08.06.11 – bodyage, Grækenland et al. går ned, ‘røde okonomer’ og fantasien


Yeahhhh!


Bodyage

Bodyage = 38,6! Jeg var til det her sundhedstjek i går og jeg kan trække 6+ år fra de 45 🙂

Men; men; men… jeg fik jo ikke max-score, bla. pga. BMI. De regner det gammeldags BMI med i det samlede resultat, og hvis man nogensinde har haft bare den mindste lille muskel, så får man strafpoint, for så ryger BMI jo op. Det’eddermame noget hø! Og for at det ikke skal være løgn, giver BMI først maxscore når man når ned under 20 – og så er man ikke bare slank – man er musetynd, hulbrystet og metrosexuel!

Det andet minuspoint kom af et ‘normalt-højt’ blodtryk – det forstår jeg ikke; men så er der da noget at holde lidt øje med…

Med den BMI-beregning kan jeg godt forstå at buddy ‘J’, den anæmiske og pibestilkstynde tøsedreng, fik et passabelt resultat!


Grækenland m.fl. går bankerot

Kan du huske min kommentar om Grækenland? Nå; men – nu har en finansfyr, faktisk direktøren for Maj Invest (tidligere LD Invest) sagt, at bananstaterne Grækenland, Portugal og Spanien sandsynligvis går nedenom og hjem i løbet af et års tid eller to.

Han siger det meget pænere; men egentlig mener han, at bananstaterne aldrig har været kvalificeret til eurosamarbejdet, og at de ved en blanding af snyd, svindel og inkompetence fra EUs side, har svindlet sig ind i ‘de riges klub’, som nu kommer til at bløde dyrt.

“En række sydeuropæiske lande er ganske enkelt fallit, fordi de har meldt sig ind i en eurozone, som domineres af den stærke tyske økonomi og samtidig har levet over evne. De sydeuropæiske lande har hverken konkurrenceevne eller finansiel disciplin, som berettiger til dette medlemskab. Landene kan ganske enkelt ikke leve op til de krav, som medlemskab af en stærk euro stiller. “

Arh, fuck…

http://www.majinvest.com/Forside/Nyhedsbrev/Nyhedsbreve/NB049.aspx


‘Røde økonomer’ og ‘fattigdom’

Hvis man definerer ‘fattig’ som, at man tjener mindre end halvdelen af median-(middel)indkomsten i en befolkning, så findes der ‘fattige’ i alle lande, helt uanset hvor stjernerige landene måtte være.

På dette vis findes der så også mange ‘fattige’ i Danmark, fordi omkring 230.000 danskere tjener mindre end det halve af medianindkomsten. Det er godt nok ikke det samme som ‘fattig’ i normal betydning – nemlig, at man ikke har til dagen og vejen, at man må undvære tandlægebesøg, børnene går i hullet tøj osv.

En nation med 100 milliardærer og 1 millionær har 1 ‘fattig’ – det siger sig selv, at definitionen på ‘fattig’ er åndsvag…

‘Fattig’, som defineret af ‘røde økonomer’ er bare et talbegreb der ingen reel værdi har i et styrtende rigt samfund som Danmark. Deres definition på ‘fattig’ bidrager kun til at udvande begrebet og gøre sådan som nogen som mig lidt indebrændte over det skamløse og ukvalificerede forsøg på manipulation.

Taberne: Det er de rigtigt fattige som forsvinder i de røde fantasters kampagner.

Deres ‘matematik’ er rød propaganda, irelevant i Danmark og kontraproduktivt til deres (forhåbentligt) reelle mål: nemlig at hjælpe de, der har allermindst.

Øv…

http://politiken.dk/indland/ECE1301445/roede-oekonomer-antallet-af-fattige-naermer-sig-kvart-million/


Standoff

Advertisements

En kommentar til “08.06.11 – bodyage, Grækenland et al. går ned, ‘røde okonomer’ og fantasien

  1. Aaaah Jesper. Det er ikke under 20 BMI skal være for at få maxscore. Det er mellem 19 og 25. Hvis du nu bare slappede lidt af med den stegte flæsk og majonaisen, så kunne du måske også få et nærmest overmenneskeligt BMI på 24,42 ligesom mig.

    Tykke! :-p

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s