co…


Sikkerhedsfascisterne i lufthavnen, part II

Sikkerhedsfacsister
Hvis du har 5 minutter, burde du læse den linkede kronik. Den er skrevet af en flittig fly-pendler der er blevet så inderligt træt af brovtende, hovne og arrogante sikkerhedsfunktionærer i lufthavnen.

Kronikken rejser et vigtigt spørgsmål. Det er let at blive enig om at islamistisk terror forlængst har tilføjet flytrafik en ekstra risikofaktor. Det er nok også let at blive enig om at en eller anden type sikkerhedsforanstaltning er nødvendig.

Men hvilke sikkerhedsforanstaltninger?

Allerede i dag kan man let opleve et sikkerhedstjek i lufthavnen som en stærkt irriterende og nogen gange ydmygende affære. På sigt skal der indføres specielle scannere så man kan se folk ‘uden tøj på’.

Men hvad nu når den næste islamistiske tosse knolder et terrorangreb op og ikke formår at antænde det plastiske sprængstof han har proppet op i Fars Lille Skatkammer – er den logiske følge så, at vi alle skal stille op til ‘Bend over Boy – du mærker nu et lille prik…’? – eller *er* der en grænse et eller andet sted for hvor langt de, sikkert ikke ret højt uddannede, sikkerhedsfunktionærer i lufthavnen skal have lov at gå?

Hvor langt skal vi lade vores hverdag påvirke af islamistiske tossers matyrie- og jomfrudrømme? Jeg mener nok egentlig, at vi burde drosle sikkerhedsforanstaltningerne ned, og så acceptere åbent, at der er en vis risiko ved at flyve. Svinene skal ikke have lov at vinde så langt, at vi lader os binde i tvang, besvær og ydmygelser i vores eget hus.

This is OUR house!

http://jp.dk/opinion/kronik/article2246947.ece

Sikkerhedsfascisterne part I


Fik du alle nuancerne i sidste uges edder, forgift og galde med?

Mandag 31.01.2011

Tirsdag 01.02.2011

Onsdag 02.02.2011

Torsdag 03.02.2011

Fredag 04.02.2011

Body mod - The Illustrated Lady

W&M: Pendler


Visiting a friend

Reklamer

3 kommentarer til “07.02.11 – Ude af form, sikkerhedsfascisterne i lufthavnen pt2, grimt dyr, sidste uges snavs, vennebesøg

  1. Vedrørende “Projekt Nytårsaften”… Må indrømme jeg overhovedet ikke forstår nyhedsværdien i dette… Du har i årevis haft kondi som en gammel kone…., går kold næsten inden vi får startet med hockey, hvilket resulterer i MEGET op ad bakke for de stakler som er på hold med dig, hvis de gerne vil vinde…!!! Du kan umuligt brænde muskler af, for du har jo ingen…, og du FÅR ikke tynde arme og en delle… FOR FANDEN menneske, det HAR du haft i en menneskealder…. Jamen altså….!!!! Og indfaldne kinder!!!!!!! Jamen kære ven, dem har vi gået og gloet på i årevis…. MEN én ting er rigtigt i dit indlæg…: konstateringen af din fremskredne alder, men igen…. det er altså ingen nyhed, kære ven… Så summa sumarum, hvorfor bliver du ved at trampe rundt i dette…? Er det ikke et nyhedsbrev du sender ud ? Umiddelbart virker det som en form for skræmmende virkelighedsflugt….. 🙂

    1. Her øser man ud af sine allermest følsomme sider, og så får man sådan en gang verbal abuse – jeg tror jeg fornemmer at jeg føler jeg er lidt trist…

      Mon ikke du skal have lov at komme på det andet hold på torsdag – så skal Hockeykongen køre dig over!

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s