18.03.11 – tanks og een helikopter, tøse-politi, Casey strikes back!, DSB-service!


Libyens oprørere slår tilbage med helikopter og tanks

Nej, der mangler ikke et ‘e’. Oprørerne kæmpede ud for Ajdabiya (160 kilometer fra oprørshøjborgen Benghazi) imod Ghadaffi med flere kampvogne og en (een) helikopter. Det lyder som ulige hold.

Hørte lige torsdag morgen at Folketinget stort set er enige om, at man bør overveje militær indgriben, selv uden et FN-mandat.

Woooot? Nu har jeg hørt på sleske Willy i flere år tale om ‘den ulovlige krig’ i Irak; men nu er han trigger-happy på at nakke nogle arabere i Libyen – helt uden tena-ble og tomme FN-floskler i ryggen? Hvad vil de helt præcist opnå? Hvad er målet med interventionen? Hvor mange danske soldater må det koste? Hvor længe skal vi blive dernede? Hvad er tilbagetrækningskriterierne?

Alle de spørgsmål Willy, hin populistiske stemmelus, har tudet freds-romantikerne fulde af mht. Irak i flere år – og nu vil han selv til fadet i Libyen.

Nøj hvor vi gungrer – og ih hvor det ikke nytter…

(PS. *har* hørt det sidste nye, at FN har godkendt intervention; men jeg tror ikke rigtigt på det – Ghadaffi er næsten færdig med at rydde op, så kan det overhovedet nås at skride ind – og igen, med alle spørgsmålene ovenfor in mente – med hvad mål og midler?).

http://politiken.dk/udland/ECE1226542/libyens-oproerere-slaar-tilbage-med-helikopter-og-tanks/


Hockeykongen kom, så og sejrede – og gik i stykker

Velfortjent sejr; men dyrekøbt. Først en ny fiber i det ene baglår – samme ben som for en uge siden. Så løb jeg lidt forsigtigt/skævt, og så brød sidste uges skade grftedme op igen.

Glasben…


“En dyrlæge vurderede, at… “

Rottweiler
En rottweiler gik amok på en opstaldet pony og bed næsten hestens ene ben af. Den bed b-e-n-e-t a-f…

Alligevel lyder det på artiklens formulering som om politiet var nød til at indhente en udtalelse fra en dyrlæge før de kunne skride til aflivning. I artiklen står:

En dyrlæge vurderede, at hunden er aggressiv og utilregnelig, og derfor beordrede politiet hunden aflivet med henvisning til hundelovens paragraf 6 stk. 5.

WTF???

En muskelhund har lige (næsten) bidt benet af en hest; men politiet er nød til at indhente en dyrlægeudtalelse før de kan konkludere at hunden er ‘aggressiv og utilregnelig’.

Enten er det overdrevent bureaukrati – eller også konfliktskyhed og kujoneri – i begge tilfælde ikke i orden.

Øv…

http://jp.dk/indland/krimi/article2371865.ece


“Turn the other cheek…”

Du har sandsynligvis hørt om, eller måske endda set videoklippet af mobberen der pludselig får tæsk (ellers se det via linket nederst). Det var åbenbart alment kendt på skolen, at mobbeofferet blev udsat for systematisk chikane, drillerier og vold. Men havde man gjort noget ved det? Næh!

Selvforsvar og hævn - udmærket, Casey!
Så da Casey langt om længe, efter lang lang tids mobning, slog igen og body-slammede den lille l… der havde været efter ham sidst – så blev *både* han og mobberen sendt hjem fra skole 4 dage.

WTF???

1. Hvorfor i satan og sgu havde skolen ikke gjort noget ved problemet for lang tid siden? Uduelige, konfliktsky pussies!
2. Hvorfor benyttede skolen ikke lejligheden til at få gjort op med mobberiet?

Nu er Casey ved at blive en internet-helt. Videoklippet er blevet vist overalt i verden, og han får stort set kun støtte og opbakning – på tide at han får lov at opleve medvind – og at han får at vide, at man ikke skal finde sig i mobberi – aldrig!

http://www.dailytelegraph.com.au/news/sydney-nsw/bullied-boy-at-chifley-college-dunheved-campus-suspended-after-fighting-back/story-e6freuzi-1226022076411


“Er det her ikke toget til Odense?”

En lille feel good-historie. En totalt overstresset far-in-spe kom på det forkerte tog fra Kbh mod Odense (hvor konen allerede lå med presse-veer) – det tog der *ikke* stopper i Odense. Han ser så sølle og desperat ud, at konduktøren og togføreren forbarmer sig over ham og laver et ekstra stop i Odense.

Det er da fint! Og sådan en service fra DSB – hvem sku’ ha troet 🙂

http://jp.dk/indland/trafik/article2372474.ece


hemmelig?


W&M: Piger og drenge


Solnedgang v. CPH

Sådan så der ud på vej ind i indenrigsterminalen i København i mandags – så er det skønt at vende næsen hjem 🙂

Solnedgang v. CPH


Wupti-Pede 🙂


Tom Waits – Hold on

Meget speciel stil; men meget udmærket at lytte til – give it a try

Tom Waits - Hold on
Reklamer

En kommentar til “18.03.11 – tanks og een helikopter, tøse-politi, Casey strikes back!, DSB-service!

  1. Enig enig … total Vendekåbe! Hørte Villy argumentere i P3 (torsdag eftermiddag): “Jamen, vi kan jo ikke have en diktator til at massekere folk … Det kan bestemt ikke sammenlignes med krigen i Afganistan” ???!!! Nå ja, det kan helt sikkert ikke sammenlignes med Talebans nedslagtning og dominans i Afganistan. Afganerne vil jo SÅ gerne. Kvinderne får nye rettigheder … samfundsbetalt slankekur(SULT & NØD) de vælger selv tøj (i hvertfald farven på niqaben), og behøver ikke at arbejde, gå i skole, læse og skrive. Der er fokus på musik og spil(FORBUDT). Hele landet indhyldes i en kulturhistorisk ramme(1300 tallets islamiske styre og RELIGIØS INDOKTRINERING) og meget andet! Men det er selvfølgelig ikke hverke diktatur eller frihedsfrarøvelse … grgrgrg

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s