08.03.11 – lys, enlig mor – hvornår?, ‘the usual Socialist disease’, SKAT, piraternes ve og vel, snu dogge


Geeky lampe

Et himmellegeme eller?
Det var slet ikke meningen da vi købte vidunderet; men den ligner jo et himmellegeme.

Og når man tænder den, kan man godt sidde og komme til at tænke på solen.

Geeeeeeky 🙂


Enlig mor – hvordan definerer man det?

En bekendt i min omgangskreds er enlig mor – dvs. hun bor med sine børn i en lejlighed og får de dertil hørende forhøjede børnetilskud, friplads i daginstitution osv.

Nu har hun fundet en kæreste – han overnatter tit og de har købt hus sammen som de flytter ind i før sommer. Han har sin egen lejlighed; men de er tit sammen.

Nuvel – alt er sådan set fryd og gammen; men ift. sociallovgivningen er tingene mere mudrede. Kommunerne er nemlig begyndt at gå til stålet i deres jagt på, hvad de opfatter som sociale bedragere. Som ‘enlig mor’ har man ret til en række sociale ydelser; men hvornår er man ‘enlig mor’?

I praksis ser det ud til at kommunerne tolker loven (som er helt og aldeles vag på dette punkt, se evt. nedenfor) sådan, at det er antal overnatninger pr. uge der gør udslaget. Og det uanset om hun og han har adskilt økonomi, hver sin lejlighed og what-not. Kommunerne laver et skøn og fradømmer på dette skøn hjælp til enlige mødre; men uden at melde dem til politiet og dermed få en retssag ud af det. Den enkelte mor har typisk ikke overskuddet til at gå i retten, så kommunens afgørelse står ved magt.

Men hvornår er man enlig mor? En anden måde at spørge om det samme på kunne være: Hvor mange gange må man som mand overnatte, før kommunen forventer at man bidrager til den daglige husholdning?

Der *er* et problem med enlige mødre og misbrug: link
Loven er *helt* uklar og misbruges af kommunerne: link
Hvis man spørger jura-eksperten, er den enkelte borger på herrens mark: link


They’ve got the usual Socialist disease

… they’ve run out of other people’s money.

/Margaret Thatcher, 1975 om socialisme


SKAT – arhhhh fxxx!!!!!

Jeg ved godt, at slutresultatet bliver det samme – til sidst har man betalt det man skal; men god’damn! Jeg plejer at skrue lidt op for forskudsopgørelsen, så jeg ikke får en regning når årsopgørelsen kommer.

‘Plejer’ er død og begravet i et meget meget dybt hul. ‘Plejer’s onde stedbror, ‘Burde’, står i stedet for og hoverer.

Planerne om en totalt cool ny multi-remote og et vandtæt kamerahus er lagt op på den høje hylde sammen med småkagerne.

P..


Bedetæpper og koraner…

…til piraterne.

Esbern Snare medbringer de nødvendige religiøse hjælpemidler så opbragte pirater kan få deres underdog-fix 5 gange dagligt.

Wooooooot????

Vil det sige, at vi, af hensyn til piraternes følelsesmæssige velvære (før altså vi sætter dem i land med en madpakke), medbringer remedierne så de kan fordybe sig endnu længere ind i deres religiøse mørke. (For hvornår er man nærmere gud/allah/brahma osv. end under angreb af fjenden).

Det er ligeså lallende åndsvagt som dengang der blev anlagt en tortur-sag mod en dansk officer fordi der ikke blev tilbudt vand hurtigt nok til en fange ifm. en afhøring.

Hvad i alverden er der galt med vores del af verden, at vi ikke kan se, at ortodoks Islam ikke kan håndteres med forståelse, respekt, tolerance eller mellemfolkelig dialog? Ortodoks Islam skal mødes med oprejst pande, regler, konsekvens, fasthed, modstand og mod.

Ja, ja – jeg ved godt, at vi lige i dette tilfælde taler om analfabeter med Kalashnikovs, og ikke Islams forreste stormtropper; men vores berøringsangst overfor, at stille dem (alle dem der tror lidt for meget, that is) stolen for døren – eller i det hele taget være trygge ved hvad vi selv står for – det er deprimerende.

Hvis man føjer sig for meget, knækker man…

…eller for at citere jernladyen igen:

I seem to smell the stench of appeasement in the air.

/Margaret Thatcher

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2358154.ece


Det er ikke et billedtrick!


Smart Dog


Bishop knife trick

Denne gang *er* det Bishop!

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s