30.05.11 – Hvem køber gidslerne?, Homoer: det går fremad!, Ooooold!, BigMac-kongen!, sidste uges snavs, Cash i selvtægtsorgie


Hvem køber dem?

De somaliske gidseltagere (dem med: ‘…jeg slipper din familie fri, hvis jeg må få din datter!…’) forhandler nu med det rederi der ejer det skib hvorpå de holder den danske familie (idioterne, der sejlede ind i piratfarvand på trods af utallige advarsler) fanget.

Måske det så ender med en løsesum for familien alligevel, og en løsesum som hverken private danskere eller den danske stat har betalt. Det er vel altid noget; men det er stadig et problem at svinene får lov at leve efter at have taget gidsler og truet sig til løsesum.

Pirates - waste'm all...
Kill’em all……….

http://www.b.dk/nationalt/intens-forhandling-om-danske-piratgidsler


Det går fremad, trods alt 🙂

Bøsser og lesbiske i mange lande oplever angiveligt mere tolerance end tidligere, viser ny undersøgelse. Og det står bedst til her i Danmark!

🙂

http://www.b.dk/globalt/flere-har-det-fint-med-homoseksuelle


Så er det officielt – jeg er gaaaammel

Var til motionsløb på Mathias’ ungdomsskole i går – det gik udemærket, og jeg blev nr. 3 på 9.5’eren. En benet dreng vandt klart, og et stort stramt ungt skur overhalede mig en km. før mål og så kom jeg. Der var præmier i alderklasser og de andre vandt sportsvand, trøjer og slik.

Gammelmands-præmie
Jeg vandt i min aldersklasse (40+) og fik en flaske rødvin og en pakke Toffefee – så bliver det ikke mere bedstefaragtigt. De kunne kun have gjort præmien mere alderssvarende, hvis der var inkluderet et par dejlige praktiske kameluldsfutter…

Jeg ville hellere have haft cola og slik…


MacD – nej, det slår dig ikke ihjel!

Den her historie har du garanteret heller ikke hørt meget om (ligesom OIC og islamofanatikerne ikke råbte højt om deres tilbagetog fra FN-korstoget mod religions- og ytringsfrihed) – for man kan jo ikke spise MacD-mad uden at blive kolesterolbetændt, usund, småfed og også lidt dum, vel?

A BicMac a day keeps the doctor away...
Men… Ham her, Don Gorske, har altså spist mere end 25.000 BigMacs siden han begyndte at tælle i 1972, og hvis man skal tro på sundhedsapostlene og bio-fanatikerne, så er MacD jo det rene edder og forgift, så jeg forstår sådan set godt, at den her nyhed ikke har fundet den store udbredelse.

http://en.wikipedia.org/wiki/Don_Gorske


Fik du alle nuancerne i sidste uges edder, forgift og galde med?

Mandag 14.02.2011

Tirsdag 15.02.2011

Onsdag .02.2011

Torsdag 26.05.2011

Fredag 27.05.2011


W&M: At være en sten...


Johnny Cash + Selvtægtsorgie = True bliss!

En af alle tiders bedste selvtægts- og hævnerflics, Boondock Saints 🙂

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s