24.02.11 – børnemishandlere uden straf, Tvind og Lovens lange arm, they’re back!, Unit 731 og realpolitikken

Enter at your own risk!
(Tak til Scott Sigler for intro’en)

Jeg kan godt se, at dagens udgydelser ikke er herre-morsomme eller opløftende – sorry…


Pigen bor…

…stadig hjemme hos parret.

En 2-årig baby er blevet overhældt med afløbsrens og har fået ‘dybe 3de-gradsforbrændinger’ på kroppen. Det er enten mor eller (pap-)far der har gjort det; men fordi det ikke kan afgøres hvem, går begge fri for straf.

Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at der ikke kan eksekveres en eller anden form for straf (ligesom man heller ikke kunne dømme nogen fra Blekingegadebanden for mordet på politimanden); men historien bliver meget meget værre, og gør sig faktisk fortjent til et WTF:

Fordi den lille piges mishandler (enten mor eller mors kæreste) ikke kan udpeges, er der jo ikke nogen der, i lovens forstand, har gjort noget galt – og er man uskyldig (altså ikke dømt), er man jo uskyldig.

Så derfor ender den linkede artikel med: ‘…Pigen bor stadig hjemme hos parret…’.

WTGDF???

Hvilken blødning inde hos de sociale myndigheder har ikke forlængst truffet de nødvendige beslutninger for at tvangsfjerne den lille pige. Hvad i sgu og r.. er det for et system der efterlader et lillebitte menneske forsvarsløst i et miljø der beviseligt har forsøgt at slå hende ihjel?

Hvorfor er den lille pige ikke forlængst blevet tvangsfjernet?????

ØV…

http://jp.dk/indland/krimi/article2348899.ece


You cannot hide…

Tvindtoppen havde i mange år stor succes med at gemme sig i Afrika sådan at anklageskrifter og anke-meddelelser ikke kunne overbringes.

Faktisk så stor succes, at Tvinds regnskabschef forsøgte at få underkendt en anke hun først blev meddelt efter den formelle ankefrist var udløbet (fordi hun havde gemt sig i Afrika; men blev spottet i Heatrow).

Men nu har højesteret afgjort, at anken står ved magt (at det kan betale sig at anke sagerne, selvom toppen blev frikendt i den første retssag kan man se af, at den ene ankesag der hidtil er gennemført, gav 2 år i skyggen til Tvinds talsmand Poul Jørgensen).

Så nu kan vi forhåbentlig snart se frem til endnu en af socialisme- og ‘solidaritets’-pamperbosserne gå en tur i skyggen.

http://jp.dk/indland/krimi/article2349056.ece


Don’t you want me…
They're back!

Efter de 2 første trælse historier, syntes jeg lige du skulle have lidt opløftende nyt, og også lidt at lytte på 🙂 – før den sidste, og ubehagelige, historielektion 😦 Human League er blevet gendannet og giver koncert i Kbh til april 🙂 De var store i 80’erne og havde et monster-hit med “Don’t you want me”.

Hvis du klikker på billedet, kan du høre “Don’t you want me” 🙂 🙂 🙂

http://ibyen.dk/musik/omtaler/ECE1167400/hot-80er-gruppe-goer-comeback-nowowow/


Unit 731

Op til, og under WWII udførte Unit 731 i Den Imperiale Japanske Hær hundrede-tusinder medicinske forsøg på krigsfanger, levende og døde. Yup, der stod ‘levende’.

Unit 731
Enheden forskede i biologisk og kemisk krigsførelse, og arbejdede sig gennem ca. 580.000 krigsfanger, levende og døde, i deres undersøgelser af menneskets reaktion på ekstrem sult, afhugning af lemmer, bortoperation af organer (blindtarm, lever, lunger osv) og så fremdeles. Dertil også vivi-sektioner for at fastslå effekten af forskellige biologiske og kemiske våbentyper på levende væv.

Og for langt langt de fleste af de undersøgelser der blev foretaget, efter døden var indtruffet, var ‘dødens indtræffelse’ en del af proceduren. Fangen døde altså ikke ‘naturligt’; men blev slået ihjel og obduceret umiddelbart efter.

Nuvel – skrækkelig skrækkelig historie; men så fik forbryderne vel deres velfortjente straf?

NÆH – det gjorde de ikke. USA gav stort set hele toppen af organisationen amnesti mod at få adgang til forskningsresultaterne.

Som en forsker skriver:

…the hard truth is that at the same time the Allies were prosecuting the Nazi doctors and sentencing them to death, we were gathering data from the Japanese doctors and sheltering them from prosecution…

Realpolitik er en møgbeskidt affære…

Øv

JP om Unit 731

Wiki om Unit 731

Detaljeret historisk gennemgang af Unit 731Eddie Izzard – Stoned Olympics

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s