13.05.11 – death pics coming, Jensens Bøfhus i virkeligheden, naturprodukter giver leverskader, Flashdance


Death pics

De amerikanske myndigheder er begyndt at vise udvalgte politikere billeder af Svin #1 fuld af huller. Officielt vil USA stadig ikke give offentligheden adgang til billederne, da de skulle være voldsomt ubehagelige at se på.

Men; en hemmelighed er kun en hemmelighed hvis man kan holde antallet af folk ‘in the know’ på et minimum. Mit gæt er, at der nu kun vil gå relativt kort tid før billederne af Bin Ladens kadaver dukker op i medierne.

http://jp.dk/udland/usa/article2428273.ece


Jensens Bøfhus

JyllandsPosten har været en tur på Jensens Bøfhus – de var ikke imponerede. Herunder et foto fra artiklen: En Jensens Favoritbøf

En bøf på Jensens - et billede fra virkeligheden
Og herunder hvordan bøffen ser ud på Jensens menukort:
Jensens favoritbøf, med alle parametre sat på 'max-plus' 🙂
Udelukkende ud fra billederne, forstår jeg godt, madanmelderne var lidt (nah – meget) skuffede.

http://livsstil.guide.dk/I%20byen/Restaurant/Atmosfære/Dette_er_noget_juks_Jensen_2428054


Læger advarer mod naturmedicin

40 naturprodukter antages at give leverskader og der advares nu mod dem.

Kosttilskud og 'naturprodukter'
Altså – lægerne (de rigtige) siger, at man kan få leverskader af at spise kosttilskud som man selv har fundet på, fordi en eller anden klidmoster siger det er godt for neglene, eller energibanerne eller auraen eller eller eller.

Så var det måske på tide at holde op?

Hvad er det nu man kalder alternativ medicin der virker? – Nåh jo, ‘medicin’ !

Som jeg læste en kommentar fra en levnedsmiddelforsker: Folk lider under den vildfarelse, at ‘natur’-produkter er sunde. Det er helt forkert – naturprodukter kan være meget meget giftige!

http://politiken.dk/tjek/ECE1259269/leverlaeger-advarer-mod-naturmedicin/


‘Træde ud’ ???

Hvis du har fulgt lidt med i debatten vedrørende EU-økonomien og Grækenland, har du måske lagt mærke til, at analytikerne indenfor de seneste uger er begyndt at tale om, at èn mulig udgang på Grækenlands krise er, at landet ‘træder ud’ af Euro-pagten.

‘Træde ud’ ???

Grækenland har på nærmest forbryderisk vis svindlet og bedraget sig ind i Eurosamarbejdet. Landet har systematisk brugt mange flere penge end der blev tjent hjem, og til sidst måtte de måtte gå tiggergang efter en enorm økonomisk hjælpepakke fra det øvrige EU. Alligevel er der intet som helst der tyder på at Grækenland er i stand til, eller villig til, at yde de ofre der skal til for a) at få økonomien på fode igen og b) betale de usansynligt mange penge de har lånt, tilbage.

I stedet har der været tale om at Grækenland måske skulle have gældssanering – altså: omverdenen opgiver sine tilgodehavender, eller dele af dem, og så er alle glade. (Bortset fra at svindernationen så oven i købet har fået en belønning for sin ageren og långiverne er blevet snydt).

Men, ‘Træde ud’? En nation der har svindlet, formøblet, løjet og bedraget på den måde ‘træder’ da ikke ud? Den bliver grebet i hoved og bag og smidt ud!

‘Træde ud’ – næh; Grækenland skal i givet fald dumpes, smides ud, kasseres, udvises og ekskluderes fra det gode selskab.


cool...


W&M: Myrer


Deep Dish – Flashdance

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s