01.04.11 – DK engelsk, All-PRO!, ode til dovenskab, Battle LA, Willy – er du der?


Hvem sku’ ha’ troet

DK er verdens 3de-bedste nation til at tale engelsk (al’så bortset fra de engelsktalende, forstås 🙂 ).

Not bad at all
Hvem skulle have troet det? ‘Yessir, English is my best!’

http://jp.dk/indland/article2385584.ece


The ALL-PRO

Yup – så er det nu – jeg kan mærke det, du kan næsten ikke vente… Scott Sigler’s 3de bog i serien om quarterback Quentin Barnes går i forsalg i dag!

Og, jo – for 317de gang 🙂 – det er den serie hvor jeg, helt personligt og med mit fulde navn, er med i form af en karakter der får lov at slå helten på gummerne i bog nr. 2!

Well – I’m gonna get me one!

I øvrigt – apropos ebøger: Scott Siglers salg af ebøger er steget på et år fra 10% til 25% af totalen, så derfor ændrer han nu strategi og sælger kun døde træbøger i forsalg – resten forventer han bliver elektronisk. Viser bare hvor hurtigt det går.

Og det danske ebogsmarked – det rykker kun meeeeeget langsomt. De er lige blevet enige om en slags plan om at afprøve lavere priser for ebøger, helt ned til 100 kr for nyere titler. Sammenlign det med Amazon som ligger fra 7-15 USD for nye titler. Der er lang vej hjem før DKs bogmarked nærmer sig fornuftige priser på e-fronten.

http://www.scottsigler.com


Ode til dovenskab

En fransk funktionæransat har begået en bog ‘Bonjour Tristesse’ som lidt løst kan oversættes til ‘Hej kedsomhed’ med hendes uforbeholdne syn på moderne virksomheders virksomheds’kultur’, ‘visioner’ osv. Det er voldsomt underholdende:

…det (gælder, red.) om at holde så lav profil som muligt, finde en niche, hvor resultaterne er svære at måle (forskning og udvikling, for eksempel), vær flink mod de projektansatte – for det er de eneste, der virkelig arbejder – og lav så lidt som muligt.

Hun var selvfølgelig tæt på at blive fyret da hendes arbejdsgiver blev klar over hendes fritidsbeskæftigelse; men indtil videre har hun klaret frisag.

Dovenskab
Som hun også minder om:

…virksomheden ikke er til for din personlige vindings skyld, men at du arbejder for at få løn og dermed basta, at det ikke nytter at ville ændre virksomheden indefra, og at arbejdet i sidste ende er uden betydning, hvorfor det gælder om at lave så lidt som muligt.

I take the 5th…

http://www.business.dk/diverse/ode-til-dovenskaben


‘Hysterisk dårlig’

Politiken har set den nye ‘Battle Los Angeles’ og de er ikke imponerede 🙂 Det er lidt træls for jeg havde set frem til en god drenger..sfilm. Blandt tillægsordene:

 • Opulent
 • Håbløs
 • Komplet håbløs
 • Hysterisk dårlig
 • taber den indledende stemning på gulvet
 • to lange og larmende timer
 • uopfindsomt udtænkte aliens
 • har man som tilskuer for længst opgivet ævred

Battle Los Angeles
Øv…

http://ibyen.dk/film/anmeldelser/ECE1239115/hysterisk-daarlig-film-vaelter-rundt-i-smagloese-klicheer/


Willy – er du der?

Israel forstår ikke helt virakken om Libyen som godt nok har en skingrende vanvittig leder; men ikke er nogen trussel mod verdensfreden – og som ikke når hverken Iran eller Syrien til sokkeholderne mht. overgreb på egen befolkning og trusler mod omverdenen.

Som Israels udenrigsminister siger:

»Disse to regimer (Iran og Syrien, red.) slår flere borgere ihjel, end det libyske regime gør, og truslen fra disse lande er meget mere seriøs end den fra Libyen.

Det lyder jo ikke helt urimeligt, Willy – hvad siger du til et raskt lille militært eventyr mere?

Hvad nu, Willy?
Willy, Wiiiiiiillyyyyy – er du der?

http://politiken.dk/udland/ECE1234000/israel-til-vesten-angrib-iran-og-syrien-naar-i-er-paa-vingerne/


no comment


Eddie Izzard on the Plymouth Colony


Black widow gone wild?

Reklamer

2 kommentarer til “01.04.11 – DK engelsk, All-PRO!, ode til dovenskab, Battle LA, Willy – er du der?

 1. FYI.

  Battle LA er fed. Så den i går, og jeg er sikker på, at du vil synes om den. Husk nu på at politiken ikke er en rigtig avis, og man kan ikke tage dem seriøst, når de ikke engang kan stave navnet på avisen korrekt… Det er altså med to k’er. Hvis du skal kunne bruge en anmeldelse fra en selvfed faktaresistent sprøjte til noget, når det kommer til film, så skal det handle om en polsk kvindes problemer med uregelmæssig menstruration under efterkrigstidens hårde og kvindeundertrykkende periode, krydret med sekvenser hvor hovedpersonen ihærdigt forsøge at overtage faderes firma, der fremstiller brød af gamle aviser og flintesten. Dette må hun dog ikke, da faderen har sit øje til en ung androgyn dreng (spillet af Justin Bieber), som han mener er den ufejlbarlige efterfølger til firmaet, som må betegnes som et af Polens største indenfor sit felt.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s