25.03.11 – linselus og bryster, Portugal og Euroen, astrologi, PR for swingerklubber?, Trump er en gadedreng, sexet 1tehjælp

Hej knægt!

Jeg får en del hits på denne blogpost – jeg mistænker det har noget med silikone-overfloden nedenfor at gøre, hmmm?

  • Hvis overhovedet du kan mønstre det mentale overskud – så klik et par gange rundt i bloggen (klik bare på titlen øverst) og se, om ikke der osse ku’ være andet du synes var sjovt!

Og hvis du vil være en rigtig dygtig dreng, så meld dig til en morgenmail via abonnementsknappen øverst til venstre!

Kom så – du vil jo gerne!

(Tak til Scott Sigler for intro’en)


Hvad gør man ikke…

…for at blive i rampelyset.

Linse har fået lavet større bryster (igen) – nu er der 2.000ml i hvert, så de næste par ugers fokus i smudspressen burde være sikrede…

2l i hvert - jeg fattes ord...
PS. Jeg ville normalt have brugt et billede med væsentligt mere hud; men det *kan* altså godt blive for meget…

http://www.seoghoer.dk/Nyheder/Det%20fraekke/Linses%20kesslers%20nye%20bryster.aspx


Så er det Portugals tur

Grækenland og Irland banede vejen, og nu er Portugal på vej durkt ned i statsbankerot – *hvis ikke* vi igen-igen-igen laver en møgdyr økonomisk EU-redningspakke.

Og vi er nød til det, for hvis ikke vi redder Portugal (efter at Irland og Grækenland væltede), så vælter Spanien også og *så* er det slut! – siger de.

Vi kunne også se i øjnene, at Euroen er en håbløs konstruktion når medlemsstaterne er så forskellige og enten uærlige eller forbryderisk inkompetente, at de ikke kan indgå i meningsfulde samarbejder om noget som helst – og EU lyver om det.

Jeg har selv enormt svært ved at se fordelene ved Euro’en (jo, ideelt set kan jeg godt se det; men praksis har nu i mange år vist sig anderledes) – og jeg har følgelig også meget svært ved at se fidusen i euro-pagten som Folketinget er i fuld gang med at committe os på.

http://epn.dk/okonomi2/global/europa/article2378439.ece


Swingerklubber

Der er megatilstrømning til swingerklubberne – specielt de unge som nogen gange må afvises i døren. Vi er jo forskellige alle sammen, så jeg kan sagtens forstå nogen der har lyst til at prøve sex ‘in public’; men der er noget andet som jeg ikke kan forstå:

Er det god PR for swingerklubber?
Jeg har endnu til gode at se et billede fra en swingerklub med flotte mennesker – jeg synes altid de ligner sådan nogen som ham her – og han kan da *umuligt* være en god reklame for noget som helst…

Eller???

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1524798.ece


Astrologi

Tre citater som jeg (stort set) vil lade stå alene:

Annelouise er en Skytte-kvinde med hele fire planeter i tegnet. Det fortæller, at hun er charmerende, bevægelig, og nysgerrig på livets mange muligheder. Samtidig har hun en del aspekter i sit horoskop som indikerer, at…

og

og idet hans Sol står til Skæbneplaneten Saturn, så indikerer dette, at hans skæbne ligger i forbindelse…

og

Dette giver hende en masse af himlens gode energier denne særlige aften…

Hvad er der galt med jer høns, at I læser (og tror?????) på sådan noget ævl? Jeg vil tillade mig at citere Overkommandoen for, at I gør det for underholdningens skyld, og at I udmærket ved, at det er sludder, ammuestuesnak, svindel, bondefangeri og humbug.

For alternativet er jo, at I der tror på astrologi, har tabt forbindelsen til virkeligheden. Jeg har i øvrigt hørt meget overbevisende argumentation for, at folk der tror på skæbne-ved-stjerner ikke bør have stemmeret – men som sagt, jeg vælger at tro på underholdningsargumentet…

http://www.q.dk/Livsstil/Underholdning/Astrolog-Annelouise-vinder-X-factor.aspx


Hockeykongen – det var tæt på…

Spillede mod en gammel buddy og hans venner i aftes. De var 4 så de fik lov at spille hele kampen – vi var 7, så vi spillede med udskiftere.

Før de helt var kommet i gang, var vi foran med 3. Vi holdt forspringet hele kampen – indtil de sidste 3 sekunder – kampen endte uafgjort 9-9 – og det skal vi nok være glade for.

De spillede i cirkler om os og fik, med meget hurtigt pasningsspil, elimineret vores vinderstrategi som var, at smøre dem ud over hele banden med overdrevne mængder rå vold. Men man kan jo ikke smadre manden når han ikke længere har bolden. De kunne simpelt hen aflevere hurtigere end vi kunne nå at få en skulder i brystet på dem.

Og hvis så de også havde haft 3 indskiftere, var vi blevet kørt over 🙂

Jeg skal lige overveje om vi har lyst til at udfordre skæbnen mod dem igen – næste gang ved de jo hvad der venter og så…


Trump tvivler

Donald Trump
I et forvarsel om sit eget mulige kandidatur til præsidentvalgkampen har Donald Trump pustet til konspiratorie-fanatikerne og right-wing republikanertossernes yndlingsemne: nemlig at præsident Obama slet ikke er født i USA – og dermed ikke er berettiget til posten.

Rygtet er blevet tilbagevist masser af gange; men hvis bare en løgn gentages ofte nok, skal der nok hænge lidt smuds ved.

Trump ville have stået sig bedre ved at fortælle hvordan han selv ville føre landet hvis han fik magt, i stedet for at slikke konspiratorie-slam op fra rendestenen. Han opfører sig som en gadedreng.

Øv…

http://politiken.dk/udland/ECE1227064/donald-trump-tvivler-paa-obamas-foedsel-i-usaSuper Sexy Abdominal Thrust
1te hjælp


Skamløs reklame

Godt nok får jeg ikke en disse ud af de her reklamer, andet end, at jeg *måske* bliver off’et liiiidt senere end alle jer andre når engang FDO’ens verdensherredømme indtræffer. Men lidt har også ret.

Scott Sigler (hail to ze Zjif!) financierer sine gratis og sehr, sehr gut’e podcasts med kickass scifi/gangster/football-historier med sponsorater fra flere forskellige firmaer. Og han bliver bla. målt på, om der er link-backs til hans rabatsider. Så dem vil jeg nu putte ind nederst i mine udfald en gang imellem 🙂

Jeg har sorteret de brugbare – set ud fra en europæisk IT- og sports-nut’s perspektiv – fra: så hvis du er på udkig efter webhosting eller sportstøj m. rabat, så tjek disse links:

Rabat på sports-/løbe-sko? så: “Eastbay discount codes” på http://scottsigler.com/eastbay-discount-codes

Noget som helst på web’et, f.eks. hosting eller domæneregistrering: GoDaddy har været hotte i mange år: “GoDaddy promo codes” http://scottsigler.com/godaddy-promo-codes

Og sports- og fritidstøj: “Moosejaw coupon codes” http://scottsigler.com/moosejaw-coupon-codes.
Man *må* jo iøvrigt holde af Moosejaw – se lige et promopic:

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s