28.02.11 – Durkt i afgrunden på 1te klasse, en ‘Gibson’, feriereklamer med gammel og ung hud, potentialet på øverste etage, veteraner, bugtaler


To Hell in a handbasket

Ifølge flere finansanalytikere de sidste dage, er vi (dvs. Danmark) på vej durkt ned i mørket på første klasse – og det rager os tilsyneladende ikke en disse.

Ifølge en risikoanalyse fra britiske Maplecroft ligger danmark lige nu som det 7de *mindst* bæredygtige land i verden. (Du har hørt smøren før: den offentlige sektor er alt for stor, igangsætter-viljen for lille, der er flere der nyder skat end der yder, skatten alt for høj, uddannelsesniveauet alt for ringe osv osv osv).

Så lige (lørdag), at mht. fald i BNP er der kun en lille håndfuld nationer i verden, heriblandt Rhwanda, som har haft et større fald i BNP end os.

Det går fantastisk; men heldigvis er vores politikere opgaven voksen, og klare til at rette op – eller?

http://epn.dk/okonomi2/dk/article2349096.ece


En ‘Gibson’

Dior’s chefdesigner har tilsyneladende lavet en ‘Gibson’ – dvs. i en brandert at have kæftet op med racistisk snavs overfor jøder. (Mel Gibson var vist også ude efter sorte, indvandrere og en hel masse andre – Dior’s wunderchild dog ‘kun’ jøderne).

Nå; men – den eneste grund til at jeg lige ville omtale historien, var sådan set, at manden er så ganske enormt ‘modeverden’ at se på, at du ikke skulle snydes for et billede af en helt usandsynligt prætentiøs narrehat (jeg tror jeg gemmer et par pics af andre af modeverdenens blålys og divertere med en anden gang) – nå; men – her er pic’et – enjoy 🙂

Jeg har *meget* svært ved at tage modeverdenen alvorligt...
http://politiken.dk/kultur/mode/ECE1206699/dior-suspenderer-chefdesigner-for-joedefornaermelser/


Feriereklamer

En ærlig feriereklame

og en mere normal en...

Normalt er reklamerene fra rejsearrangørerne fyldt med brun, stram hud, bryster og baller; men en gang imellem viser de også et mere ‘ærligt’ billede 🙂

Faldt lige over det her på arkivet – enjoy…

Bali: natur, kultur, eksotisk, kulinarisk - eller bare sex?


Savant – hvad er vores potentiale?

Så på DR2 en udsendelse om Daniel Dammet, en englænder som er kablet lidt anderledes: Han kan huske pi med 22.500 decimaler, han kan lære at tale et nyt sprog på 7 dage, han kan foretage meget store matematiske udregninger i hovedet – og så er han ikke totalautist eller noget!

Normalt er disse mennsker med de helt ekstraordinære evner (ligesom Rainman), kaldet Savants (af det franske ‘savoire’: at vide), socialt hæmmede og med stærke autistiske præg – men ikke ham her.

I udsendelsen vises hans recitering af pi’s første 22.500 decimaler i et lokale hvor der sidder et hold kontrollanter med meterlange kontroludskrifter og følger med. Der er en næsten andægtig stilhed og tilskuerene er næsten helt euforiske. Ude foran tv’et sidder man også med en følelse af at overvære noget næsten helt uden-jordisk. Her er et, ellers nogenlunde normalt menneske, som kan noget så helt helt ‘out there’, at man ikke kan forstå det.

Men tilbage til overskriften – han er som sagt ikke autist (well, en lille smule – og også en smule Asbergers; men altså – stort set normalt fungerende); men hans hjerne har denne enorme ekstra kapacitet ift. ‘normale’ mennesker – tænk lidt over hvad det betyder ift. hvilket potentiale der måske ligger oppe i krydderen på os alle sammen 🙂

(Nej, ikke noget new age-bavl om mentale ‘kræfter’ til at helbrede sig selv, se astrallegemener, leve uden at indtage energi, healing eller andet overtro, ævl og ammestuesnak – men hjernens mulige potentiale til at compute 🙂 )

Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Tammet
Daniel Tammet hos David Letterman: se her


Veteraner hyldet

Fredag gik 750 veteraner fra ISAF hold 10 i optog fra Rosenborg til Rådhuspladsen i Kbh.

ISAF hold 10
Respekt…

Det betyder ikke en disse hvad du mener om krigen i Afghanistan – du kan være for eller imod – men du har at respektere de soldater der tager derud på vores bud for at risikere liv og lemmer!

http://jp.dk/indland/article2352169.ece


Fik du alle nuancerne i sidste uges edder, forgift og galde med?

Mandag 21.02.2011

  • Underholdning eller hvad???? (hoarders)
  • Alder – fysikken skal udfordres mer’ og mer’
  • Brystbombe – 15 secs of fame – but why do we watch??? 😦
  • Moby – Porcelain 🙂
  • Sidste uges snavs
  • Eddie Izzard on Wikipedia
Tirsdag 22.02.2011

Onsdag 23.02.2011

Torsdag 24.02.2011

Fredag 25.02.2011W&M: billigudgaven


Paul Zerdin Ventriloquist at Comedy Rocks With Jason Manford

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s