09.03.11 – Mode og anoreksi, Overkommandoens køkken, import af billige akademikere – what to do?, nu er der 9 igen, Eddie om sorg


Min yndlingsaversion

Se billedet herunder – et helt almindeligt indlæg om nyeste trend i farve og form, garneret med modeller hist og her – alt som det plejer…

Moden
Men prøv at se de 4 ‘modeller’ øverst til venstre – jeg har zoom’et ind for dig herunder:
Alder? ca. 15 år. Anoreksi? Bestemt! Syge værdier? Helt sikkert!
De fire små piger er sygeligt tynde – hoftebenene stikker ud, de har nærmest ingen bryster og se deres hals, kæbelinjer og kinder.

Mit gæt er, at pigerne er omkring 14-15 år gamle – og jeg vover også pelsen og gætter på, at de har anoreksi eller en anden ligeså slem spiseforstyrrelse.

Hvad i fuck er der galt med modebranchen – og os? Jeg faldt over det her indlæg i Cimbers kundeblad – altså til helt almindelige mennesker – det er ikke engang et insiderblad for de specielt syge i hovedet mode’kendere’ – det er hvad modebranchen vurderer at hr. og fru Danmark kan lide at se på.

Lige her kan man roligt konstatere at modefolkene på Elle er nogle syge, perverterede fuc…. bastards; men det gælder jo desværre nok også for de fleste af de andre mode’eksperter’.

Kan *du* li’ at se på de piger?

Øv…


Just another day…

…in Overkommandoens køkken. Hun kan lave totalt i orden lækker mad *og* få det til at ligne en million (også selvom der ikke er skyggen af kød i miles omkreds). Jeg kan godt kokkerere; men det æstetiske udtryk er ikke altid helt overbevisende 🙂

Sunday dinner


Det er ikke kun murere og tømrere

;men på tværs af hele arbejdsmarkedet, at vi som danskere nu mærker presset ude fra den store verden. Nu oplever også akademikere konkurrence fra udenlandsk arbejdskraft til langt mindre lønninger end ‘normale’ danske.

Som et grelt eksempel nævnes CSC som undersøges for at have spist 78 indiske IT-programmører af med 285kr/dag plus lejlighed, i stedet for de mindst 375.000/år som der tilsyneladende var skrevet under på.

Jeg har ikke gjort min holdning op – på den ene side kan det ikke nytte, at vi isolerer os fra verden og lukker af. For resten af verden pumper jo bare videre og producerer med færre omkostninger end vi gør, så vi ikke kan sælge vores varer. På den anden side skal det heller ikke være et Klondyke af wild west underbydning med udenlandsk, billig arbejdskraft på alle pladser – hvor bliver ‘Danmark’ så af?

What to do?

http://www.business.dk/arbejdsmarked/stor-appetit-paa-lavtloennede-udenlandske-akademikere


Opdragelse og sprog

Hørte i går en 4-5årig dreng sige ‘Den her er skide-nem!’.

Hvis en af mine unger sagde noget i retning af ‘Far – det her er bare skide-svært’, eller ‘skide-noget-som-helst’, skulle vi nok lige have en lille lang samtale.

No way in hell ville mine unger slippe afsted med sådan et sprog…

Overkommandoen siger, at ovenstående får mig til at lyde som en kontrær gammeldags sur støder; men so be it… Jeg mener faktisk (gammeldags eller ej), at en hæderlig opdragelse inkluderer et vist mål af ‘pænt’ sprog.


For de mere nørdede

Astronomer mener at have fundet bevis for, at Solsystemet faktisk indeholder 9 planeter alligevel (vi havde 9; men så blev Pluto dømt for lille, og dermed kun en ‘halv-planet’), for de har fundet en kæmpe gasplanet helt helt helt ude på alleryderste kant af solsystemet.

4 gange større end Jupiter, 375 gange længere ude end Pluto og -73 grader Celcius – og måske endda ikke skabt i dette solsystem; men indfanget fra et andet af Solens gravitation.

Lidt spændende, ikk’?

http://www.independent.co.uk/news/science/up-telescope-search-begins-for-giant-new-planet-2213119.html


'dere iz nut'tin there!


Eddie Izzard on grief and mourning

Reklamer

6 kommentarer til “09.03.11 – Mode og anoreksi, Overkommandoens køkken, import af billige akademikere – what to do?, nu er der 9 igen, Eddie om sorg

 1. Du kan ikke lade være hva’……! Vi skal absolut belemres med dine planeter, solsystemer og kikkertoplevelser…!!!! GAAAAAAAAAB…………! Med hensyn til ordet “skide”- sjovt, skægt, ærgerligt osv. Jeg er også stor tilhænger af et ordentligt sprog, altså det mine unger bruger, og ikke mit eget som indeholder bandeord, MEN ordet skideskægt, nej kære ven, det er for mig ikke en skændsel.. Ved godt at man i skolen betragter det som du gør, men jeg tilslutter mig din bedre halvdel, og konstaterer: du er en gammeldags, kontrær, sur, grumpy, fedladen gaaaaaammel støder 🙂

  1. Her prøver man at udvide almuens horisont en smule; men hvad er takken?

   Jeg tror du skal køres over torsdag – HockeyKongen rules!

 2. ‘dere iz nut’tin there !

  Huh ? kan du ikke lige forklare den .? sidder her lidt og frygter/forventer et totalt nem gennemskuelig optisk bedrag. lidt ala ‘ luk dig højre øje og blink febrilsk med det venstre og du vil med lethed kunne se elefanten der forsøger at parre sig med folkevognen. men nop … mine øjne ser kun en krukke med rotodendron og vedbend.
  Please enlighten me

   1. Aaahhaaaaaaa
    Det skulle jeg have sagt mig selv …. det er den manglende ske jeg skal se !!!!!

   2. Det er vist bare Jesper, der er voldsomt fascineret af at man kan male ting, så det ligner 3d. Små hjerner – små fornøjelser. 😀

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s