11.04.11 – ‘fuck’ vs. ‘shit’ i USA, Bryan Ferry, Tomorrow-møgfilm, Tennyson og den ultimative pris, kvindernes orgasmer, sidste uges snavs, racisme black-on-black


USA: ‘Fuck’ vs. ‘shit’

De er nogen underlige nogen, de amerikanere. Filmen The King’s Speech – jo, den der med alle Oscarstatuetterne – er blevet ændret for at passe til de sarte amerikanske ører.

Der er en nøglescene i filmen hvor tronfølgeren bliver provokeret til at løsne sit stive sprog og stiff upper lip op, og begynder at bande og sværge – heriblandt det skrækkelige skrækkelige F-ord. Men – man kan jo ikke sige ‘Fuck’ i en film i USA, uden at den jo så er farlig og får klistret en aldersbegrænsning på +17 år sig.

Så nu er der lavet en speciel nedtonet version af filmen til det amerikanske marked hvor der bliver sagt ‘shit’ i stedet for ‘fuck’.

Jeeeeez…

http://kpn.dk/film/article2394666.ece


Bryan Ferry

I’m giddy like a little girl… Bryan Ferry giver koncert i Skovdalen til sommer!


Tomorrow when the war came

Aaaarhhhhh for en gang HØ! Buddy Jan havde arrangeret bif-tur – vi skulle egentlig have set The Eagle; men den gik kun om eftermiddagen, så han faldt over den her som måske kunne være interessant – troede han.

Anyhows – han troede på overraskelsen, så han han fik lov at bestemme og vi lovede ikke at kigge anmeldelser eller klip, før vi kom i biffen – øj, for en fejl…

Tomorrow… er en ungdomsfilm om en lille gruppe unge der på trods af uendeligt åndsvag opførsel og fuldstændigt umulige odds bliver en lille effektiv modstandsgruppe mod en overvældende invasionsstyrke. Filmen er oven i købet baseret på en ungdomsbog.

For voksne mennesker er den film en absolut no-no – Jan har tabt retten til at vælge film for en rum tid…


Theirs not to reason why…

Et genialt citat af Tennyson:

“Theirs not to reason why, theirs but to do and die.”

Det handler om soldater og om den ultimative pris som det nogen gange koster at tjene sit land.

Sidebemærkning – hvis/når vi beslutter, at trække os ud af Afghanistan, så har de danske soldater, der gav deres liv dernede, ikke gjort det forgæves – og det helt uanset om vi måske overall synes, at Afghanistan stadig er et religiøst formørket u-land med vold, gallopperende pædofili, enorm heroinproduktion, kvindeundertrykkelse, Islam osv.

Der er ikke nogen skala der på den ene vægtskål har danske soldater, der gav alt, og i den anden ‘kunne det nytte noget’. Der er slet ikke nogen skala, hvor ofrene vejes op mod noget som helst.

Der er blot at konstatere, at vores soldater meldte sig da nationen bad dem om det, de drog i krig ‘under orders’ og nogle af dem døde ulykkeligvis – men det var dét værd, alene fordi Danmark bad dem om det!

Well – that’s my 10 cents anyhow…


Kvinderne lyver om sine orgasmer

Mange kvinder får åbenbart ikke det fulde udbytte, og lyver om det overfor hubby.

Var det også godt for dig?
Og problemet er?

Danske kvinder lyver om orgasme


Fik du alle nuancerne i sidste uges edder, forgift og galde med?

Mandag 04.04.2011

Tirsdag 05.04.2011

Onsdag 06.04.2011

Torsdag 07.04.2011

Fredag 08.04.2011


No trespass - unless...


W&M: Gartner


Racism at the bus stop

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s