10.05.11 – Dyrt i DK, plat: problemer med maven, PR for nudisme, ‘die motherf….. – die!’, Rasmus Hedegaard, toilette-hygiejne

Enter at your own risk!

(Tak til Scott Sigler for intro’en)

Jeg har ikke rigtigt noget alvorligt at byde på i dag – til gengæld ligger plat-faktoren ret højt. Så kom ikke og sig, at du ikke var advaret! 🙂


Markedskræfterne

Danmark er et rigt land – og det har omverdenen, fabrikanterne og producenterne forlængst fundet ud af. Overkommandoen var jo som nævnt i Polen sidste uge, og hun havde Skittles med hjem. I Polen betalte hun ca. 4 kroner for en pose Skittles. Den samme pose ville i Danmark koste 2-3 gange mere (så meget som man nu kan regne prisen om ift. den anden pakning piv-dyre Skittles man kan købe i lufthavnen).

Pris i Polen: nærmest ingenting...
En kollega fra Polen fylder kufferten med magasiner og andet læsestof når hun er derovre. Et typisk glittet blad (f.eks. som M) koster knap 10 kroner – sammenlign blot det med prisen på et tilsvarende publikation i DK (50-70kr).

En elektronisk bog til min Kindle, der annonceres til 0.99USD på internettet, koster på mystisk vis 3.99USD når jeg logger ind – WTF???

Altså: jeg forstår og anerkender sådan set princippet om markedskræfterne – og også at producenten skal forsøge at få den pris han/hun kan opnå, der hvor varen nu sælges.

Men det generer mig altså alligevel også voldsomt, at den samme vare kan koste meget forskellige priser, alt efter hvem der køber den – udelukkende efter hvor køber bor – og også selvom produktion og distribution er præcis lige dyr (billig) fordi den er elektronisk. Og så gør sælger alle mulige krumspring for at forhindre køber i at købe til den billige pris.

Der er meget godt at sige om parallelimport…

(Jo, jeg kender godt argumenterne om finansiering af R&D; men den der med de meget forskellige priser ticker mig altså af alligevel!)


Under bæltestedet

Det er voldsomt umodent; men humor der bevæger sig syd for navlen – gerne noget med problemer med fordøjelsen – kan være ubetaleligt sjovt. Hvis du kan grine af en mand i høje hæle med en seriøs laktose-intolerance, så kig med. Hvis du synes det er lidt usmageligt, måske endda lidt plat, bør du lade linket stå uprøvet 🙂


Fantastisk PR

Faldt over en artikel i Politiken om nøgencruise

Måske der der nøgenbadning var noget alligevel?
Til forskel fra når de danske medier ellers rapporterer fra swinger– og nudistscenen, hvor de uværgerligt bruger decideret angst- og kvalmefremkaldende billeder af meget meget naturlige og ‘frodige’ blege danskere, så har Politiken her fat i den lange ende.

Hvis dèt der er nudisme, så var det måske noget?

http://politiken.dk/turengaartil/rejsenyt/sologstrand/ECE1266822/kroatien-lokker-med-noegencruise/?trackId=jp3


W&M: Undulater


Dope – Die Mother Fucker Die

Sønnike så bloggen i går og var ikke overdrevent imponeret af Maylene’s Step Up. Den unge mand har været så venlig at berige min horisont med nedenstående store stykke samtidskunst.

Jeg ved ikke hvad genren hedder; men det går i hvert fald hurtigt, og så skal det høres HØJT!


Rasmus Hedegaard

…er en up’n’coming dansk dj som har begået et mix af et gammel Dr. Dre-nummer ‘The next episode’. Det er han sluppet meget meget fint fra – lyt bare:

Dr. Dre – The Next Episode ft. Snoop Dogg, Kurupt, Nate Dogg (Hedegaard Remix)


Mere under bæltestedet

Sorry… 🙂

Reklamer

2 kommentarer til “10.05.11 – Dyrt i DK, plat: problemer med maven, PR for nudisme, ‘die motherf….. – die!’, Rasmus Hedegaard, toilette-hygiejne

  1. Jeg vidste da ikke, at Dope havde lavet en sang om Villy Søvndal. Han er åbenbart blevet helt international. 🙂

  2. Dope: Ud fra teksten lader det til at M er ved at modne til et splitting image af sin vænnesæle og hyggelige farmand! – Men rart med mere tråd i bloggen!

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s