12.04.11 – Willy og Syrien, Hockeykongen, Hobo with a shotgun, krops’udsmykning’, Ryanair gebyr-selvforsvar, hustruvold


Hvad nu med Syrien, Willy?

Syrien, Willy – Syrien! Du er nød til at gøre noget – FN er rystet – jo! ‘Rystet’!!! Det er jo næsten lige så slemt som de ‘folkemord’ I brugte som argument for at bombe i Libyen.

Hvad nu, Willy?
Willy? Wiiiilyyyyyyy????

http://www.b.dk/globalt/ban-ki-moon-rystet-over-syriske-overgreb


Hockeykongen i torsdags

Spillede 3-mod-3. Jan havde sat hold hvor det ene hold talte 2 superteknikere og en ok-tekniker – og så et hold med èn tekniker og to pøl-hoveder.

Brian og jeg (pølhovederne) var sikre på, at vi skulle køres over af det teknisk bedre hold; men Jan var ret sikker på, at de ikke ville kunne få spillet til at fungere og også, at der var en stor chance for at de ville blive frustrerede og lave endnu flere fejl – netop fordi det ikke funkede.

Jan fik ret 🙂 (De stoppede faktisk kampen før tid, fordi det ikke var sjovt mere – mega-tøsebørn).

Det blev en 5-måls sejr og de var aldrig nærmere end 2 mål.

Moralen: Udnyt de muligheder du har, tag dine tæv som en mand og husk, at det hele bare er for sjov! (Dèn gælder faktisk ikke kun for vold-bold; men stort set universelt 🙂 )


Hobo with a shotgun

7.4 på iMDB. 7.4 ???


Sundhedsprofil

Pinden tilbyder en gratis sundhedsprofil inkl. ‘body-age’ – jeg sprang over sidste gang; men det kunne egentlig være meget sjovt at få målt fysikken (håber jeg), så næste gang er jeg med.

‘Ja, Jesper – dine tal er sådan set OK; men din fødselsattest passer ikke til din krop, som er 60 – du skal til at spise nogle flere klidkiks og drikke en masse vand’.

Vi får se…


‘Udsmykning’ ???

Nah, det syn’s jeg altså ikke; men hver sin smag…

Krops'udsmykning'
http://politiken.tv/ibyen_dk/ECE1243649/se-de-nyeste-trends-indenfor-kropsudsmykning/


Hvilket land?

Jeg har hørt, at der er et enkelt land piraterne fra Somalia ikke gerne prøver at kapre skibe fra – ved du hvilket? Og hvorfor?Et OK Ryanair-gebyr

Ryanair har pålagt alle flybilletter et særligt ‘EU-gebyr’ på ca. 20 kroner. Gebyret skal dække de omkostninger selskabet måtte få næste gang en force majeure-situation opstår og nye EU-regler tvinger flyselskaberne til at betale for passagerernes udgifter til hotel, tøj, erstatninger, kompensationer osv.

Sidste år ifm. askeskyen blev flyselskaberne faktisk pålagt, at betale passagerernes ekstra omkostninger, selv om flyselskaberne selvfølgelig ikke kunne gøre fra eller til ift. asken. Det er faktisk tankevækkende, at forsikringsselskaberne ikke kom til at udbetale erstatninger pba. askeskyen, fordi det var ‘force majeure’, mens flyselskaberne gjorde.

Som Ryanair meget rigtigt siger:

“It is clearly unfair that airlines are obliged to provide meals and accomodation for passengers simply because governments close their airspace or air traffic controllers walk off the job, or incompetent airlines fail to clear their runways of snow…”

Mht. inter-statsligt samarbejde og styring af økonomien, kan EU stort set ikke finde ud af noget som helst; men når det drejer sig om at udvise handlekraft overfor et erhvervsliv der ikke har noget valg, så skorter det ikke på initiativ og vælger-brownnosing.

http://www.independent.ie/national-news/ryanair-fleecing-customers-with-new-euro2-charge-2602044.html


W&M: Rune


Advertisements

En kommentar til “12.04.11 – Willy og Syrien, Hockeykongen, Hobo with a shotgun, krops’udsmykning’, Ryanair gebyr-selvforsvar, hustruvold

  1. Fremragende hockey referat…. Tøsebørnene siger bare til, hvis de vil have revance, men denne gang spiller vi tiden ud 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s