21.02.11 – Underholdning eller ???, alder og anstrengelser, brystbombe med fis i kasketten, Moby – so sad, Eddie on Wikipedia


Underholdning eller ???

Har du set reklamerne for de her TV-shows om maniske samlere? Stor underholdning hvor der bliver vist rundt i hjemmet hvor skrald, skrammel og ting og sager ligger i store bunker – ofte sammen med opvask, affald og andet snavs. Alt imens der vises billeder fra ‘katastrofen’ interviewes samleren, dennes famile og naboer – og en indkaldt ‘ekspert’ eller rådgiver prøver at tale med samleren for at få lov at rydde op og smide ud – alt sammen selvfølgelig kun for at hjælpe, forstås.

Er det god underholdning? Eller er det en helt usmagelig udstililng af et mentalt sygt menneske?

Jeg mener – er det ikke fair nok at argumentere, at hvis et menneske har tabt kontrollen så meget over sit hjem og liv, at hjemmet ser sådan her ud:

Samlere
– så kan man også med en vis sikkerhed antage at han/hun heller ikke kan overskue konsekvenserne af at stille op til reality-tv???

Hvis du har bogstaveret dig gennem ovenstående, kan det nok ikke overraske, at jeg synes at den type tv-programmer er usmagelig følelsesporno for Hr og Fru Gennemsnit, som så kan sidde med kaffe og kringle ved kakkelbordet og pege fingre.


Alder ift. ‘jeg vil’

Jeg luntede på arbejde et par gange sidste uge. ‘Lunte’ fordi det går meget lidt hurtigt – jeg har typisk en podcast i ørerne, så jeg trunter bare der udaf mens historien flyder. Der er ca. 12.5km derud og det tager ca. 6min/km – dejligt roligt og afslappet altså. Den anden dag var jeg så på løbebåndet og jeg satte den på alm. begyndertempo, 5km/min, og jeg var lige ved at ryge af! Hold da op hvor gik det hurtigt – fødderne skulle flyttes hurtigt for at hænge på.

Trotting along...
Men – det varede kun 30-45 sekunder – så kunne jeg pludselig godt mærke, at det da vist ikke var så enormt hurtigt alligevel – det var bare mig der havde vænnet mig til at sjoske afsted uden at gøre en ordenlig indsats.

Og pointen? Simpelt hen blot den, at jo ældre man bliver, jo mere skal man huske en gang imellem at udfordre fysikken, ellers vil den tiltagende gammelmands-mentalitet helt automatisk sætte belastningen/hastigheden ned og ned og ned. Som alderen stiger, bliver man åbenbart mere og mere magelig.

Så – for mig i hvert fald – kan det betale sig engang imellem at steppe belastningen og målet lidt op – bare for ikke at gå i stå.


‘Brystbombe’ forsøgte selvmord

'Brystbombe' - eller mentalt ikke helt til stede?
Det lille nips på billedet herover har forsøgt selvmord efter at hun pga. infektion var nød til at reducere sine bryster, for

‘…Jeg kan kun se min identitet som værende ‘hende med verdens største bryster’, og jeg kan være en meget bedre rollemodel for min datter med dem. Jeg føler mig så grim uden brysterne. Uden dem, ved jeg ikke, hvem jeg er…’

Er hun ikke endnu et eksempel på vores allesammens trang til at snage i dèt derude på overdrevet, det lidt syge eller grænseoverskridende?

Ud fra hendes egne ord, er damen jo ikke helt mentalt forvaret – men hvad kom så først: hendes fis i kasketten, eller vores allesammens hang til ekstreme bryster? Er mediernes (dvs. os alle sammen) fokusering på alt det klamme/overdrevne/ekstreme med til at drive de svage sjæle ud over kanten?

http://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/article1505034.ece


Moby – Porcelain

Et andet deprim-nummer fra Moby – men også rigtigt godt at pleje en depression med 🙂


Fik du alle nuancerne i sidste uges edder, forgift og galde med?

Mandag 14.02.2011

Tirsdag 15.02.2011

Onsdag 16.02.2011

Torsdag 17.02.2011

Fredag 18.02.2011


W&M: Morgensang


Eddie Izzard – Wikipedia

Reklamer

4 kommentarer til “21.02.11 – Underholdning eller ???, alder og anstrengelser, brystbombe med fis i kasketten, Moby – so sad, Eddie on Wikipedia

  1. Kunne være rart hvis du så vil udføre det i praksis, og udfordre din fysik til hockey, så det ikke længere vil være pinligt at være på hold med dig, men istedet en fornøjelse og forstærkning for dine medspillere…!! Og så skal gamle mænd huske, også at udfordre sig selv mentalt og ikke mindst socialt, så de ikke bare bliver grumpy og indesluttede, samt socialt handicappede…. Så når du ikke udfordrer din skrantende fysik, så har du en endnu større udfordring her, min kære gamle, rynkede, kvabsede, meget grumpy og allerede stærkt socialt handicappede body 😉

    1. Hvis nu en og anden vatarm faktisk kunne møde op for at få en overhaling, i stedet for at lægge sig med en let feber og lidt utilpas… Maude!

  2. Moby – Porcelain

    Glædeligt genhør – et af de absolutte højdepunkter fra ‘The Beach’ imens det hele stadig er ren idyl m. azurblåt vand og kridhvid sandstrand.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s