04.03.11 – FN er en joke, uafgjort, ‘moderate’ imamer???, gyldne faldskærme, Harry&Ron?, Wonderful Life


FN viser handlekraft

NOT! Nu hvor Gadaffi tilsyneladende er på ryggen, har FN besluttet at vise tænder. NU vises der handlekraft, og Libyen er blevet smidt ud af Menneskerettighedsrådet. SÅ kan de lære det!

Nu er der vist ikke nogen der tør gøre noget, FN ikke bryder sig om, mere – eller hvad?

FN er en komplet tandløs og potensforladt organisation, styret og domineret af ikke-demokratiske nationer som faktisk ikke rigtigt synes det der med frihedsrettigheder osv. er nogen særlig god ide. Og handlekraft? NÆH!

http://mobil.jp.dk/nyheder/indlandartikel.pml?articleid=2355822


Uafgjort i aftes – for en sjælden gangs skyld – 2×30 minutter med fuld blæs på. Vi er blevet enige om, at vi ikke kan kalde det floorball – det er nemlig et spil med regler.

Gruppen hælder mest mod Hockey, mens jeg nok ville opfinde et helt nyt ord – måske noget i stil med VoldBold, NærkampMedStav, Infight eller noget i den retning 🙂


Islam – en ren tilståelsessag?

I Pakistan er en minister (kristen forresten) blevet myrdet. Han kæmpede for en dødsdømt kvinde som havde krænket Islam/Muhammed eller whatever.

Men altså – ministeren er blevet myrdet af en fundamentalistisk muslim.

Her kommer ‘the kicker’ – moderate imamer i Pakistan har advaret mod at ytre sin støtte til ministeren, hans mission ift. den dømte kvinde, eller i det hele taget udtrykke sorg over hans død. Moderate imamer har sagt at ministerens skæbne kan blive flere til del, hvis de gør noget af førnævnte.

Hvis det er rigtigt (læs den linkede artikel #2), at det er ‘moderate imamer’ der faktisk siger, at man skal dø for at fornærme/krænke Islam/Muhammed eller whatever – så er man ikke ‘moderat’ – så er man islamist.

Og i naturlig forlængelse – hvis det accepteres at ‘moderate imamer’ udtaler sig som nævnt – så kan man uden videre konkludere, at Islam ikke har nogen plads i den civiliserede verden.

Intolerante, morderiske, kvindehadende, tilbagestående ‘moderate’ muslimer, som synes at straffen for at krænke religionen er døden – fortjener ikke en plads i vores del af verden.

Måske Huntington har ret…

Pakistansk minister myrdet: link
Moderate imamer advarer mod at begræde mord: link


Flot; men hold dig ude af fængslet 🙂


Gavmild med andre folks penge

Tidligere chef i Genmab – som blev fyret pga. dårlig performance – fik i alt 51mio kr. med sig i faldskærm. Enoghalvtreds millioner kroner – holy s…!

Hvis man fyres for at være for dårlig til sit job i det mere ‘normale’ erhvervsliv, dvs. væk fra direktionsgangen, er det ikke normalt, at få flere års løn og aktieoptioner med sig for sin (utilstrækkelige) ulejlighed.

Amagerbankens afgående administrerende direktør indgik, på samme møde hvor han afleverede sin afskedsbegæring, en aftale om en fratrædelsespakke på 18 mio.

Amagerbankens 18mio-aftale er jo regulær svindel. I en situation hvor direktøren fratræder (fordi han ellers helt sikkert vil blive strittet ud ifm. den generalforsamling der kommer ganske kort efter) og ikke har en fratrædelsesaftale, er der ingen som helst grund til at lave en faldskærm. Jeg kan ikke se nogen saglig grund til hvorfor virksomheden skulle tilbyde ham noget som helst.

Lidt ligesom røde politikere – så er det tilsyneladende fristende at være gavmild med andre folks penge…

Fyret Genmabchef: 51mio: link


Harry P og Ron ???


Black – Wonderful Life

Efter den gang sure og deprimerende historier, så er det vist på sin plads med lidt opløftende – lyt til den her, iz luvly! 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s