30.03.11 – Kvinde-, dyre- og plantemishandling, en rigtig helt?, aktie-‘analytikere’?, C bløder, 75 billioner, WoW-redning


Trist

De meget (for) troende muslimer siger, at kvinder skal være tildækkede for ikke at udfordre manden unødigt. Det er naturligvis helt uacceptabelt, i et civiliseret samfund, at behandle den ene del af befolkningen sådan; men se lige her:

Det er godt nok trist, at det er nødvendigt
De her ‘women only’ togvogne findes i både Indien og Japan og er ikke beregnet til at tøserne kan snakke fnidder og sladder i fred. De er indført fordi der er massive problemer med chikane og gramseri overfor kvinderne.

Kunne muslimerne have en lille smule ret?

http://www.bbc.co.uk/news/magazine-12771938


Dyremishandling

Well, det synes hunden i hvert fald.

Dyremishandling
Det er ekstra underholdende hvis jeg kan få ham til at savle så meget at det drypper på gulvet, før han får godbidden.


‘Helt’ ?

Arh, rolig nu – en ‘helt’ er en person der med betydelig risiko for eget helbred gennemfører en uselvisk handling. Det er altså ikke at være en ‘helt’, at finde en lille dreng i en skov…

(Lidt ligesom, at mange ting er ‘utrolig’ eller ‘fantastisk’ eller ‘fænomenal’ osv. Vores sprog bliver udvandet, når man bruger stærke ord i flæng.

BT: ‘Helten til hest’: http://www.bt.dk/danmark/helten-til-hest-saadan-fandt-jeg-holger

JP: ‘Holger-helt’: http://jp.dk/indland/article2384169.ece


Tæt på lotto

De professionelle aktieanalytikere kan ikke analysere. I hvert fald viser en ny undersøgelse, at deres træfprocent mht. at forudsige de største børsnoterede selskabers årsresultater ligger på 48%.

Som der står:

“…man bør bevare en sund skepsis i forhold til analytikernes profetier. Det er jo tankevækkende, at man i forhold til rapporterne lige så godt kunne have slået plat eller krone som at lytte til analytikerne”

Altså, hvis du er i aktiemarkedet og lytter til ‘analytikerne’, så kunne du sådan set lige så godt spille kokage-bingo, gætte eller slå plat eller krone.

Aktieanalytiker
‘Analytikere’? Måske ‘gætte-konsulenter’ var mere passende…

http://epn.dk/investor/article2384131.ece


Plantemishandling

Overkommandoen havde faktisk helt stålsatte ambitioner om at de her thailandske krydderiplanter skulle overleve; men pt. ser det ikke godt ud…

Going doooown
Døde fingre‘ har hun demonstreret før 🙂


Topcheferne har valgt

Konservative (pt. nede på omkring 5-6% af vælgerne) har tilsyneladende tabt opbakningen fra erhvervslivet. I hvert fald stemmer toplederne nu på Venstre eller Liberal Alliance.

Hvem er der efterhånden tilbage?

http://www.business.dk/oekonomi/topchefer-vender-ryggen-til-de-konservative


75 billioner

Så meget sagsøger pladeindustrien fildelingstjenesten Limewire for. Dommeren har allerede kaldt kravet ‘absurd’ og har også udtalt:

»…more money than the entire music recording industry has made since Edison’s invention of the phonograph in 1877«

Pladeindustrien har bevæget sig en del – specielt ift. streaming og download; men en gang imellem stikker de her dinosaurer så hovedet frem igen med forventninger, planer eller krav der demonstrerer en helt virkelighedsfjern verdensopfattelse.

PS. Det er ikke en US/DK-oversættelsesfejl: Kravet er 75 trillion USD , der jo som bekendt oversættes m. billion på dansk 🙂

PPS. I retssagen risikerer Limewire stadig et astronomisk erstatningskrav på op mod 1mia USD.

http://www.pcworld.com/article/223431/riaa_thinks_limewire_owes_75_trillion_in_damages.htmlW&M: Hvad Youtube kunne være blevet til


World of Warcraft Intervention!

(jeg kender en der ligner Michael 🙂 )

Advertisements

En kommentar til “30.03.11 – Kvinde-, dyre- og plantemishandling, en rigtig helt?, aktie-‘analytikere’?, C bløder, 75 billioner, WoW-redning

  1. 🙂 Jeg kender også … “Michael” … og jeg har åbenbart ikke selv spillet nok, for jeg ville hellere kende en, der ligner “Susan” … :)=)

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s