24.05.11 – DødsFUT, Den Tyk’ Kok, politiets ‘succes’????, Eddie på snowboard og en skæv musikvideo


DødsFUT

Jeg var med til en gang crossfit ude på kasernen i går. Min buddy havde spurgt om jeg turde, så det sku’ da prøves 🙂

DødsFUT - ikke helt; men ok...
Her ser du programmet – systemet er helt enkelt, gennemfør programmet 2 gange så hurtigt som muligt. Første mand er bedst – eazy as pie.

Det er faktisk en smule hårdt – efter 4-5 minutter hænger lungerne udenpå og man kan efter behag fremprovokere tunnelsyn. Men det var sjovt og præcis så udfordrende som man kunne håbe – man kan skrue præcis så højt op som man vil, eller tør. (Ku’ være sjovt at prøve med pulsmåler påmonteret).

Nuvel – de er ikke totalpussies – det var hårdt 🙂


Anbefaling: Den Tykke Kok

Til surprisefesten for Overkommandoen i lørdags havde jeg entreret med Den Tyk’ Kok til middagen. Den Tyk’ Kok er et cateringfirma med styr på sagerne.

Til vores middag var Kokken og jeg blevet enige om:

  • Dampet torsk på en bund af sprød salat med granat æbler og ingefær
  • Varmrøget laks med honningristet rødløg og hvidkål
  • Stegt hvidløgs marineret oksefilet m ovnbagte hvidløg
  • Flødekartoffler med citron græs og hvidløg
  • Braiseret unghanebryst pakket ind i serranoskinke med smørstegte rødbeder
  • Pastasalat m oliven og feta.
  • Stenovnsbagt brød og smør.

Det smagte fantastisk og flere af deltagerne var henne og spørge hvor maden kom fra. Ikke alene smagte det super – der var også *nok*!

Den Tyk' Kok
Har du et arrangement, så tjek Den Tyk’ Kok ud – det skulle undre mig om ikke Morten (det hedder han) kunne finde ud af noget fantastisk til dig også!

PS. Det der torske-noget var altså ikke noget jeg fandt på; men der skulle også være noget til damerne!

Den Tyk’ Kok


Succes?????

Politiet har den umådeholdne frækhed, at kalde deres ynkelige, retstatsforræderiske, kujonerede og patetiske håndtering af besættelsen og hærværket på den private ejendom Søminedepotet en ‘succes’.

WTGDFF???

Altså: En forsamling individer fra den yderste venstrefløj der tidligere kun er kendt for hærværk, ulovlige besættelser, vold og gadeuorden fortæller på forhånd, at på det og det tidspunkt vil de besætte en privat ejendom for ‘det synes de er rimeligt’.

Ejeren har forlængst frabedt sig den ulovlige indtrængen, så det burde være en klokkeklar sag – politiet rykker ud i panser og plade og tæver hver og en af bz’ersvinenedemonstranterne fra sans og samling – derefter smides hver eneste lille forkælede og privat ejendomsret-forvirrede tosse i kachotten og til sidst dømmes de for ulovlig indtrængen, hærværk, vægring ved at efterleve politiets henstilling og så også lige vold mod tjenestemand i funktion.

Sådan troede jeg i hvert fald at ‘retsstaten’ fungerede. Man kan ikke på forhånd annoncere et totalt overgreb på den private ejendomsret og så slippe ustraffet fra det.

Men det kan man åbenbart godt…

Politiet argumenterer med, at deres håndtering af situationen var en succes, for:

“Ja, jeg vil sige, at ud fra politets synspunkt har det været en succes. Vi ville undgå en konfrontation, og det gjorde vi.”

Jamen! Jamen! JAMEN for satan da???

Politiet, hvis fornemste opgave det er at opretholde lov og orden, herunder at beskytte borgerne mod overgreb, betragter det som en succes hvis de kan ‘undgå en konfrontation’. Mens politiet soler sig i sin succes, kan den overfaldne private borger, og alle andre så betragte en totalt ødelagt privat ejendom *OG* retsstatens ynkelige falliterklæring.

Samfundets beskyttelse af den enkelte mod overgreb? Glem det!

Kan enhver nu slippe afsted med hvad som helst, hvis bare der trues med en voldelig reaktion der er grov nok?

Hvad så med (helt hypotetisk selvfølgelig):

“I eftermiddag, tirsdag den 24. maj vil jeg forsøge at sætte ny personlig hastighedsrekord på raketten – alt under 230km/h i tæt trafik vil være en falliterklæring. Rekordforsøget finder sted på motorvejen fra Limfjordstunnelen og til Hjørring kl. 1630. Hvis nogen forsøger at stoppe forsøget eller mig, skyder jeg mig fri…”

Eller:

“På lørdag tager vi, en gruppe bekymrede borgere, til Christiania og rydder op. Hvis I prøver at stoppe os, vil vi brandbombe hele svineriet!”

Ville det virke? Eller er det kun voldsfascisterne på venstrefløjen der får løbepas? Når ikke politiet vil beskytte den enkelte mod overgreb – hvem skal så? Må jeg selv, eller skal jeg bare pænt bøje mig forover?

Jeg vil gerne udtrykke min totale foragt og disrespekt for ordensmagten – I har spillet fallit!

Politiets ‘succes’???


Eddie Izzard: Snowboarding


The Knife – Pass this on

En meget speciel video; men musikken er fin 🙂

Reklamer

En kommentar til “24.05.11 – DødsFUT, Den Tyk’ Kok, politiets ‘succes’????, Eddie på snowboard og en skæv musikvideo

  1. med den håndtering af bz’elsen af søminen må der vel nødvendigvis være åbnet op for aM grupper – af ‘ikke autonome’ – kan gå ind og besætte møgungernes forældres huse ude i forstæderne. Dette uden indgriben fra politiets side?

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s