23.05.11 – Paradise is here!, Surprise!, Libyen – det virker ikke!, OCD?, ‘Nudelwestern’?, sidste uges snavs, rigtige mænd…


Vi er i Paradis!

Det må vi jo nødvendigvis være, når nu verden gik under i lørdags, i hvert fald i følge den religiøse tosse Harold Camping. 2% af verdens befolkning ville blive løftet op til himmerige og resten… – gæt selv!

Nuvel, eftersom jeg ikke ligger på en rist og syder lige så stille; mens Trille synger triste bange sange, en shakrahealer bestryger mig med sine helbredende hænder mens jeg desperat gnubber mine kobberarmbånd og drikker en økologisk kop roejuice fra en økologisk frilandsbonde på et FN-godkendt multietnisk, kulturelt indbyrdes respektfuld tolerant og dialogorienteret kollektivlandbrug – så må jeg jo nødvendigvis være røget den anden vej – Hurra!

Derfor – nyd det. Hvis du læser dette, må du være i de 2 go’e procent som nu er på permanent ferie i det hinsides!

Religiøse fjolser…


Surprise!

Overkommandoen fylder rundt, så jeg havde arrangeret en lille surprise-fest lørdag. Da vi kom hjem efter at have været ude af huset hele dagen, væltede det pludselig rundt med gæster i godt humør.

Den omfangsrige planlægning og kommunikation med festdeltagerne op til begivenheden blev tilsyneladende gennemført i vellykket hemmelighed. I hvert fald var Overkommandoen ikke andet end åben mund og polypper da vi kørte op foran knaldhytten. Der gik et par minutter før det var muligt at få noget sammenhængende og forståeligt ud af hende igen 🙂

Da jeg jo ikke rigtigt kunne sætte noget op i forvejen selv, fordi surprisen så ville ryge sig en tur, havde jeg lagt udførlige instrukser klar til de første gæster der ankom. Bordopstilling, placeringer for mad, bar, drikkevare-køle-vandbaljer, rumvarmere osv. På diverse gemmesteder på og udenfor matriklen kunne der fremfindes bordpynt, guirlander, serpentiner, flag, sprit, glas, drikkevarer, chips, borde, stole, bestik og service mv.

I forhold til mine forventninger om, at folk havde sagt ‘Skål’ og så sat sig ud i solen og slappet af – så var alt bare på plads da vi ankom og surprisen blev KONGE!

Tak til alle I som var med, og særligt tak til I der ydede lidt mere i logistikken (kage, cocio, hotdog-stumper, is, kølebalje, gaveindkøb, opbevaring, løgnehistorier, bar-dele, chips og rester)!

Det var KONGE!


Hvordan er det lige det går i Libyen?

Har FNs heroiske mission medført nogen mærkbare resultater, eller har den blot tjent til at trække et uundgåeligt resultat ud i det absurde?

Man ville godt; men ikke helt, så i stedet for at fjerne Ghadaffi, har FN blot medvirket til at gøre konflikten i Libyen til en langstrakt affære, som udmærket kan ende med at Ghadaffi bliver siddende og FN (endnu engang) udstilles som en impotent papirtiger.

I starten håbede de aktionslystne politikere, anført af krigerWilly helt sikkert, at en mere symbolsk og ‘let’ støtte til oprørerne ville være nok, og at oprørerne selv ville vælte det nuværende regime; men det er næsten forbryderisk uansvarligt, ikke at have gjort sig tanker om ‘hvad nu hvis ikke…’?

Hvad nu, Willy?
Var det det her du ville ha’, Willy?


OCD?

Jeg kan i øvrigt sandsynliggøre, at jeg er liidt bedre til at holde orden/gøre rent, end folk flest. I hvert fald havde jeg fået topbonet hele Knaldhytten op til i går med festen og alt det, og Overkommandoen havde ikke lagt mærke til noget som helst. Mao. synes hun ikke det er så usædvanligt, at der er top-top dynamolygte i orden everywhere.

Om det så var garagen, var der vasket gulv og pudset vinduer; men det er jo bare en del af den ‘sædvanlige service’ 🙂


‘Nudelwestern’?

'Nudelwestern' 🙂
Udvalgte tillægsord fra anmeldelsen:

  • Ideforladt
  • Total tomhed
  • …de talentløses tyrkertro…
  • …alt muligt kulørt lort…
  • …slem mismask
  • …voldsfantasi der er skudt i hovedet
  • Hovedløs sammenblanding af spaghettei- og nudelwestern
  • …løber fuldstændigt tør for krudt og charme

🙂

http://ibyen.dk/film/aktuelle_filmanmeldelser/ECE1266739/triste-floejte-svinger-svaerdet-i-hovedloes-nudelwestern/


Fik du alle nuancerne i sidste uges edder, forgift og galde med?

Mandag 16.05.2011

Tirsdag 17.05.2011

Onsdag 18.05.2011

Torsdag 19.05.2011

Fredag 20.05.2011

  • …sorry, we have no bananas…


Eddie Izzard – Great Escape


Simian Mobile Disco – I believe

Lyt til det her – baseret på Youtubes ‘views’, er der ikke ret mange af jer der kender dem her; men Simian Mobile Disco er super!

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s