01.06.11 – Sesame Street og ‘yderligtgående venstrefløj’???, Libyen – double standards?, Helle og moralen, Mænd uden bøger!


Sesame Street og ‘den yderligtgående venstrefløj’ ?

Shapiro: Sesame Street og den 'yderligtgående venstrefløj'
De har simpelt nogle andre normer over there – Benjamin Shapiro som selv hører til på det, amerikanerne kalder højrefløjen, mener i hvert fald, at programmer som Sesame Street, Friends, Mash og flere andre, spreder budskaber for ‘den yderligtgående venstrefløj’.

Jeg kan sådan set godt følge ham mht. Mash, for ham der Hawkeye, den arrogante, nedladende, syrlige, perfide narrxx, med sine idelige nedrakninger af alt militært og politisk – *han* skulle ha’ nogen bank; men Sesame Street???

‘yderligtgående venstrefløj’??? De har altså nogle andre normer i USA 🙂

http://www.independent.co.uk/news/media/tv-radio/sesame-streets-pinko-puppets-brainwash-our-kids-2290418.html


Libyen x 2

Mandag modtog Gadaffi officielt statsbesøg fra Sydafrikas præsident. Formålet med besøget var, at forsøge skabe fred.

OK – første pointe: Den Gadaffi som den allierede angrebsstyrke forsøger at myrde, Libyens statsoverhoved, modtog et udenlandsk statsoverhoved som led i løbende sonderinger og samtaler for at undersøge muligheder og løsninger på den igangværende konflikt. Der er altså noget dobbeltmoralsk i, at omverdenen veksler mellem diplomatiske besøg og så mordforsøg.

Kan de ikke bestemme sig? Skal vi snakke eller nakke?

2. pointe: Danmark har lige udvist Libyens generalkonsul i Danmark, han var nemlig loyal mod sin nations statsoverhoved – og når vi ikke kan lide statsoverhovedet, så må det selvfølgelig være helt legalt, at udvise hans udsending i Danmark. Vi har selvfølgelig ikke afbrudt de diplomatiske forbindelser, selvfølgelig ikke – de er jo stadig 2 ansatte tilbage på konsulatet. Men hvad nu hvis de gør som de er forpligtet til – nemlig forsøger at tjene deres land og leder på bedste vis? Så udviser vi nok også dem…

Hvis vi skal til at udvise diplomater ud fra om vi kan lide hvad de står for, så er der en række lande vi uden videre kunne lukke konsulater og ambassader for f.eks. Kina, Cuba, Iran, Pakistan og Saudiarabien. Men mørkemændene fra disse diktaturer og regimer er fine fyre som hører til i det diplomatiske selskab; men – er de bedre end Libyens udsendinge?

Gaddafi modtog Sydafrikas præsident mandag

Danmark udviser Libysk generalkonsul


Helle og moralen

Socialdemokraternes skatteordfører (Nick Hækkerup) er ikke ret begejstret for de danskere der leaser biler i Tyskland og dermed sparer forskellen i tysk og dansk moms – han udtaler:

Det kan ikke være rigtigt, at de skal grine af os andre hele vejen hen til banken, fordi de sniger sig uden om. Det er jo et solidarisk system for fanden…

Nu har Sosserne jo før demonstreret dobbeltmoral, pampervælde og magtfuldkommenhed; men det *må* simpelt hen være en fodfejl, at han har udtalt sig som han har, når nu hans elskede leder og partiformand selv besidder en tysk leasing-bil?

EB mener i hvert fald at vide, at Thorning er (sikker ikke ret stolt, nu…) ejer af en tysk leasing-bil – hvis EB har ret, er det næsten grinagtigt ubegavet af Helle et co.

Jeg mener – man kan da ikke være så galopperende ubegavet og taktisk tonedøv, at man åbner en så oplagt flanke for beskyldninger om dobbeltmoral her tæt op til et valg?

PS. Jeg kan i øvrigt huske noget med at fru Kinnock sagde, at hun og gemalen selvfølgelig skulle betale skat af mandens millionhyre i Danmark; men efterfølgende skulle de pludselig ikke? Og deres skatteregnskaber ville blive fremlagt offentligt; men pludselig skulle de ikke?

Helle har et problem med moralen; men hun *er* jo altså også socialdemokrat – det hører næsten til…

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1563535.ece


En ud af 5 (mænd) læser aldrig en bog

Hvis du formår, at stave dig igennem mine ubehjælpsomme udgydelser, antager jeg, at du *ikke* er blandt de 20% af alle mænd der aldrig læser bøger. Ikke ‘sjældent’, eller ‘kun når jeg er på ferie’, eller ‘ikke så tit’; men ‘aldrig’ ???

Hos kvinderne er det meget færre der aldrig læser en bog (kun 8%).

Også på dèt punkt tyder pejlemærkerne på udviklingen af et maskulint proletariat uden nævneværdige fremtidsudsigter.

Øv…

http://politiken.dk/kultur/boger/ECE1295968/hver-femte-mand-dropper-boegerne/

PS. Et hurtigt kig i min Kindle plus et løst overslag over diverse paperbacks: Jeg har læst omkring 40-45 bøger/noveller det sidste års tid 🙂


W&M: Engle


Vin i Babylon A.D.

Så Babylon A.D. i forgårs – slet ikke ringe. Igen – ikke højlitterær eller fisefornem; men masser af action og meget virkningsfulde trøstesløse billeder fra et østeuropa i forfald (i en tænkt fremtid, altså).


Skyline – så ringe er den da ikke?

Og vi så Skyline i weekenden – jeg tror nok Kirstine synes den var OK og jeg synes den var helt fin. Overkommandoen syntes vist den var åndsvag, så vi dækkede hele spektret…

Men helt så ultra-ringe som anmelderne syntes – *det* er den altså ikke 🙂

Reklamer

2 kommentarer til “01.06.11 – Sesame Street og ‘yderligtgående venstrefløj’???, Libyen – double standards?, Helle og moralen, Mænd uden bøger!

  1. Ikke så ringe??? Jeg er rystet – nå ja, det kommer jo fra manden der har betalt penge for highlander 2 så alligevel ikke 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s