06.06.11 – 2 stk. non-news, 2 slags retfærdighed, en heldig hund og en barsk film


Non-news

2 eksempler fra weekenden på historier i medierne der knappest kan kaldes nyheder:

  1. Terrorleders mænd sværger hævn over USA‏
  2. Wayne Rooney nyder sin nykøbte hårpragt

Frankly, my dear – I don’t give a damn…

Hvornår har terrorister *ikke* ønsket at myrde og lemlæste? Og en eller anden halvskaldet ungersvend som har fået skudt hår-pløkker i kraniet – who cares?

PS. Apropos historie nr. 1 – ham der blev raket’tet var en af topkandidaterne til at tage over efter bin Laden – but nooooo, he be all gone… Kill’em all 🙂


På randen af den totale udslettelse…
Jeg smadrer den køter...


2 slags retfærdighed

  1. Fra hjemmefronten: 2 demo-ledere der fik 4 mdr. betinget sidste år, for at have opfordret til vold mod politiet, har søreme fået skærpet straffen – nu skal de en tur ind i skyggen – 2 mdr. i spjældet og 2 mdr. betinget – jo!

    Jeg fik hældt rigeligt galde ud sidste år, så jeg vil nøjes med at kippe med flaget for vores retssamfund, der dog en gang imellem virker, og giver de demokrati- og samfundsnedbrydende kræfter en på låget 🙂

  2. I Zimbabwe brugte en trængende betjent et toilet der var udset til at tage imod Mugabes gamle rynkede popo – dèt gør man naturligvis ikke ustraffet – excellencen skal jo ikke dele bræt med pøbelen – så nu har betjenten foreløbig siddet i skyggen 2 uger.

Mugabe og Zimbabwe – dèr var et land hvor Willy og konsorter også sagtens kunne iværksætte en rask lille luftkrig for at komme af med en totalt umenneskelig, forbryderisk og brutal diktator; men det er der nok ikke lige så mange stemmer i ?


Red, white and blue

Jeg så den her i weekenden. Havde set frem til en galopperende selvtægts- og hævnerflic (se bare traileren nu) – og det fik jeg også; men hold-da-op, der var også mere end det. En af de værste voldsscener jeg har set *EVER* og også en vis eftertanke mht. det der med selvtægt og retten til at tage loven i egen hånd.

Hvis du vil se en ‘rigtig’ film med et godt spørgsmål til din holdning til selvtægt og retfærdighed – så tag et kig på den her!


Igen – jo, jeg er glad for de her trompe d’euil-pics 🙂
Rent snyd

Advertisements

2 kommentarer til “06.06.11 – 2 stk. non-news, 2 slags retfærdighed, en heldig hund og en barsk film

  1. Wuff of fame!
    Og se nu lige, hvor bredt den støbning er! – One small step for man, but one giant leap for a ½legged dog! (Which do NOT make giant leaps)

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s